Qlim4X Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2006 Ένα ωραίο παιχνίδι με ενδιαφέρων και μυστήριο Αν και λίγο ακατάλυτο σε μερικές στιγμές δεν πιστεύω να ενοχλεί τόσο http://carcassfan.com/swf/dominuspredatorsim.swf Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούνιος 5, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 ωραιο παιχνιδακι ...λιγο μεγαλο βεβαια ....92 μερες δεν περνανε και ευκολα... μολις βγηκα απο φυλακη και πηγα να κανω μια δουλιτσα...για αυτο και εχω τοσο χαμηλο reputation ...ειμαι και αφραγκος... αλλα και συ ρε αλεξ τα λεφτα ειναι για να τα ξοδευεις οχι να τα μαζευεις! Τι 13000 ειναι αυτα?Το μεγιστο που ειχα ηταν 2200! Hθελα να αγορασω κατι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 5, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG ωραιο παιχνιδακι ...λιγο μεγαλο βεβαια ....92 μερες δεν περνανε και ευκολα... μολις βγηκα απο φυλακη και πηγα να κανω μια δουλιτσα...για αυτο και εχω τοσο χαμηλο reputation ...ειμαι και αφραγκος... αλλα και συ ρε αλεξ τα λεφτα ειναι για να τα ξοδευεις οχι να τα μαζευεις! Τι 13000 ειναι αυτα?Το μεγιστο που ειχα ηταν 2200! Hθελα να αγορασω κατι.... Σε τι τα ξοδεύεις ρε συ???? Εγώ απλός σκωτονα και τα μάζευα Με έφαγες στο σκορ :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 E, με 19 γυναίκες, θέλει ρώτημα που τα ξόδευε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 5, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από RootX E, με 19 γυναίκες, θέλει ρώτημα που τα ξόδευε? Ποπο εγώ πάλι σκωτονα με το κιλό τον κόσμο Φάνη εσύ κανά σκορ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 5, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 Δεν προλαβαίνω, lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 5, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 σε reputation και γκομενες ισως ? πλακα θα ειχε να σε πιανανε οι μπατσοι προτελευταια μερα και να τρωγανε και τα 13k απτο stash σου, τι να το κανεις το πορτοφολι αμα δεν το γλεντας ? :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούνιος 5, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 δυστηχως μονο μια αγορασα...τις αλλες τις βρηκα @gruntgr... :worship: u are the next don.... ετσι εγινε με μενα...με επιασαν απο βλακεια μου προτελυεταια μερα... κουβαλουσα ενα πτωμα την ωρα που πηγα να παρω ναρκωτικα..! Απορω που δεν με αφησαν λογω βλακειας... Να υποθεσω οτι το επαιξες και δευτερη φορα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 5, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 βασικα εκανα μερικα πειραματα και παταγα στο τελος να γινει rewind το flash, μου εκανε 2-3 φορες στραβη και τσατιστικα ( και 3 μερες φυλακη και το stash αδειο ) μολις το εμαθα καπως εφτασα τις 93 μερες σερι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούνιος 5, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 ετσι εξηγειτε το σκορ...Εγω με τη μια οτι κατσει....λεφτα και κατευθειαν για φαγωμα...ξυλο ... κλπ..Πλακα ειχε...αλλα δευτερη φορα να το παιξω παει πολυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.