haris1984 Ιούνιος 5, 2006 #21 Ιούνιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από g_pappas1989 παντος................... αν βγενει σε midi tower η πιο μικρο ...............θα μπορουσε να γινει ενα σχετικα "ωραιο " media pc...........για το σαλονι.......που να συνδεετε με την tv και να αντικαταστισει VHS, DVD players , και ηχοσιστημα............κατα τα αλλα απο θεμα αεροψιξης χαλια το βλεπω............ αυτο να γινει media pc?και 140 ευρω?λολ... και δεν παω να παρω ενα silverstone?...τουλαχιστον στο δικο μου σαλονι θα ταιριαζει καλυτερα απο αυτο το καραγκιοζιλικι... (προσωπικη μου αποψη παντα)
g_pappas1989 Ιούνιος 5, 2006 #22 Ιούνιος 5, 2006 και εγω 140 ευρα δεν τα εδινα με τπτ................για αυτη τη βλακια.......... 50 και πολι ειναι...........παντος ειναι καλη ιδεα για media pc...........αλλα τπτ αλλο...........αλλα οπως λεει και η παροιμια .............περι ορεξεος και γουστου.......κολοκυθοπιτα
voudas Ιούνιος 5, 2006 #23 Ιούνιος 5, 2006 ρε παιδιά... "γούστα" είπε ο πίθηκος και έφαγε το σαπούνι...άλλος το βρίσκει άσχημο άλλος ωραίο... να μιλήσουμε εργονομικά αντικειμενικά ναι... η εμφάνιση είναι υποκειμενική...προσωπικά 140 το θεωρώ πανάκριβο. όμως κυκλοφορούν πολύ πιο άσχημα κουτιά και κάποια από αυτά είναι και δημοφιλέστατα...
raziel1416003174 Ιούνιος 6, 2006 #24 Ιούνιος 6, 2006 Δεν κατάλαβε κανένας ότι το κουτί αυτό είναι ειδικά κατασκευασμένο για χρήστες που παίζουν παιχνίδια αποκλειστικά σε Lan.Όταν το φορτώνει ο πιτσιρικάς στη σχάρα του αυτοκινήτου του μπαμπά χάρη στον αεροδυναμικό σχεδιασμό του δεν κόβει χιλιόμετρα οπότε λιγότερη κατανάλωση βενζίνης.Να γιατί κάνει 140,θα τα βγάλεις απ'τις βενζίνες.
Athens2004 Ιούνιος 6, 2006 #25 Ιούνιος 6, 2006 με 2 τετοια κουτιά , ενα σιμπιζακι και κανα 2 ώρες modding φτιαχνεις το απόλυτο wrc
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.