totally_wired Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2006 Ήρθε το παράξενο αυτό κουτάκι από το πλαίσιο... Αρκετά πιασάρικο εεε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούνιος 4, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2006 Εμένα μου φένεται ψιλό αστείο για κουτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Ιούνιος 4, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2006 Κάτι τρέχει...είναι midi κ κάνει 140ε! ΧΜΜΜ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revils Ιούνιος 4, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2006 Με αυτούς τους αεραγωγούς και με αυτό το χρώμα μοιάζει με κομμάτι από μονοθέσιο της Φεράρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 4, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2006 Πιστεψε με απο κοντα δεν ειναι και τοσο αισθητικα ωραιο...:sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_pappas1989 Ιούνιος 4, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2006 χαλια κουτι..........τι το βγαλανε.......... σφου δε θα πουλισει...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούνιος 4, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2006 Ηλεκτρική σκούπα μου θυμίζει :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούνιος 4, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2006 Το κάλυμα των dvd/cd ανοίγει προς τα πάνω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 4, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2006 Btw, είχε καναγίνει και παλιότερα συζήτηση γι'αυτό το διφορούμενων απόψεων case. Αρχική απάντηση από kunoobidi Κάτι τρέχει...είναι midi κ κάνει 140ε! ΧΜΜΜ Μούρη, παιδί μου, μούρη... Αρχική απάντηση από Revils Με αυτούς τους αεραγωγούς και με αυτό το χρώμα μοιάζει με κομμάτι από μονοθέσιο της Φεράρι. Ακριβώς εκεί ποντάρει. Αρχική απάντηση από g_pappas1989 χαλια κουτι..........τι το βγαλανε.......... σφου δε θα πουλισει...... Νομίζεις... Υπάρχουν πολλοί "πορωμένοι" εκεί έξω που θα το πάρουν... Πάντως απόρησα κι εγώ, όχι τόσο για το οτι το φέρανε αλλά γιατί μάλιστα φέρανε και κομμάτια στο Ηράκλειο... Είμαι περίεργος να το δω απο κοντά πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούνιος 4, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2006 Παντως απο κοντα ειναι ακομα πιο ασχημο απο οτι στις φωτο. Το μαυρο το σωζει λιγο αλλα και παλι ειναι to much. Παρολαυτα την πεμπτη στο πλαισιο της πατρας πουληθηκαν 2 μπροστα στα ματια μου. Ενα μαυρο και ενα κοκκινο. Ολα για την "μουρη". Link to comment Share on other sites More sharing options...
osiris1416003225 Ιούνιος 5, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 αυτο το ειδα σε γαλαζιο μαλλον ηταν μονοθεσιο της renault Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 5, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 :sick: Υπάρχουν άνθρωποι που θα το πάρουν μόνο και μόνο επειδή είναι ASUS :giveup: ps είναι και άθλιο εσωτερικά πανάθεμα το... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιούνιος 5, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 Το κουτί αυτό είναι ντροπή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούνιος 5, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 Lol στο πλαισιο μου ειπαν οτι ο σχεδιασμος του βοηθαει να μπλοκαρει τον θορυβο απο το εσωτερικο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_pappas1989 Ιούνιος 5, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από unknown [Σήμερα, στις 11:35] Lol στο πλαισιο μου ειπαν οτι ο σχεδιασμος του βοηθαει να μπλοκαρει τον θορυβο απο το εσωτερικο του .....ναι.....καλα ...........αφου ουτε οι ηχομονοσεις δε βοηθανε καλα καλα..........θα στα ματισει το θορυβο μονο ενα κουτι?????????? αποκλειετε......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 5, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 Σαν ένα απλό κουτάκι του 30ευρου ντυμένο με πλαστικούρα... Να ήταν και αλουμίνιο τουλάχιστον και λίγο πιο εναρμωνισμένο το εξωτερικό με το εσωτερικό... Λέτε να ακούσουμε απο κανέναν απο το Πλαίσιο οτι είναι συμβατό μόνο με μητρικές ASUS; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούνιος 5, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 Eξωτερικα απο τις φωτος μ'αρεσει το μαυρο, δυστηχως εσωτερικα δεν ειναι και το πιο ανετο κουτι απο οσο βλεπω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 5, 2006 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 Και δεν είναι άνετο και καλό κατασκευαστικά δεν είναι. ΤΟ casetech είναι πολύ καλύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_pappas1989 Ιούνιος 5, 2006 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 παντος................... αν βγενει σε midi tower η πιο μικρο ...............θα μπορουσε να γινει ενα σχετικα "ωραιο " media pc...........για το σαλονι.......που να συνδεετε με την tv και να αντικαταστισει VHS, DVD players , και ηχοσιστημα............κατα τα αλλα απο θεμα αεροψιξης χαλια το βλεπω............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούνιος 5, 2006 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 ωραία προσπάθεια, συμπαθητικό κουτί "για το ανηψάκι" αλλά 140 νομιζω είναι πολλά γι'αυτο που είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.