Jump to content

Kentsfield στις υπαρχουσες 975 μητρικες στις αρχες του 2007!

GoriLLakoS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ο Kentsfield θα ειναι ο πρώτος 4core της INTEL στις αρχές του 2007!

Θα είναι κατασκευασμένος στα 65nm και οχι στα 45nm οπως αρχικά είχε προβλεθεί!

Ο μικρότερος που θα παραχθεί αναμένεται να είναι 2.4GHzενω η σειρά αυτή θα αποτελείτε μονο απο EE και XE chips!

Μερικές ανακοινώσεις εδώ :

Intel Kentsfield is four core gaming chip

Intel Kentsfield quad core slated for Q1 2007

Tom's old news

Αρχικά η ΙΝΤΕL θα τον έβαζε μονο στα μηχανάκια της που θα πήγαιναν για VIIV αλλα αργοτερα αποφάσισε να τον παράγει και ως ξεχωριστό chip...προκειται για 2 dies κατω απο ενα Heatspreader!

1333MHz bus

Πιθανόν dual fsb!

2 x 4mb L2

αλλά ακουγεται και οτι μπορεί να ειναι

1066MHz bus

Single fsb

2 x 2mb L2

Οπως και να έχει πηγές λενε για +20% αυξηση επιδώσεων απο τους τωρινούς Conroe...:D

Και οτι δεν θα χρειάζεται mod στο VRM ωστε να παιξει στις υπάρχουσες 775LGA μητρικες με το 975 chipset...ενω στην 975 intel badAxe rev.3.04 θα παιζει μονο με αλλαγη bios..:D

Intel Kentsfield pixellated On BadAxe

ζηλεψαν απο την AMD, 4Χ4 ειναι αυτο:D

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

αλλα αργοτερα αποφάσισε να τον παράγει και ως ξεχωριστό chip...προκειται για 2 dies κατω απο ενα Heatspreader!

Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και με τους πρώτους αποτυχημένους Dcore και γι'αυτό ανέβαζαν τρελές θερμοκρασίες και watt... Βαρέθηκαν να επανασχεδιάσουν το chip και απλά ένωσαν δύο μέσα σε μία βάση...

Εμένα δε με ενθουσιάζει, αντίθετα μάλιστα...

Και μονο ο τιτλος φαινεται αστειος...

Εχουμε ακουσει για πολλα κερασια με την συγκεκριμενη "γευση" και ποτε δεν γεμισε το καλαθι μας... Ουτε στο ελαχιστο.

Kαλά όλα αυτά και μάλλον θα είναι τέρας ο Kentsfield, αλλά ένα πουλάκι μου είπε εμένα ότι οι conroe τελικά μάλλον Σεμπτέμβρη θα σκάσουν μύτη

Αρχική απάντηση από racer

Σε nForce 590 Intel Edition θα μπαίνει??

Λογικα ναι..

Αρχική απάντηση από def

ζηλεψαν απο την AMD, 4Χ4 ειναι αυτο:D

Καμια σχεση..:D

Αρχική απάντηση από SLN

Εχουμε ακουσει για πολλα κερασια με την συγκεκριμενη "γευση" και ποτε δεν γεμισε το καλαθι μας... Ουτε στο ελαχιστο.

Η Βad Axe 3.4 ηδη κυκλοφορει κανα μηνα...ασχετα που δεν την εχουμε στην Ελλαδα....αρα θεωρειται υπαρχουσαμητρικη.....

Αρχική απάντηση από georgesod

Kαλά όλα αυτά και μάλλον θα είναι τέρας ο Kentsfield, αλλά ένα πουλάκι μου είπε εμένα ότι οι conroe τελικά μάλλον Σεμπτέμβρη θα σκάσουν μύτη

Mε τοσα πουλακια....εκθεση πτηνων θα γινουμε σε λιγο......:p

Αρχική απάντηση από totally_wired

Εγώ κρατάω επιφυλάξεις για αυτά που λέει ο gorilakos...

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις..:D

Δεν τα λεω εγω...απλα συγκεντρωσα καποιες πληροφοριες και τις εβαλα μαζι...και εγραψα τι λενε καποια sites...:)

Αρχική απάντηση από georgesod

Tα πουλακια σας θελουν μαδημα...:D

http://www.theinquirer.net/?article=32302

το οτι το λεει το inquirer μηπως ειναι λογος για να πιστεψουμε οτι θα αργησουν??:D

Οχι οτι βιαζομαι....

να και ρθουν ..να και αν δεν ρθουν

Λογικα ναι..

Καμια σχεση..:D

Η Βad Axe 3.4 ηδη κυκλοφορει κανα μηνα...ασχετα που δεν την εχουμε στην Ελλαδα....αρα θεωρειται υπαρχουσαμητρικη.....

Mε τοσα πουλακια....εκθεση πτηνων θα γινουμε σε λιγο......:p

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις..:D

Δεν τα λεω εγω...απλα συγκεντρωσα καποιες πληροφοριες και τις εβαλα μαζι...και εγραψα τι λενε καποια sites...:)

αν δεν δουμε με τα ματια μας τις αποδοσεις και της Intel και τις AMD ας λενε οτι θελουν

Αρχική απάντηση από def

αν δεν δουμε με τα ματια μας τις αποδοσεις και της Intel και τις AMD ας λενε οτι θελουν

Tι να δουμε βρε def???Δεν τα εχουμε δει???

Το quote που εκανες ειναι ολιγον τι ασχετο ή μου φαινεται???;)

Tι να δουμε βρε def???Δεν τα εχουμε δει???

Το quote που εκανες ειναι ολιγον τι ασχετο ή μου φαινεται???;)

μαλλον σου φενεται

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από SLN

Post # 297 + 298 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=103982&page=12

Στην υπαρχουσα MSI

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=103982

;)

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.