Jump to content

Πως θα βρω την ημερομηνία εγγραφής ενός AudioCD?

Ilias83

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μπορεί αυτό που ρωτάω να είναι αρκετά κουφό, αλλά έχω ένα πολύ σοβαρό λόγο για τον οποίο θέλω να μάθω πότε κάποιος έκανε burn ένα δισκάκι Audio που έχω στα χέρια μου...

Δεν γνωρίζω πως και αν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά αν έχεις κάποιος υπ' όψην του κάποιο πρόγραμμα που το κάνει ή που το γράφει σαν πληροφορία θα με βοηθούσε αφάνταστα πολύ...

Ισως κανω λαθος αλλα νομιζω αν ανοιξεις το cd με δεξι και ανοιγμα, πατας ενα οποιοδηποτε φακελο ή αρχειο με δεξι κλικ και μετα ιδιοτητες.

Καπου λεει "Δημιουργηθηκε" και βλεπεις

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

Ισως κανω λαθος αλλα νομιζω αν ανοιξεις το cd με δεξι και ανοιγμα, πατας ενα οποιοδηποτε φακελο ή αρχειο με δεξι κλικ και μετα ιδιοτητες.

Καπου λεει "Δημιουργηθηκε" και βλεπεις

:T: :T: :T:

Ήταν το πρώτο πράγμα που δοκίμασα, αλλά η ημερομηνία 1 Ιανουαρίου 1995 δεν είναι και τόσο σωστή...

Τη στιγμή που το CD γράφτηκε στο μηχάνημά μου πριν κανα 2 μήνες...

Φιλε μου και εμενα για καποιον αγνωστο λογο οτι cd μουσικης βαλω απο τα 2-3 που δοκιμασα λενε 1 ιανουαριου 2005!

θα το ψαξω και αλλο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.