Ilias83 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2006 Μπορεί αυτό που ρωτάω να είναι αρκετά κουφό, αλλά έχω ένα πολύ σοβαρό λόγο για τον οποίο θέλω να μάθω πότε κάποιος έκανε burn ένα δισκάκι Audio που έχω στα χέρια μου...Δεν γνωρίζω πως και αν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά αν έχεις κάποιος υπ' όψην του κάποιο πρόγραμμα που το κάνει ή που το γράφει σαν πληροφορία θα με βοηθούσε αφάνταστα πολύ...
morfeas-dsl- Ιούνιος 3, 2006 #2 Ιούνιος 3, 2006 Ισως κανω λαθος αλλα νομιζω αν ανοιξεις το cd με δεξι και ανοιγμα, πατας ενα οποιοδηποτε φακελο ή αρχειο με δεξι κλικ και μετα ιδιοτητες.Καπου λεει "Δημιουργηθηκε" και βλεπεις
Κωστάκης Ιούνιος 3, 2006 #3 Ιούνιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- Ισως κανω λαθος αλλα νομιζω αν ανοιξεις το cd με δεξι και ανοιγμα, πατας ενα οποιοδηποτε φακελο ή αρχειο με δεξι κλικ και μετα ιδιοτητες. Καπου λεει "Δημιουργηθηκε" και βλεπεις :T:
Ilias83 Ιούνιος 4, 2006 Author #4 Ιούνιος 4, 2006 Ήταν το πρώτο πράγμα που δοκίμασα, αλλά η ημερομηνία 1 Ιανουαρίου 1995 δεν είναι και τόσο σωστή...Τη στιγμή που το CD γράφτηκε στο μηχάνημά μου πριν κανα 2 μήνες...
morfeas-dsl- Ιούνιος 4, 2006 #5 Ιούνιος 4, 2006 Φιλε μου και εμενα για καποιον αγνωστο λογο οτι cd μουσικης βαλω απο τα 2-3 που δοκιμασα λενε 1 ιανουαριου 2005!θα το ψαξω και αλλο
Ilias83 Ιούνιος 4, 2006 Author #7 Ιούνιος 4, 2006 Δυστυχώς δεν δουλεύει με τα audioCD γιατί όπως γράφει δεν περιέχουν data...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.