Jump to content

Βοη8είστε με την Υδρόψυξη!!!!

_K_Marios_

Recommended Posts

Γεία σας.

Λοιπον μια που ερχεται το καλοκαιρι σκέφτομαι να βαλω υδρόψυξη!

Το κουτι που θα αγοράσω θα είναι της THERMALTAKE το TAI-CHI(αυτο που ειναι σκέτο χωρις υδρόψυξη)και θα προσαρμοσω πανω στο σκέτο κουτι μια πάρα πολυ καλη υδρόψυξη(οπως όλοι ξέρουμε η υδρόψυξη του Tai-Chi ειναι μάπα)!

1)Το κουτί το Θεωρείται καλο?

2)Πια ειναι η καλύτερη μάρκα για υδρόψυξη και γενικος τι μου προτείναιτε να αγοράσω?(Δεν θέλω να πάρω complet kits γιατι δεν ειναι τοσο καλα όσο αν αγοράζεις τα κομμάτια ενα ενα)

(((Ο επεξεργαστης που θα αγοράσω θα ειναι της AMD ο Athlon 4400+ 64 x2 Dual-Core socket AM2)))

Το χρηματικό ποσό που διαθέτω ειναι στα 100-200!

-->Ολα οσα θα μου προτείνεται να προσαρμόζονται στο ειδικο μερος που εχει το κουτι για την υδρόψυξη!<--(Ευχαριστω....:jump:

Το τονίζω το block του επεξεργαστή να ειναι AM2 :)

:help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

post-4652-1416072624,7163_thumb.jpg

Ότι σου πρότεινε το παλικάρι από πάνω, μόνο που προσωπικά θα προτιμούσα

Αυτή την αντλία

http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_26&products_id=73&osCsid=31c598cde1b6924b61f520b5be8d4078

ή την πιο μικρή eheim 1048

Και αυτό το τανκ

http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_26&products_id=102&osCsid=31c598cde1b6924b61f520b5be8d4078

Σύνολο 217ευρω η υδρόψυξή σου

όσο για το κουτί που λες προσωπικά δεν θα το προτιμούσα

κάνε μία έρευνα στο φορουμ για καλά κουτιά και μετά αποφασίζεις

εγώ θα σου προτείνω κάποιο ευρύχωρο όπως το stacker ή κάποιο από τα κορυφαία

Lian Li

Αρχική απάντηση από _K_Marios_

το radiator της OCLabs extreme 2 (η OClabs πρεπει να ειναι η καλήτερη εταιρία) ειναι καλό?

Αυτό που σου πρωτινά είναι λίγο καλύτερο για τον λόγω ότι είναι 0,6 εκατοστά πιο χοντρό.

Εχει φορεσει κανεις αυτο το πακετακι AQUAGATE Mini R80 / R120 http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RL-MUA-E8U1%20/%20EBU1&other_title=RL-MUA-E8U1%20%2F%20EBU1AQUAGATE%20Mini%20R80%20%2F%20R120

να μας πει εντυπωσεις....και αν θα κανω δουλεια?.....η θα ταν καλυτερα να ακολουθησω το πακετακι που αναφερουν τα παιδια πιο πανω...απο extremeshop...

Αρχική απάντηση από gbak

Εχει φορεσει κανεις αυτο το πακετακι AQUAGATE Mini R80 / R120 http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RL-MUA-E8U1%20/%20EBU1&other_title=RL-MUA-E8U1%20%2F%20EBU1AQUAGATE%20Mini%20R80%20%2F%20R120

να μας πει εντυπωσεις....και αν θα κανω δουλεια?.....η θα ταν καλυτερα να ακολουθησω το πακετακι που αναφερουν τα παιδια πιο πανω...απο extremeshop...

Μακριά όπως ο διάολος το Λιβάνη

Πραγματική αποτυχία

Έρχεται άδειο από επιδόσεις είναι μάπα και από 8ορυβο έχει αρκετό

10000 να πάρεις από extremeshop

Εγινε!!.....δεν ξαναασχολουμαι κιολας...απλα το ειδα ετσι απλο και ευκολο σε εγκατασταση...η συνθεση που αναφερεις πιο πανω...την κανω ανετα στο stacker ετσι δεν ειναι?

Αρχική απάντηση από gbak

Εγινε!!.....δεν ξαναασχολουμαι κιολας...απλα το ειδα ετσι απλο και ευκολο σε εγκατασταση...η συνθεση που αναφερεις πιο πανω...την κανω ανετα στο stacker ετσι δεν ειναι?

Χαλαρά αλλά μιας και έχεις στακερ δες και την εκδοχή με το τανκ του eleven Και όπια άλλη αντλία θες

Καταρχας....thanx για τα info....μιας και δεν εχω ξανα ασχοληθει με το νερο....

Οποτε το σιγουρο ειναι οτι ξεκιναω σαφως με Crusader water cooling block του Eleven...μετα απο τανκ παλι του Eleven....και σε αντλια λεω γι αυτη Eheim 1250....μεχρι εδω τι αλλα χρειαζομαι??.....αν και block για την καρτα γραφικων?

Αρχική απάντηση από gbak

Καταρχας....thanx για τα info....μιας και δεν εχω ξανα ασχοληθει με το νερο....

Οποτε το σιγουρο ειναι οτι ξεκιναω σαφως με Crusader water cooling block του Eleven...μετα απο τανκ παλι του Eleven....και σε αντλια λεω γι αυτη Eheim 1250....μεχρι εδω τι αλλα χρειαζομαι??.....αν και block για την καρτα γραφικων?

+ σωλήνες και ψυγείο

Αρχική απάντηση από deninho

επειδή ανέφερες stacker+tank by e11even, έχεις κάποια ιδέα στο νου σου?

Πολλές αλλά υπάρχουν και πολλές υλοποιημένες εδώ μέσα

Κάνε καμιά αναζήτηση με τίτλο stacker και eleven η w/c και θα δεις πολλά επίσης και eleven tank

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 13:52]

δεν ειναι απαραιτητο. Κυριως για λογους ομορφιας +συν μια υποτυπωδη ενδειξη..

εντάξει!

Unseen τα πραγματα μου τα έστειλες ?

Α και να σου πώ ξέρεις κανέναν καλο controller για ανεμηστιράκια που να έχει και διακόπτη για να σβήνει τα LED τους(για το βράδυ)?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.