Jump to content

water cooling και ασφαλια

o polonos

Recommended Posts

Για χαρα σε ολους ι βασικη μου εροτηση ειναι: κατα ποσω ασφαλες ειναι η υδροψυξη??? Διλαδη αν κατι παει στραβα παει ολο το συστημα. Τι πιθανοτητα υπαρχει να συμβει κατι τετοιο??? Ευχαριστω προκαταβολικα

Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 18:09]

Για χαρα σε ολους ι βασικη μου εροτηση ειναι: κατα ποσω ασφαλες ειναι η υδροψυξη??? Διλαδη αν κατι παει στραβα παει ολο το συστημα. Τι πιθανοτητα υπαρχει να συμβει κατι τετοιο??? Ευχαριστω προκαταβολικα

εξαρτατε απο το ποσο προσεκτικος εισαι κατα την εγκατασταση της υδροψυξης.......

συν οτι θελει και συντιριση ..........κατα διαστηματα ............

Αν δεν κανεις μαμακιες κατα την εγκατασταση δυσκολα να εχεις προβληματα.

Μου εχει πεσει μια φορα νερο στην μητρικη και το μονο που καηκε ηταν το modem. Αλλα αυτο εγινε επειδη ειχα να ανοιξω το PC 1μηνα και δεν ειχα σφυγκτηρες στα λαστυχα.

αν εχεις βαλει σφικτηρακια δεν υπαρχει περιπτωση να φυγει το λαστιχο...

εγω οταν εστησα την υδροψυξη τη σηκωσα απο το μπλοκ καθως δουλευε η αντλια.....

ουτε μια σταγονα δεν εσταξε..

Αρχική απάντηση από o polonos

Για να συμβεί κάτι πρέπει να είσαι γκαντέμης

Αν προσεχείς κατά την ώρα εγκατάστασης και των leak test δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα ποτέ σφιχτιρακια σε όλα τα ρακορ και ξενοιάζεις για μια ζωή

Αν το αποφασίσεις θα δεις ότι δεν είναι κα8ολου δύσκολο

Τώρα άμα κάτσει η στραβή και τρέξει νερό οι πιθανότητες να πάθει κάτι είναι μικρές από ατυχήματα άλλων παιδίον απλός τα στέγνωσαν και μετά έπαιζαν κανονικά

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.