o polonos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2006 Για χαρα σε ολους ι βασικη μου εροτηση ειναι: κατα ποσω ασφαλες ειναι η υδροψυξη??? Διλαδη αν κατι παει στραβα παει ολο το συστημα. Τι πιθανοτητα υπαρχει να συμβει κατι τετοιο??? Ευχαριστω προκαταβολικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_pappas1989 Ιούνιος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 18:09] Για χαρα σε ολους ι βασικη μου εροτηση ειναι: κατα ποσω ασφαλες ειναι η υδροψυξη??? Διλαδη αν κατι παει στραβα παει ολο το συστημα. Τι πιθανοτητα υπαρχει να συμβει κατι τετοιο??? Ευχαριστω προκαταβολικα εξαρτατε απο το ποσο προσεκτικος εισαι κατα την εγκατασταση της υδροψυξης.......συν οτι θελει και συντιριση ..........κατα διαστηματα ............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 3, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Αν δεν κανεις μαμακιες κατα την εγκατασταση δυσκολα να εχεις προβληματα.Μου εχει πεσει μια φορα νερο στην μητρικη και το μονο που καηκε ηταν το modem. Αλλα αυτο εγινε επειδη ειχα να ανοιξω το PC 1μηνα και δεν ειχα σφυγκτηρες στα λαστυχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούνιος 3, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Γενικά άσε την αρκετή ώρα να δουλέψει χωρίς να την έχεις στο pc για να εξασφαλίσεις καλή λειτουργία χωρίς διαρροές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούνιος 3, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 αν εχεις βαλει σφικτηρακια δεν υπαρχει περιπτωση να φυγει το λαστιχο...εγω οταν εστησα την υδροψυξη τη σηκωσα απο το μπλοκ καθως δουλευε η αντλια.....ουτε μια σταγονα δεν εσταξε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 3, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από o polonos Για χαρα σε ολους ι βασικη μου εροτηση ειναι: κατα ποσω ασφαλες ειναι η υδροψυξη??? Διλαδη αν κατι παει στραβα παει ολο το συστημα. Τι πιθανοτητα υπαρχει να συμβει κατι τετοιο??? Ευχαριστω προκαταβολικα Για να συμβεί κάτι πρέπει να είσαι γκαντέμης Αν προσεχείς κατά την ώρα εγκατάστασης και των leak test δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα ποτέ σφιχτιρακια σε όλα τα ρακορ και ξενοιάζεις για μια ζωήΑν το αποφασίσεις θα δεις ότι δεν είναι κα8ολου δύσκολοΤώρα άμα κάτσει η στραβή και τρέξει νερό οι πιθανότητες να πάθει κάτι είναι μικρές από ατυχήματα άλλων παιδίον απλός τα στέγνωσαν και μετά έπαιζαν κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
GO(O)D BOY Ιούνιος 3, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 ενος φίλου μου του εσπασαν χθές τα νερα και τώρα; ερχετε απο το σπιτι μου για να μπαινει στο Ιντερνετ................................................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.