Jump to content

Θελω να αγοράσω Υδρόψυξη

_K_Marios_

Recommended Posts

Γεία σας.

Λοιπον μια που ερχεται το καλοκαιρι σκέφτομαι να βαλω υδρόψυξη!

Το κουτι που θα αγοράσω θα είναι της THERMALTAKE το TAI-CHI(αυτο που ειναι σκέτο χωρις υδρόψυξη)και θα προσαρμοσω πανω στο σκέτο κουτι μια πάρα πολυ καλη υδρόψυξη(οπως όλοι ξέρουμε η υδρόψυξη του Tai-Chi ειναι μάπα)!

1)Το κουτί το Θεωρείται καλο?

2)Πια ειναι η καλύτερη μάρκα για υδρόψυξη και γενικος τι μου προτείναιτε να αγοράσω?(Δεν θέλω να πάρω complet kits γιατι δεν ειναι τοσο καλα όσο αν αγοράζεις τα κομμάτια ενα ενα)

(((Ο επεξεργαστης που θα αγοράσω θα ειναι της AMD ο Athlon 4400+ 64 x2 Dual-Core socket AM2

Το χρηματικό ποσό που διαθέτω ειναι στα 100-200!

-->Ολα οσα θα μου προτείνεται να προσαρμόζονται στο ειδικο μερος που εχει το κουτι για την υδρόψυξη!<--(Ευχαριστω..:jump: )

Αρχική απάντηση από _K_Marios_ [Σήμερα, στις 17:59]

Γεία σας.

Λοιπον μια που ερχεται το καλοκαιρι σκέφτομαι να βαλω υδρόψυξη!

Το κουτι που θα αγοράσω θα είναι της THERMALTAKE το TAI-CHI(αυτο που ειναι σκέτο χωρις υδρόψυξη)και θα προσαρμοσω πανω στο σκέτο κουτι μια πάρα πολυ καλη υδρόψυξη(οπως όλοι ξέρουμε η υδρόψυξη του Tai-Chi ειναι μάπα)!

1)Το κουτί το Θεωρείται καλο?

2)Πια ειναι η καλύτερη μάρκα για υδρόψυξη και γενικος τι μου προτείναιτε να αγοράσω?(Δεν θέλω να πάρω complet kits γιατι δεν ειναι τοσο καλα όσο αν αγοράζεις τα κομμάτια ενα ενα)

(((Ο επεξεργαστης που θα αγοράσω θα ειναι της AMD ο Athlon 4400+ 64 x2 Dual-Core socket AM2

το κουτι καλο φενετε..........αλλα τωρα οσο για την υδροψιξη θα πρεπει να μας πεις και ποσα ευρα θα διαθεσεις περιπου

Αρχική απάντηση από g_pappas1989 [Σήμερα, στις 16:51]

το κουτι καλο φενετε..........αλλα τωρα οσο για την υδροψιξη θα πρεπει να μας πεις και ποσα ευρα θα διαθεσεις περιπου

100~200 Αλλα αυτα που θα μου πεις να προσαρμόζονται στο ειδικο μερος που εχει το κουτι για την υδρόψυξη!!!!!!

Αρχική απάντηση από _K_Marios_

100~200 Αλλα αυτα που θα μου πεις να προσαρμόζονται στο ειδικο μερος που εχει το κουτι για την υδρόψυξη!!!!!!

Δες εδώ αυτά που σου είπα

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=398932#post398932

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.