def Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2006 ανοιγοντας αυτο το ποστ θα θεθελα να πω για την συμπεριφορα και την εξυπερετηση της εταιριας.Οπως ξερετε πριν απο 1 εβδομαδα καηκε η μια 512 μνημη που ειχα και της εστειλα πισω στον αδελφο μου για της αλλαξει απο το καταστημα Κοmplett Που εχει εδρα του στο Μαλμε της Σουηδιας.Λοιπον στελνω τις μνημες την τριτη το απογευμα με εξπρες κουριερ της DHL την τετερτη το πρωι τις εχει οαδελφος μου.Τους στελενει mail την τεταρη το μεσημερι για rma και ακουστε του στελνουν το απογευμα της ιδιας μερας αριθμο RMA και τον ενημερωνουν επειδη το συγκεκριμενο μοντελο δεν βγαινει,1)αν θελουμε να μας καταθεσουν πισω τα χρηματα,και 2)μπορουμε να παρουμε οτι αλλο προιον θελουμε στα ιδια χρηματα,:worship: μπραβο στην komplett για την τελεια εξυπερετηση της Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιούνιος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Πόσο κοστίζει μια τέτοια 512 μνήμη????Και η express αποστολή της DHL πόσο πάει????Και τέλος δεν έχουμε όλοι αδέρφια στο εξωτερικό.......Τότε θα έπρεπε να κοιτάξεις να δεις πως θα σου συμπεριφερθούνε,όχι με το να πας αυτοπροσώπως στο κατάστημα...Μακάρι από εδώ δλδ να το στείλεις για επισκευή κατευθείαν στο κατάστημα και να σου φερθούνε το ίδιο καλά με το να είσαι εκεί παρόν...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 3, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από ergotelis Πόσο κοστίζει μια τέτοια 512 μνήμη????Και η express αποστολή της DHL πόσο πάει????Και τέλος δεν έχουμε όλοι αδέρφια στο εξωτερικό.......Τότε θα έπρεπε να κοιτάξεις να δεις πως θα σου συμπεριφερθούνε,όχι με το να πας αυτοπροσώπως στο κατάστημα...Μακάρι από εδώ δλδ να το στείλεις για επισκευή κατευθείαν στο κατάστημα και να σου φερθούνε το ίδιο καλά με το να είσαι εκεί παρόν...... ειτε το στειλεις απο δω ειτε πας αυτοπροσωπος το ιδιο ειναι.Απλως η αποδειξη της πληρωμης ηταν στο ονομα του αδελφου.Ηεξυπερετηση ιδια θα ειναι.Και τι σημασια εχει το ποσο?Και ο αδελφος μου Mail τους εστειλε δεν πηγε ο ιδιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιούνιος 3, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από def ειτε το στειλεις απο δω ειτε πας αυτοπροσωπος το ιδιο ειναι.Απλως η αποδειξη της πληρωμης ηταν στο ονομα του αδελφου.Ηεξυπερετηση ιδια θα ειναι.Και τι σημασια εχει το ποσο?Και ο αδελφος μου Mail τους εστειλε δεν πηγε ο ιδιος Wait δε με κατάλαβες πλήρως!Πρώτον,πόσο σου πήρε η αποστολή dhl?50eyros?Ρωτώ γιατί είναι ακριβή η άτιμη...Η μνήμη πόσο κοστίζει περίπου,δλδ αξίζει να την στείλεις για επισκευή?Αν είναι να την πληρώσεις άλλο τόσο τότε....Και επιπλέον,έχει διαφορά αυτό που σου έγραψα,γιατί άλλο να είσαι στη Σουηδία και να σε αντιμετωπίζουνε σα Σουηδό πολίτη και άλλο να είσαι στην Ελλάδα....Μακάρι δλδ εύχομαι να σε αντιμετωπίσουνε το ίδιο,αλλά το βρίσκω λίγο επίφοβο ότι δε θα γίνει έτσι!Καλές οι αγορές από εξωτερικό αλλά πρέπει να προσέχουμε λίγο τα νώτα μας,για παράδειγμα και εγώ που έχω ένα θείο στη Γερμανία δεν έχω πρόβλημα να αγοράσω κάτι,αλλά αν δεν είχα θα το σκεφτόμουνα μια παραπάνω σίγουρα!Και σίγουρα θα αγόραζα κάτι που να έχει πραγματικά μεγάλη διαφορά τιμής από εδώ στην Ελλάδα,που και σε περίπτωση που μου χαλάσει να αξίζει να το στείλεις πίσω για επισκευή!Επιπλέον να ξέρεις το σέρβις των ΕΛΤΑ το ΕΜS κοστίζει περίπου 27ευρος και είναι σχεδόν το ίδιο γρήγορο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 3, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 40 ευρο μεταφορικα,οι μνημες κοστιζαν 300ευρο 2χ512 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιούνιος 3, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από def 40 ευρο μεταφορικα,οι μνημες κοστιζαν 300ευρο 2χ512 Aφου σου είπαν να σου επιστρέψουνε τα λεφτά τότε κυριλέ,γιατί σίγουρα τώρα δε κάνουνε το ίδιο οι μνήμες αυτές,αναφέρομαι φυσικά σε ίδια τσίπς γιατί το μοντέλο αυτό δεν υπάρχει πλέον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 4, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2006 τελικα το συγκεκριμενο μοντελο μνημης δεν υπαρχει,και αφου μπορω να παρω οτι αλλο θελω προιον κοντα 300ευρο,παραγγειλα μητρικη για να υπαρχει http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=321785 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.