hayabusa Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2006 Εχθές το βράδυ πήγα να κατεβάσω από το εν λόγω πρόγραμμα ένα τραγούδι και αρχικά παρατήρησα ότι η ταχύτητα δεν ήταν καθόλου φυσιολογική για τα δεδομένα μιας PSTN αφού δεν έπεσε παρά μόνο για μια-δυο στιγμές κάτω από τα 12 KB/sec και μάλιστα έφτασε μέχρι και στα 17 KB/sec. Το τραγούδι κατέβαινε με την ταχύτητα που έγραφε το πρόγραμμα ( !!!!!) και τελικά κατέβηκε μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Μετά όμως όταν πήγα να το βάλω να παίξει με τον WMP κόλλαγε υπερβολικά μέχρι τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα και μετά είτε σταμάταγε και πήγαινε από την αρχή είτε (αν είχα και άλλα τραγούδια στη λίστα) πήγαινε στο επόμενο τραγούδι. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το Kazaa για αυτό το πράγμα και μήπως μπορεί τέλος πάντων να μου δώσει κάποιος μια εξήγηση για αυτή την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά;Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούνιος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Η ταχυτητα ηταν εικονικη. Επισης μπορει και το αρχειο να μην ηταν σωστο. Σε καθε περιπτωση με μια 56κ δεν μπορεις να κατεβασεις σταθερα πανω απο 6-7 kB και πολυ λεωΔεν εχει καποιο προβλημα το pc σου παντως αν αυτο ρωτας Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιούνιος 3, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Το πιο πιθανό είναι το αρχείο να έχει πρόβλημα.Συμβαίνει κάποιες φορές και φυσικά η ταχύτητα που σου δείχνει είναι εικονική.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιούνιος 3, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Με 7κ κατεβάζω με ISDN και όχι σταθερά...Μπορεί να έγινε τίποτα με την γραμμή...Δοκίμασες άλλα P2P να τσεκάρεις και από κει ταχύτητες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 3, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Νομίζω είναι ο λόγος που έχουν σταματήσει πολλοί να χρησιμοποιούν το Kazaa για music downloads. Η RIAA νομίζω έχει στήσει πολλά μηχανάκια που ουσιαστικά "μολύνουν" το δίκτυο του Kazaa με προβληματικά αντίγραφα πολλών γνωστών κομματιών.Αυτό που μαντεύω εγώ είναι ότι μετά τα πρώτα 30'' το αρχείο δεν είναι τίποτα άλλο από συνεχόμενους π.χ. άσους. Η απλότητα των δεδομένων π.χ. 111111 - επιτρέπει στο modem να συμπιέσει σε μεγάλο βαθμό τα δεδομένα που κατεβάζει με αποτέλεσμα και τις μεγάλες ταχύτητες που παρατηρείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 5, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 το προβλημα με την ταχυτητα το παρατηρησα μονο στο Καζαα και μονο την συγκεκριμενη φορα. Ποτε αλλοτε και σε κανενα αλλο προγραμμα. Επισης ηταν και η πρωτη φορα που κατεβασα σκαρτο αρχειο( δεν μου εχει ξανατυχει ποτε). τεσπα ευχαριστω που μου λυσατε την απορια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kry$h Ιούνιος 12, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2006 σωστα τα ειπε ο yanniτο hash check των αρχειων του kazaa εχει τρυπες, τις οποιες οι riaa, mpaa κλπ εκμεταλλευτηκαν για να γεμισουν το δικτυο με dummy αρχεια. όποτε βλεπεις αρχειο να κατεβαινει πολυ γρηγορα, σιγουρα ειναι χαλασμενο. οσο πιο γνωστος ο καλλιτεχνης, τοσο πιο πολλα τα χαλασμενα αρχεια. η καλυτερη λυση ειναι να παρατησεις το καζαα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 13, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2006 και εγω να το παρατησω σκεφτομουνα και μαλλον αυτο θα κανω. αλλωστε υπαρχουν και αλλα αναλογα προγραμματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.