Sol Ιούνιος 3, 2006 #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Panea καφεδάκι χτύπησες στην παραλία? Σόρυ αλλά το έσκισες το thread σου, οι άλλοι μιλάνε σοβαρά και εσύ λες για παραλίες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Ιούνιος 3, 2006 #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από ..::LaLa::.. [Σήμερα, στις 22:08] Αρχικα να πω οτι ειμαι Η LaLa και οχι Ο LaLa:PΕν συνεχεια..συμφωνα με τα λεγομενα σου,αφου ορισμενοι δεν ειναι επιδεκτικοι σωφρονισμου,τοτε τι πρεπει να κανουμε με αυτους?Και καλα σου λεω εγω τους μεταναστες ειτε τους απελασεις,ειτε τους εκδιωχνεις,ειτε οπως αλλιως θελεις πες το..Με εκεινους που επισης δεν επιδεχονται σωφρονισμο,αλλα δυστυχως η ευτυχως ειναι ομοεθνείς σου,τι γινεται μ'αυτους??Ετσι πιστευεις θα λυθει η εγκληματικοτητα??? Για τους τελευταίους η θανατική ποινή θα ήταν λύση μόνο εαν αποδεδειγμένα δεν συμμορφώνονταν με τις υποδείξεις και τις ποινές που τους επιβάλλονταν κατά το παρελθόν(δηλαδή οι ενσυνείδητοι και κατά συρροή εγκληματίες). Η λογική είναι η εξής:"Εγώ σου δίνω ευκαιρίες για να αλλάξεις όχι για γίνεσαι καλύτερος στις παράνομες πράξεις σου. Αν δεν μπορείς νατο καταλάβεις, τότε και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι μου λες περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων." Έτσι δεν θα λυθεί η εγκληματικότητα αλλά θα καθαρίσει προσωρινά το τοπίο από ανθρώπους απειλές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούνιος 3, 2006 Author #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Sol Panea καφεδάκι χτύπησες στην παραλία? Σόρυ αλλά το έσκισες το thread σου, οι άλλοι μιλάνε σοβαρά και εσύ λες για παραλίες??? Γιατι ρε ξερεις ποσους απο δαυτους έχει στην παραλία που την πέφτουν σε γκομενάκια ; Μαλιστα στην καφετερια μεσα την ειχα πεσει σε μια, και οταν αυτη ειπε "θα φωναξω τον υπεύθυνο" και σηκωθηκε να φυγει, 7 μαντραχαλάδες σηκωθηκαν. Μετα βεβαια εγινε φασαρια και τελικα την άφησαν. Αλλα γιατι να πουλάνε τέτοια τρέλα ρε γμτ ;Και φυσικα λυπάμαι για το παιδάκι. Δεν είμαι άκαρδος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 3, 2006 #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Petrossortep Τα περισσότερα κρούσματα εγκληματικότητας σχετίζονται με Αλβανούς, Ρώσους και Ρουμάνους (οι οποίοι παρασείρουν και Έλληνες της ίδιας υποστάθμης). LOL Ναι, η αλήθεια είναι ότι η εγκληματικότητα στην Ελλάδα ήταν στο "0" πριν έρθουν οι μειονότητες. Αυτοί παρέσυραν τα αγαθά ελληνόπουλα και τους κάνανε κι αυτούς εγκληματίες... Μου επιτρέπετε, ε; -> LOL Σε αυτούς που νομίζουν ότι με το να συμπαθούν τους μαύρους αλλά να εθνικοποιούν το έγκλημα, ένα έχω να πω: το έγκλημα είναι έγκλημα. Το να εξηγείς μια εγκληματική ενέργεια επειδή ο θύτης είναι Ρουμάνος ή οπαδός του Ολυμπιακού ή προέρχεται από φτωχή κλάση, είναι lame, μιζέρια και πάνω απ'όλα, ρατσισμός. Αυτά τα λένε οι ίδιοι στενόμυαλοι άνθρωποι που δηλώνανε ότι ο Κτσούλας και ο Δημητροκάλης σκωτώνανε παρθένες σε σατανιστικές τελετές επειδή ακούγανε μέταλ μουσική. Ή ότι τα πιτσιρίκια που πήρανε το όπλο του μπαμπά και σκωτώσανε 12 συμμαθητές τους στο σχολείο, το κάνανε επειδή παίζανε FPS παιχνίδια. Το έγκλημα είναι έγλημα. Η εθνικότητα δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο, δεν υπάρχει στοιχείο στο DNA που να λέει "α, γεννήθηκες από αυτή τη μεριά του ποταμού; θα είσαι λοιπόν πιο εγκληματικός κι επικίνδυνος από τους άλλους". Και για το έγκλημα υπάρχει θεραπεία και πρόληψη. Η θεραπεία είναι η φυλάκιση, αλλά έχει αποδειχθεί ότι το να βάζεις δολοφόνους στο κελί, δε σταματάει τους ανθρώπους από το να σκωτώνουν. Η πρόληψη είναι το δύσκολο μέρος της λύσης και απαιτεί πολύ πιο μεθοδικό έλεγχο και δουλειά. Και οι απόψεις ατόμων σαν τον Πανέα, όχι μόνο δεν βοηθούν, αλλά επιδεινώνουν την κατάσταση. Στο Δουβλίνο ζουν 1.500.000 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 380.000 περίπου είναι αλλοδαποί και τέτοια εγκληματικότητα δεν υπάρχει. Γιατί; Επειδή είναι Πακιστανοί, Αφγανοί και Πολωνοί και όχι Αλβανοί; Όχι, είναι επειδή η κυβέρνηση φροντίζει να έχουν όλοι δουλειά. Και φαντάζομαι Πανέα, οι γονείς σου δεν σκέφτηκαν ποτέ ότι η κυβέρνηση έχει τη λύση αλλά δεν κάνει τίποτα γι'αυτό, προφανώς πιστεύουν ότι οι λύση είναι "να φύγουν οι ξένοι από τη χώρα μας" και το ΛΑΟΣ και ο Καρατζαφέρης τους ταϊζει μπόλικη λάσπη στο μυαλό. Ή απλά έχουν τους λόγους τους και τους "βολέυει" () να ψηφίζουν για ό,τι και όποιον ψηφίζουν, και γι'αυτό τους φταίει ο ξένος και όχι οι πολιτικοί που ψηφίζουν. Όσο για το θέμα αυτό καθεαυτό, θα πω μόνο μια σοφή κουβέντα που είχε πει κάποτε κάποιος (που δε θυμάμαι τ'όνομά του): Για κάθε ανήλικο που διαπράττει έγκλημα, 10 ενήλικες θα έπρεπε να πάνε φυλακή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::LaLa::.. Ιούνιος 3, 2006 #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Ρε παιδια τι λετε??? δλδ ελεος....Που ζουμε??? Κανεις δεν εχει δικαιωμα να αφαιρει τη ζωη κανενος...Δλδ ο αλλος που σκοτωσε,οκ ειναι λαμακας..Πρεπει να γινεις κι εσυ το ιδιο απλα για να παρεις εκδικηση η και καλα για παραδειγματισμο των αλλων???Δλδ ειναι να τρελαινεσαι οταν βλεπεις οτι στον 21ο αιωνα κυκλοφορουν τετοιες αποψεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Ιούνιος 3, 2006 #46 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από manwlis [Σήμερα, στις 22:07] Δηλαδη εννοεις ο πλουσιος με τον πλουσιο, ο μορφωμενος με τον μορφωμενο ο εξυπνος με τον εξυπνο? Αν αυτο δεν ειναι ρατσισμος τοτε τι ειναι? Οι άνθρωποι φίλε Μανώλη έχουν απόψεις και επιδιώξεις ουκ ολίγες. Δυστυχώς όμως η πραγματικότητα δεν ρώτησε ποτέ κανέναν για το τι πιστεύει. Η φύση που μας γέννησε μας έφτιαξε όλους διαφορετικούς όχι απ'ότι φαίνεται για δικούς μας αλλά για δικούς της σκοπούς(διαφοροποίηση=μεγαλύτερες πιθανότητες επιβίωσης του είδους, όχι του ατόμου). Αν είμασταν όλοι ίσοι σε ομορφιά, νοημοσύνη, χαρακτήρα τότε ούτε ζήλια θα υπήρχε ούτε εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, ούτε ανταγωνισμοί. Έλα όμως που αυτό δεν το θέλει ο maker γιατί τον ενδιαφέρει το σύνολο και όχι το άτομο άσχετα με το τι τα άτομα θέλουν να πιστεύουν. ’λλωστε νέα ευρήματα στο χώρο της θεωρίας των συστημάτων δείχνουν ότι για να υπάρχει εξέλιξη σε ένα σύστημα πρέπει τα στοιχεία του να βρίσκονται σε ανταγωνιστική σχέση μεταξύ τους όπως άλλωστε συμβαίνει και στην πράξη. Οπότε ρατσιστής(με αιτία) είναι Αυτός που προσκυνάς στην Εκκλησία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 3, 2006 #47 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Γιατι ρε ξερεις ποσους απο δαυτους έχει στην παραλία που την πέφτουν σε γκομενάκια; Πράγμα απαράδεκτο, σαφώς. Οι Έλληνες να την πέφτουν "στα κορίτσια μας" είναι νορμάλ, όπως και το να την πέφτουν στις ξένες που βρίσκονται στην χώρα μας. Αλλά οι ξένοι τολμάνε να καμακώνουν τις γυναίκες μας; Που ακούστηκε αυτό; Θα έπρεπε να ζούν σιωπηλοί στη χώρα μας, να μη μιλάνε στις γυναίκες μας και να μένουν σε ειδικά διαμορφωμένα σπίτια που να ξεχωρίζουν από "τα δικά μας". Α ρε Πανέα, αν δεν ήξερα άλλα 100 τυπάκια σα την πάρτη σου, θα δήλωνα σοκαρισμένος Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούνιος 3, 2006 #48 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Να σαι καλα ρε chosen, μου φτιαξες τη βαρεμαρα Αυτοι που σκευτομαι ειναι οι γονεις του παιδιου... That's a place i wouldn't wana be in... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Ιούνιος 3, 2006 #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 22:33] Στο Δουβλίνο ζουν 1.500.000 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 380.000 περίπου είναι αλλοδαποί και τέτοια εγκληματικότητα δεν υπάρχει. Γιατί; Επειδή είναι Πακιστανοί, Αφγανοί και Πολωνοί και όχι Αλβανοί; Όχι, είναι επειδή η κυβέρνηση φροντίζει να έχουν όλοι δουλειά.Όσο για το θέμα αυτό καθεαυτό, θα πω μόνο μια σοφή κουβέντα που είχε πει κάποτε κάποιος (που δε θυμάμαι τ'όνομά του):Για κάθε ανήλικο που διαπράττει έγκλημα, 10 ενήλικες θα έπρεπε να πάνε φυλακή. Μπράβο που το σκέφτηκες αυτό για τη δουλειά. Λοιπόν καλούμε 5 διανοούμενους 2 εκσυγχρονιστές και 3 προοδευτικούς, τους βάζουμε να γράψουν ένα δοκίμιο για το θέμα με ρεαλιστικές προτάσεις όπως Θα βρούμε δουλειά για αυτούς που δεν έχουν, θα ταΐσουμε αυτούς που πεινούν, θα ντύσουμε τους γδυτούς και τότε θα όλα θα αντιμετωπιστούν. Μετά ρίχνουμε ένα LOL που τόσο καιρό δεν τα είχαμε σκεφτεί αυτά τα τόσο απλά πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manwlis Ιούνιος 3, 2006 #50 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Petrossortep [Σήμερα, στις 22:36] Οι άνθρωποι φίλε Μανώλη έχουν απόψεις και επιδιώξεις ουκ ολίγες. Δυστυχώς όμως η πραγματικότητα δεν ρώτησε ποτέ κανέναν για το τι πιστεύει. Η φύση που μας γέννησε μας έφτιαξε όλους διαφορετικούς όχι απ'ότι φαίνεται για δικούς μας αλλά για δικούς της σκοπούς(διαφοροποίηση=μεγαλύτερες πιθανότητες επιβίωσης του είδους, όχι του ατόμου). Αν είμασταν όλοι ίσοι σε ομορφιά, νοημοσύνη, χαρακτήρα τότε ούτε ζήλια θα υπήρχε ούτε εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, ούτε ανταγωνισμοί. Έλα όμως που αυτό δεν το θέλει ο maker γιατί τον ενδιαφέρει το σύνολο και όχι το άτομο άσχετα με το τι τα άτομα θέλουν να πιστεύουν. ’λλωστε νέα ευρήματα στο χώρο της θεωρίας των συστημάτων δείχνουν ότι για να υπάρχει εξέλιξη σε ένα σύστημα πρέπει τα στοιχεία του να βρίσκονται σε ανταγωνιστική σχέση μεταξύ τους όπως άλλωστε συμβαίνει και στην πράξη. Οπότε ρατσιστής(με αιτία) είναι Αυτός που προσκυνάς στην Εκκλησία. Πρωτα απ'ολα φιλε Petrossortep θα ηθελα να σου πω οτι δεν προσκυναω κανεναν σε καμια Εκκλησία. Οσο για την θεωρεια των συστηματων που ανεφερες θα ηθελα να σου πω οτι δεν υποστηριζει την ανταγωνιστικοτητα σε ολα τα συστηματα αλλα υποστηριζει οτι σε πολλα συστηματα το κυριαρχο χαρακτηριστικο για την επιβιωση των ομαδων ειναι η αλτρουιστικη συμπεριφορα η οποια αναπαραγεται και γονιδιακα απο γενια σε γενια για να εξασφαλισει την επιβιωση του ειδους . Για παραδειγμα μια σχετικη παραπομπη ειναι: Schweitzer,F., Behera,L. & M¨uhlenbein,H. 2002Evolution of Cooperation in a Spatial Prisoners DilemmaAdvances in Complex Systems, vol. 5, no.2-3, pp. 269-299 Αλλα πολυ στην θεωρια το ριξαμε νομιζω και η ουσια ειναι οτι ενα 11 χρονο παιδι ειναι δολοφονημενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Ιούνιος 3, 2006 #51 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Όσο για τη φυλακή εγώ προτείνω να μπεις εσύ πρώτος για το έγκλημα της Βέροιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Ιούνιος 3, 2006 #52 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από manwlis [Σήμερα, στις 22:52] Πρωτα απ'ολα φιλε Petrossortep θα ηθελα να σου πω οτι δεν προσκυναω κανεναν σε καμια Εκκλησία. Οσο για την θεωρεια των συστηματων που ανεφερες θα ηθελα να σου πω οτι δεν υποστηριζει την ανταγωνιστικοτητα σε ολα τα συστηματα αλλα υποστηριζει οτι σε πολλα συστηματα το κυριαρχο χαρακτηριστικο για την επιβιωση των ομαδων ειναι η αλτρουιστικη συμπεριφορα η οποια αναπαραγεται και γονιδιακα απο γενια σε γενια για να εξασφαλισει την επιβιωση του ειδους . Για παραδειγμα μια σχετικη παραπομπη ειναι: Schweitzer,F., Behera,L. & M¨uhlenbein,H. 2002Evolution of Cooperation in a Spatial Prisoners DilemmaAdvances in Complex Systems, vol. 5, no. 2-3, pp. 269-299 Αλλα πολυ στην θεωρια το ριξαμε νομιζω και η ουσια ειναι οτι ενα 11 χρονο παιδι ειναι δολοφονημενο. Αλλοίμονο και ο αλτρουισμός υπάρχει αλλά και αυτός με μέτρο. Για το παιδί έχεις δίκιο χάθηκε μια ευγενική ψυχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 3, 2006 #53 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Chosenη κυβέρνηση έχει τη λύση αλλά δεν κάνει τίποτα γι'αυτό, προφανώς πιστεύουν ότι οι λύση είναι "να φύγουν οι ξένοι από τη χώρα μας" και το ΛΑΟΣ και ο Καρατζαφέρης τους ταϊζει μπόλικη λάσπη στο μυαλό. Ποια είναι η λύση δλδ? Να τους βάλουμε όλους στο Δημόσιο? Για ποιες θέσεις εργασίας αναφέρεσαι, τις ανύπαρκτες? ΠΟΣΟΥΣ ανειδίκευτους εργάτες χρειάζεται πια αυτή η χώρα, όλο σκάβουμε σκάβουμε και τίποτα δεν κάνουμε, απλά για να απασχολούμε το εργατικό δυναμικό...Τα μεγέθη έχουν μεγαλώσει αρκετά, και μη βάζεις μόνο αυτούς που έχουν εκλογικά δικαιώματα - είναι νόμιμα εδώ, βάλε και όσους έχουν έρθει λαθραία στους υπολογισμούς σου να δεις ότι παίζει -τουλάχιστον εν Αθήναις- όχι 10%, αλλά 20%+ να είναι μετανάστες. Ναι ρε παιδιά, να βοηθήσουμε, αλλά με ποια υποδομή αυξηθήκαμε 20% σε 10-15 χρόνια? (και μην ακούσω υποδομή το γήπεδο μπάντμιντον, υποδομή = δρόμοι, σχολεία, νοσοκομεία κλπ.). Ένα μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει, είναι ότι δεν υπάρχουν ενδιάμεσα "σχολεία" υποδοχής. Έρχεται το παιδάκι π.χ. 10 χρονών με τους γονείς του, και πάει σε ελληνικό σχολείο. Ε προφανώς θα τρώει το δούλεμα της αρκούδας, δε νομίζω τα υπόλοιπα 10άχρονα ελληνόπουλα να έχουν τόσο ανεπτυγμένο το αντιρατσιστικό ένστικτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιούνιος 3, 2006 #54 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 01:34] Ποια είναι η λύση δλδ? Να τους βάλουμε όλους στο Δημόσιο? Για ποιες θέσεις εργασίας αναφέρεσαι, τις ανύπαρκτες? ΠΟΣΟΥΣ ανειδίκευτους εργάτες χρειάζεται πια αυτή η χώρα, όλο σκάβουμε σκάβουμε και τίποτα δεν κάνουμε, απλά για να απασχολούμε το εργατικό δυναμικό... σκαβουμε σκαβουμε??ποιοι δηλαδη?γιατι εγω μονο αλβανους βλεπω να σκαβουνε και να χτιζουνε...οι ελληναρες ειναι στις καφετεριες το πρωι...πιπα το chocolat καθε πρωι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 4, 2006 #55 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2006 ποσους αλβανους εχω γνωρισει που μου εχουνε πει "αφεντικο , 6 στους 10 δε μας πληρωνουνε ή μας δινουν τα μισα και μας λενε να πα να μαμηθουμε" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 4, 2006 #56 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Petrossortep Τα περισσότερα κρούσματα εγκληματικότητας σχετίζονται με Αλβανούς, Ρώσους και Ρουμάνους (οι οποίοι παρασείρουν και Έλληνες της ίδιας υποστάθμης). Μήπως-λέω μήπως-σημαίνει κάτι αυτό για τις συγκεκριμένες εθνικότητες;":whistling :whistling Μέσα στο νετ καφέ που είμαι έχει γίνει μπροστά μου επεισόδιο με παιδιά ίδιας ηλικίας με τον ’λεξ. Το ελληνόπουλο που το απειλούσαν κάποια στιγμή νευρίασε και είπε:"Δηλαδή τι; Θα μου φέρεις τους Ρώσους;. Μια άλλη φορά κάτι Αλβανοί χτίστες είχαν απειλήσει τον πατέρα μου για να τους δώσει κάτι χρήματα πιο νωρίς απ'ότι προέβλεπε το συμβόλαιο που είχε υπογραφεί.Την απειλή τους δεν την υλοποίησαν άλλα η στάση τους είναι ενδεικτική του επιπέδου τους. Εγώ πιστεύω απλά ότι αυτός είναι ο πολιτισμός τους. Έχουν μάθει να διεκδικούν και να λύνουν τις διαφορές τους με τα κουμπούρια. Οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ όμως είναι οι κυβερνήσεις που τους έφεραν-και για εκλογικά οφέλη πολλές φορές(:whistling :whistling :whistling :whistling ) καθώς και οι φίλτατες ΗΠΑ που μετά τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας μας υποχρέωσαν να τους φιλοξενήσουμε. Σοβαρά? τα περισσότερα κρούσματα εγκληματικότητας σχετίζονται με αλλοδαπούς? Το κράτος που κλέβει το σύνολο του ελληνικού πληθυσμού, που μας αφήνουν να πεθαίνουμε σε ράντζα, wtf είναι? αλλοδαποί?? τα αφεντικά που θα σε προσλάβουν με μισθό πείνας και ας έχεις ξοδέψει τα 10πλάσια σε χρήμα και χρόνο στις σπουδές σου, αλλοδαποί είναι? ο γείτονάς σου που θα σκάσει στο δικαστήριο με 10 ψευδομάρτυρες και άλλες τόσες πλαστογραφίες για να σου φάει το στρέμμα, αλλοδαπός είναι?Μην κλείνετε τα μάτια σας παιδιά, μην αφήνετε τους βολεμένους αλήτες να σας παραπλανούν, αλλού είναι το πρόβλημα και εμείς την λύση την ψάχνουμε σε αυτά που μας σερβίρουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούνιος 4, 2006 #57 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 03:38] Σοβαρά? τα περισσότερα κρούσματα εγκληματικότητας σχετίζονται με αλλοδαπούς? Το κράτος που κλέβει το σύνολο του ελληνικού πληθυσμού, που μας αφήνουν να πεθαίνουμε σε ράντζα, wtf είναι? αλλοδαποί?? τα αφεντικά που θα σε προσλάβουν με μισθό πείνας και ας έχεις ξοδέψει τα 10πλάσια σε χρήμα και χρόνο στις σπουδές σου, αλλοδαποί είναι? ο γείτονάς σου που θα σκάσει στο δικαστήριο με 10 ψευδομάρτυρες και άλλες τόσες πλαστογραφίες για να σου φάει το στρέμμα, αλλοδαπός είναι?Μην κλείνετε τα μάτια σας παιδιά, μην αφήνετε τους βολεμένους αλήτες να σας παραπλανούν, αλλού είναι το πρόβλημα και εμείς την λύση την ψάχνουμε σε αυτά που μας σερβίρουν. πές τα χρυσόστομε γιατί ακόμη και τώρα νόμιζουμε ότι ζούμε στην καλύτερη χώρα στο κόσμο! ότι άνθρωποι που έρχονται στη χώρα σου για να βρουν μια καλύτερη ζωή μέσα από το έγκλημα δεν έχουν θέση σε μια χώρα που καταδικάζει τη βία. σώπα σοβαρά? γι'αυτό ακόμα η "χώρα" (ο Θεός να την κάνει) δεν έχει λύσει το πρόβλημα με την βία στα γήπεδα? γι'αυτό ακόμα δεν έχει λύσει το πρόβλημα με την βια στους δρόμους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούνιος 4, 2006 #58 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma [Χθες, στις 17:48] ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ------------------------Μα τον θεο εύχομαι..................................ΘΑΝΑΤΟΣ! ΘΑΝΑΤΟΣ ! ΘΑΝΑΤΟΣ !Σκυλιά μαύρα-----------------------εγω θελω να διαγραφει καθως το θεωρω ΑΚΡΩΣ προσβλητικο καθως με θιγει σαν ανθρωπο.εαν δεν το διαγραψεις ΑΜΕΣΑ θα εισηγηθω την απομακρυνση σου απο το φορουμ.......ειναι αλλωστε στους κανονες...............σχολια με ρατσιστικο περιεχομενο ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ. Δημοκρατία είναι η ανοχή στην διαφορετικότητα. Και ο ρατσιστής και ο φασίστας έχουν δικαίωμα λόγου.Λιγότερο κακό προξενεί το ρατσιστικό ευχολόγιο περί θανάτου , από την αναγκαστική λογοκρισία σου. Αν σε ενοχλούν η σε προσβάλουν οι απόψεις κάποιου , η τον αγνοείς η τον πείθεις με επιχειρήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούνιος 4, 2006 Author #59 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από ChosenΑ ρε Πανέα, αν δεν ήξερα άλλα 100 τυπάκια σα την πάρτη σου, θα δήλωνα σοκαρισμένος Το παίρνω σαν κοπλιμέντο M$ Guy Οσο και να με κατακρίνεται, η μητερα μου εργάζεται στον Δημο βοηθώντας τέτοια άτομα και μου λεει τις εμπειρίες της. Τα βοηθάει να βρουν δουλεια. Οι μονοι άνθρωποι που είναι κατα την γνώμη ενταξει, δλδ συμπεριφερονται σωστα κλπ ειναι οι Ρωσοπόντιοι. Αλλα οι Official/origianl, οχι οι αλλοι με το patch crack που αλλαζουν ονοματα και απο Πασχάλωβ το κάνουν Πασχαλίδης. Αυτοι οι άνθρωποι λένε και ευχαριστώ και πολυ τους συμπαθώ. Εγω είμαι Πόντιος ολόκληρος. Λοιπόν όσοι δεν έχει βιώσει πώς είναι να συναστρέφεσαι με τέτοιους ανθρώπους δεν μπορείτε να με καταλάβετε. Εισαι να μου λες για Overclocking όταν δεν εχει δει το BIOS... Κοιταξε ρε συ, τους έχω βαρεθεί. Δεν τους γουστάρω. Φυσικα και στο DNA δεν υπάρχει εγκληματικότητα (προς το παρον αδενινη, γουανινη, κιτοσύνη, θυμινη ξερω), αλλά όταν ο πατέρας σου, ο θείος, ο ξαδερφος, ο φίλος σου, ο φίλος του φίλου σου και γένικα όλος ο κοινωνικος περίγυρος είναι βουτιγμένος στην απόκτηση αγαθών μέσω βία ή απάτης... Εκει οι άνθρωποι δεν είχν ψωμί να φάνε, ήρθαν στην Ελλάδα για μια καλύτερη ζωή. Η Ελλάδα τους υποδέχτεικε με μεγάλες αγκάλες λόγω ψήφοθηρίας (Εκλογές). Να στο πω πιο απλά, δεν γουσταρω στην ιδια μου την χώρα να μου την μπαίνουν Αλβανοι και Γεωργιανοί. Και γενικα ρε παιδί μου, κανενας ξενος δεν γουσταρω να μου πουλάει τρέλα μες την χώρα μου. Ρε, αν πάει ένας Αλβανός στην Γερμανία και πουλήσει τρέλα σε παιδάκι θα τον μπαγλαρώσουν. Γιατι δεν πάνε εκει ; Γιατι δεν πάνε στην Γαλλια ; Εδώ μήπως τους χαιδέουμε ; Δημοσιο, δουλειες, ΙΚΑ, μηκα, συκα και εγω δεν ξερω τι αλλο. Οντως ο RootX εχει δίκαιο σε αυτα που λέει. Εγω πιστεύω πως αν φυγουν οι Αλβανοι και οι Γεωργιανοι, Ρουμανοι κλπ η εγκληματικότητα στην Ελλάδα ΔΕΝ θα εξαλυφθεί αλλά θα μειωθεί αισθητητά. Ειμαστε μια κουτσουλιά χώρα... Στην Αγγλικα γινονται πολυ χειροτερα. Εκει περα σε σκοτώνουν για κανουν επείξη στην γκόμενα εξω απο τις Pub. Μια που αναφερες το θεμα του γηπεδου, θυμαστε παιδια, τοτε που είχε παίξει Αλβανια - Ελλάδα και η Αλβανια μας νικησε ; Εθνικη Γιορτή έκαναν. Σε λιγο θα το καθιερώσουν σαν παρέλαση. Τοσο μίσος μας έχουν, τοσο μίσος τους έχουμε. Και μετα μου βγήκαν στις ειδήσεις σαν τα κατατρεγμένα πουλάκια: "Οι Ελληνες που σπάσανε το αμάξι". Υπάρχει μία κοντρα. Σαν νοοτροπία θεωρώ οτι διαφάερουμε πολυ. Η γενια η δικια μου θεωρώ οτι διαφέρει έτη φωτός από άποψης μόρφωσης, νοοτροπίας, συμπεριφοράς, ευ ζην από την αντίστοιχη των Αλβανων και Γεωργιανών. Ένα αλλο πράγμα που με εκνευρίζει, είναι οτι ολοι ειναι ΠΑΟΚ . Οποιον και να ρωτησεις: -ΤΙ ομαδα εισαι -εεε, ΠΑΟΚ Και μετα μας βγαίνει το "όνομα" εμας τους παοκτσίδες... Αρχική απάντηση από ea6gka ποσους αλβανους εχω γνωρισει που μου εχουνε πει "αφεντικο , 6 στους 10 δε μας πληρωνουνε ή μας δινουν τα μισα και μας λενε να πα να μαμηθουμε" Ψέμματα λένε. Μην τους πιστεύεις.[ Αρχική απάντηση από amartolos σκαβουμε σκαβουμε??ποιοι δηλαδη?γιατι εγω μονο αλβανους βλεπω να σκαβουνε και να χτιζουνε...οι ελληναρες ειναι στις καφετεριες το πρωι...πιπα το chocolat καθε πρωι. Οκ, πες μου πόσοι Αλβανοι πληρουν και έχουν την απαραίτητη μόρφωση και παιδεία να δουλέψουν σε δουλείες γραφείου με PC κλπ. Ελάχιστοι. Ποσοι μπορούν να συναγωνιστούν το βιογραφικό ενος που έχει αποφοιτήσει απο το Πανεπιστήμειο ή απο Τεε , ποσο μαλλον για αυτους που έχουν κανει μεταπτυχιακο και διδακτορικό. Εγω το καλοκαίρι δουλεύω οικοδομή και σε Internet Cafe της περιοχής μου. Ευτυχως δεν έχουμε προβλήματα με τετοιους εδω περα. Αυτος άλλωστε ήταν ενας λογος που φύγαμε από την Νεάπολη Θεσ/νικης. Εκει τα πράγματα έχουν ξεφύγει πλέον. Μπήκαν μες το Net Cafe και έλεγαν εναν φίλο μου οποιος είναι τρελος gamer, να σηκωθεί να παιξουν αυτοι (ενω ειχε πληρώσει αυτός) με τσαμπουκα. Το παιδι που το λεγαν Σωτήρη, τους λεει ευγενικα να τον αφήσουν. Αυτοι εκει τα ίδια. Ασπου ένας το πετάει απο την καρέκλα. Ο Σωτήρης νευριάζει και τον σπρώχνει, και μετα τον εσπασαν στο ξυλο μες το μαγαζι. Τους εσπσαν τα γυαλα, εριξαν κατω την οθόνη, κλπ κλπ ο υπευθυνος μεχρι να ειδοποιησει την αστυνομια ειχαν γινει καπνος. Ρε εχω 1000 ιστοριες να σας πω με δ'αυτους... Σαν τον eminem και τον 50cent κυκλοφορουν με καπελα, φαρδια παντελονια κλπ κα ιτο παιζουν μαγκες. Ειδανε το 6 mile και τωρα κανουν συμμοριες και παιζουν ξυλο και τραγουδανε rap (ενω δεν ξερουν αγγλικα). -Πως θα πει ξεγάνωτος στα Αγγλικα ; - Such word does not exist Mr.Gianopoylos. - Does not exist ? And of all (τελως παντων ) - Here is Greece ρε, tins, ε tins ; Το Hell ρε, Μαδαφάκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Ιούνιος 4, 2006 #60 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2006 Εγω είμαι Πόντιος ολόκληρος. :T: :hehe: Oλα σ'αυτο το παιδι εχουν τυχει.. Γραψε ενα βιβλιο να χεστεις στο ταληρο(14.57Ε) Με τιτλο "ΑΛΒΑΝΟΙ.Η μαστιγα της Σαλονικης.." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.