Jump to content

Τον σκότωσαν οι συμμαθητές του

Dr.Paneas

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 17:48]

ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

------------------------

Μα τον θεο εύχομαι..................................ΘΑΝΑΤΟΣ! ΘΑΝΑΤΟΣ ! ΘΑΝΑΤΟΣ !

Σκυλιά μαύρα

-----------------------

εγω θελω να διαγραφει καθως το θεωρω ΑΚΡΩΣ προσβλητικο καθως με θιγει σαν ανθρωπο.εαν δεν το διαγραψεις ΑΜΕΣΑ θα εισηγηθω την απομακρυνση σου απο το φορουμ.......ειναι αλλωστε στους κανονες...............σχολια με ρατσιστικο περιεχομενο ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ.

συμφωνω απολυτα με το γιωργο , διαγραφη αμεση.

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Το βασικο μας προβλημα ειναι οτι το κρατος δεν βαζει ορια στον αριθμο των μεταναστων που δεχεται οπως κανει καθε αλλο κρατος που σεβεται τον εαυτο του.Ψαχνουν λυση στην ανεργια.Στειλε 1 μυριο αλλοδαπους απο κει που ηρθαν και θα δεις που θα αρχισει να λυνεται σιγα σιγα.Που ακουστηκε μεσα στην πρωτευουσα να ειναι πανω απο 500.000 αλλοδαποι, που ακουστηκε σε ελληνικες πολεις (βλεπε Θρακη) οι Ελληνες να αποτελουν μειονοτητα;Αυτες τις μλκς κανουμε συνεχεια και μετα παραπονιομαστε κιολας.Φυσικο ειναι να παρουν θαρρος που πολυ γρηγορα θα μετατραπει σε θρασος.

Αυτοι φταινε; ΟΧΙ.Εμεις φταιμε.Δωσε θαρρος στο χωριατη.. Αν το κρατος επαιρνε δραστικα μετρα/τους εκοβε το θαρρος αυτα δεν θα υπηρχαν.

Αλλες χωρες εχουν ενα οριο πχ200.000 αλλοδαπων που ειναι πολυ λογικο και αποδεκτο αλλα εμειςποτε τετοια πραγματα..Μπατε σκυλοι αλεστε μια ζωη

Αρχική απάντηση από ARVAS

Το βασικο μας προβλημα ειναι οτι το κρατος δεν βαζει ορια στον αριθμο των μεταναστων που δεχεται οπως κανει καθε αλλο κρατος που σεβεται τον εαυτο του.Ψαχνουν λυση στην ανεργια.Στειλε 1 μυριο αλλοδαπους απο κει που ηρθαν και θα δεις που θα αρχισει να λυνεται σιγα σιγα.Που ακουστηκε μεσα στην πρωτευουσα να ειναι πανω απο 500.000 αλλοδαποι, που ακουστηκε σε ελληνικες πολεις (βλεπε Θρακη) οι Ελληνες να αποτελουν μειονοτητα;Αυτες τις μλκς κανουμε συνεχεια και μετα παραπονιομαστε κιολας.Φυσικο ειναι να παρουν θαρρος που πολυ γρηγορα θα μετατραπει σε θρασος.

Αυτοι φταινε; ΟΧΙ.Εμεις φταιμε.Δωσε θαρρος στο χωριατη.. Αν το κρατος επαιρνε δραστικα μετρα/τους εκοβε το θαρρος αυτα δεν θα υπηρχαν.

Αλλες χωρες εχουν ενα οριο πχ200.000 αλλοδαπων που ειναι πολυ λογικο και αποδεκτο αλλα εμειςποτε τετοια πραγματα..Μπατε σκυλοι αλεστε μια ζωη

Εσύ φταίς που δεν τους δέχεσαι...

Όταν βλέπεις έναν πακιστανό στον δρόμο εσύ βλέπεις έναν 'βρωμίαρη'

Εγώ βλέπω έναν άνθρωπο που ήρθε από τό βάθος του κόσμου, μέσα σε αμπάρια, μέσα σε φορτηγά, μέσα στα σκτα τα ίδια απλά για να βρει μια καλύτερη ζωή και να στείλει μια δεκάρα στην οικογένεια του.

Τους αλβανούς τους έκαναν οι έλληνες να είναι επιθετικοί γκετοποιόντας τους. Εσύ τους έδωσες θράσος και θάρρος. Εσύ τους εκμεταλεύεσαι κάθε μέρα.

Καλύτερα ένας αλβανός ένας ρούμανος ή ένας πακιστανός παρά ο έλληνας που πουλάει και καταστρέφει την πατρίδα του.

Να ξεκαθαρισω κατι. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ(πχ τους μαυρους τους συμπαθω πολυ ειναι πολυ καλα παιδια).Δεν αντιδρω ετσι οπως λες το προβλημα μου ειναι με μια ΜΕΡΙΔΑ ολων αυτων που προσπαθουν να εκμεταλευτουν τους παντες.Να δαγκωσουν το χερι που τους ταιζει ακομα.Φιλε totaly wired δεν διαφωνω οτι φταει το γεγονος οτι τους βλεπουμε ετσι αλλα θεωρω απαραδεκτη την σταση του κρατους απεναντι στο θεμα.

totally_wired, το γεγονός ότι ο Πακιστανός δεν προξενεί προβλήματα δε σου λέει τίποτα εντελώς;Εντάξει, τους Αλβανούς τους έχουμε πια απολυτοποιήσει και όλους τους θεωρούμε καθάρματα, αλλά για άλλες εθνικότητες τι έχει ακουστεί;Για Κινέζους έχεις ακούσει παρατράγουδα;Για Πακιστανούς;Για άλλες εθνικότητες που έχουμε ένα σωρό πλην των βαλκάνων γειτόνων μας;Γιατί δηλαδή στους Αλβανούς έδωσες θάρρος και δεν το έκανες στους Κινέζους;

Δεν είμαι απόλυτος, πάντως πιστεύω πως αυτοί οι λαοί έχουν διαφορετική ιδιοσυγκρασία, κουλτούρα, αντίληψη για τη ζωή, ηθικούς φραγμούς και δε συμμαζεύεται σε σχέση με τους περισσότερους άλλους λαούς.Και γι' αυτό και με το παραμικρό στραβώνουν και κάνουν ό,τι κάνουν.

Και πίστεψέ με, κανέναν από αυτούς τους Ρουμάνους,Αλβανούς,Πολωνούς και όποιους άλλους τελοσπάντων θεωρούμε, υποτίθεται, κακοποιά στοιχεία δεν τον εκμεταλλεύεσαι.Όπως είπαν και άλλοι όταν τους έχουμε στη δούλεψή μας μια χαρά τους φερόμαστε.Να μην αρχίσω να αναφέρω περιστατικά που γνωρίζω με άτομα που βοηθούσαν σε δουλειές.Δε νομίζω αντιδράσεις τέτοιες να έβγαζαν εύκολα άτομα άλλων λαών.Μπορεί να απατώμαι κιόλας βέβαια, αν και δε το νομίζω.

Πάντως κρίμα το παιδάκι.Σκεφτείτε τη φρίκη που θα έχουν φάει οι δικοί του τώρα.Ό,τι χειρότερο.

Αρχική απάντηση από Bigi

totally_wired, το γεγονός ότι ο Πακιστανός δεν προξενεί προβλήματα δε σου λέει τίποτα εντελώς;Εντάξει, τους Αλβανούς τους έχουμε πια απολυτοποιήσει και όλους τους θεωρούμε καθάρματα, αλλά για άλλες εθνικότητες τι έχει ακουστεί;Για Κινέζους έχεις ακούσει παρατράγουδα;Για Πακιστανούς;Για άλλες εθνικότητες που έχουμε ένα σωρό πλην των βαλκάνων γειτόνων μας;Γιατί δηλαδή στους Αλβανούς έδωσες θάρρος και δεν το έκανες στους Κινέζους;

Δεν είμαι απόλυτος, πάντως πιστεύω πως αυτοί οι λαοί έχουν διαφορετική ιδιοσυγκρασία, κουλτούρα, αντίληψη για τη ζωή, ηθικούς φραγμούς και δε συμμαζεύεται σε σχέση με τους περισσότερους άλλους λαούς.Και γι' αυτό και με το παραμικρό στραβώνουν και κάνουν ό,τι κάνουν.

Και πίστεψέ με, κανέναν από αυτούς τους Ρουμάνους,Αλβανούς,Πολωνούς και όποιους άλλους τελοσπάντων θεωρούμε, υποτίθεται, κακοποιά στοιχεία δεν τον εκμεταλλεύεσαι.Όπως είπαν και άλλοι όταν τους έχουμε στη δούλεψή μας μια χαρά τους φερόμαστε.Να μην αρχίσω να αναφέρω περιστατικά που γνωρίζω με άτομα που βοηθούσαν σε δουλειές.Δε νομίζω αντιδράσεις τέτοιες να έβγαζαν εύκολα άτομα άλλων λαών.Μπορεί να απατώμαι κιόλας βέβαια, αν και δε το νομίζω.

Πάντως κρίμα το παιδάκι.Σκεφτείτε τη φρίκη που θα έχουν φάει οι δικοί του τώρα.Ό,τι χειρότερο.

Οι αλβανοί είναι οι πρώτοι που ήρθαν μαζίκα στην ελλάδα οπότε 'τους βγήκε το όνομα'. Το 'τόσο' έγινε 'ΤΟΟΟΟΣΟ' και έμπλεξαν με τα δικά μας τα μπουμπούκια. Χαρακτηριστικό το ατυχές παράδειγμα που έφερε ο πανέας... 2 αλβανοί, 1 ρουμάνος και 2 λοιποί έλληνες...

Οι κινέζοι είναι εδώ για εμπόριο σε διατεταγμένη υπηρεσία... Νομίζεις πως μπορεί ο κάθε κινέζος να έρθει εδώ; Και εξάλλου είχαν άλλη αντιμετώπιση. Οι έλληνες είχαν κέρδος από αυτούς... λίγοι είναι αυτοί που είτε έχουν νοικίασει τα μαγαζία τους σε κινέζους (με την εγγύηση ή και το ενοίκιο από την πρεσβεία) και ακόμα λίγοι είναι αυτοί που ψωνίζουν;

Τέλος πέρνα μια μέρα από τον μαραθώνα ή τα άλλα μέρη που ζούν πακιστάνοι να δεις τι δουλεία ρίχνουν για μισό κομμάτι ψωμί. Εάν βλέπετε πακιστανούς στις διασταυρώσεις τα σαββατοκύριακα να πουλάνε λουλούδια είναι γιατί δουλεύουν σε θερμοκήπια και ένα κομμάτι τις αμοιβής τους είναι και αυτά τα λουλούδια... Το γιατί δεν αντιδρούν έχει να κάνει με τον δρόμο που έκαναν να έρθουν ως εδώ (και τα χρήματα που έδωσαν) καθώς και λόγο θρησκείας.

Αναρωτιέμαι τι είναι πιο σημαντικό: Απο που ήταν τα παιδιά της "συμμορίας" ή η ηλικία τους? Είναι δυνατόν σε αυτή την ηλικία να κάνουν τέτοια πράγματα και μάλιστα να έχουν την "εξυπνάδα" να καλύψουν το γεγονός? Αναφέρθηκε ότι είναι λαοί που παλέψανε και ιδρώσανε στην χώρα τους κλπ κλπ. Το καταλαβαίνω αλλά τα παιδάκια ιδρώσανε και αυτά? Μάθανε μέχρι τα 10 τους πως να δέρνουν και να σκοτώνονται? Αν δεν φταίνε αυτά τότε φταίνε οι γονείς τους και εν τέλει εμείς (σαν λαός - κράτος) που τους αφήσαμε να μπούνε και να εγκατασταθούνε με αυτές τις ιδέες

Προσωπικά δεν με νοιάζει αν ένα Αλβανάκι σε 10 χρόνια απο τώρα θα το λέμε Έλληνα, θα με χαλάσει όμως αν αυτός ο Έλληνας το καλύτερο που έχει κάνει ειναι να έχει σκοτώσει την μάνα του! Αν ο τρόπος ζωής του είναι ο χλευασμός, η έλλειψη σεβασμού, η απάτη, η κλεψιά - το λαμόγιο (που κάνουμε το παν να εξαλείψουμε απο την χώρα). Αυτό είναι κύριοι που μας πάει 50 χρόνια πίσω και δίνει τροφή στην ακραία δεξιά και λέει αυτά που λέει (και μπορεί, έστω και λίγο, να έχει δίκιο σε μερικά απο αυτά). Αυτά βλέπει ο κόσμος και του την βιδώνει. Είναι τροφή για τους ρατσιστές-φασιστές αυτά τα πράγματα και ιδιαίτερα που έγινε απο μικρά παιδιά. Τώρα δεν θα την γλιτώνουν απο την λύσσα τους ούτε αυτά. Είτε φταίνε είτε δεν φταίνε.

νομιζω οτι οδηγουμαστε σε αυτο που ανεφερα νωριτερα.καθε λαος εχει τα δικα του γνωρισματα.

οι ιδιαιτεροτητες ομως διαμορφωνονται απο την οικονομικη/πολιτικη/πολιτισμικη κουλτουρα.

πειτε μου λιγο για την κατασταση στο Αλβανικο κρατος.....................μηδενικη υποδομη στα παντα.παιδεια?υγεια?οικονομια?.......μηδεν απο μηδεν μας κανει μηδεν.

μετα τους Βαλκανικους Πολεμους το κρατος το οποιο ηταν λιγοτερο αμιγες απο ολα τα υπολοιπα ήταν η Αλβανια.υποχειριο της Ιταλιας με παρα πολλες εθνοτητες εντος των τοτε συνορων.

ποτε δεν μπορεσε να παρει μια ξεχωριστη μορφη και να ξεχωρισει σαν οντοτητα.οποτε συγκρισεις με Πακιστανους/Κινεζους ειναι τελειως ακυρες.ο Πακιστανος και ο Κινεζος εκτος απο πολιτισμο βρισκοταν και σε μια περιοχη χωρις τα προβληματα των Βαλκανιων

το συμπερασμα λοιπον που βγαινει ειναι οτι δεν μπορεις να κατηγορεις τον Αλβανο που κλεβει ληστευει βιαζει κλπ κλπ.

σαφως και ολα αυτα ειναι λαθος.δεν προσπαθω να δικαιολογησω τις πραξεις ενος εγκληματια.αυτο που προσπαθω ομως να δειξω ειναι η πηγη ολων αυτων.

εαν ζουσατε και σεις σε μια χωρα που τα τελευταια 150χρονια δεν ειχε ποτε μια σαφη ταυτοτητα αλλα ΠΑΝΤΑ μαστιζοταν απο εσωτερικες κρισεις σε οικονομια/πολιτικη δεν θα μπορουσατε να αντιδρασετε αλλιως...................ο Αλβανος που ηρθε απο τα Τυραννα παρανομα δεν ηξερε στη ζωη του τι σημαινει να αγορασεις κατι και να παρεις Αποδειξη αγορας.και πολυ αμφιβαλλω εαν ειδε ποτε του χαρτινο νομισμα.......το φταιξιμο ομως δεν ειναι δικο του.........

το λυπηρο ειναι οτι δεν διαφαινεται στο αμεσο μελλον να συγκροτηθει σαν κρατος και να μπει σε μια σειρα.εαν η τουρκια για να ξεκινησει ενταξη στην ΕΕ χρειαστηκε να καταργησει την θανατικη ποινη και ορισμενα ακομα θεματα κοινωνικης φυσης, φανταστειτε ποσα πολλα πρεπει να αλλαξουν για την Αλβανια.και ποσο δυσκολο ειναι.

η υποδομη ειναι μηδενικη....................εξαιρετικα δυσκολο να βαλεις σε ταξη εναν λαο που μεχρι σημερα ζουσε χωρις νομους.......γιατι για τετοια κατασταση μιλαμε.απολυτη αναρχια.

και μετα ερχεται ο Αλβανος στην Ελλαδα να βρει μια καλυτερη ζωη χωρις να εχει ιδεα που ερχεται........ολα αυτα τα βλεπει για πρωτη φορα.και δεν ξερει απο που να ξεκινησει και τι να κανει.εκει μπλεκονται τα διεθνη κυκλωματα παρανομιας και ενας ανθρωπος που ερχεται απο το 0 σε μια χωρα με τετοιο επιπεδο και δεν ξερει απο που να πιαστει δεν ειναι δυσκολο να εγκλωβιστει στα πλοκαμια.το ευκολο χρημα ειναι εκει..και με οσα εχει ζησει δεν του ειναι καθολου δυσκολο να παλεψει ξανα για τη ζωη του για να βγαλει αυτα τα χρηματα εστω και παρανομα.........

θα μπορουσα να γραφω για ωρες γιατι ειναι ενα προβλημα που μερα με τη μερα γινεται ολο και χειροτερο και σιγουρα σηκωνει πολυ μεγαλη κουβεντα.

Εγώ πάντως εχω περισσότερα προβλήματα με τους Έλληνες παρά με τους ξένους. Βέβαια, εδω περα δεν υπαρχουν και πολλοι ξενοι. Τα ιδια φαινομενα εχουν παρουσιαστει κι εδω απο Ελληνες ομως. Για παραδειγμα, οταν χασαμε απο την Αλβανια 2-1, 10 ελληνες επιασαν εναν αλβανο που απλως πανηγυριζε ο ανθρωπος, και τον αφησαν αιμοφυρτο στο εδαφος...και ημουν μπροστα.

Εγώ, ρατσιστης ειμαι σε μεγαλο βαθμο, αλλα μέσα στην παρεα των "κολλητων" ( 7-8 ατομα), υπαρχουν ενας Ρουμανος και ενας Ελληνας αλλα εβραιος.

Η θεσσαλονικη παντως, απ'οτι εχω ακουσει, ειναι επικίνδυνη πολη.

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 13:57]

Όλοι οι Έλληνες έχουν, και αν μας κλέβουν/σκοτώνουν με το γάντι δεν μας πειράζει, είναι αδέρφια αυτοί.

Τα περισσότερα κρούσματα εγκληματικότητας σχετίζονται με Αλβανούς, Ρώσους και Ρουμάνους (οι οποίοι παρασείρουν και Έλληνες της ίδιας υποστάθμης). Μήπως-λέω μήπως-σημαίνει κάτι αυτό για τις συγκεκριμένες εθνικότητες;":whistling :whistling

Μέσα στο νετ καφέ που είμαι έχει γίνει μπροστά μου επεισόδιο με παιδιά ίδιας ηλικίας με τον ’λεξ. Το ελληνόπουλο που το απειλούσαν κάποια στιγμή νευρίασε και είπε:"Δηλαδή τι; Θα μου φέρεις τους Ρώσους;. Μια άλλη φορά κάτι Αλβανοί χτίστες είχαν απειλήσει τον πατέρα μου για να τους δώσει κάτι χρήματα πιο νωρίς απ'ότι προέβλεπε το συμβόλαιο που είχε υπογραφεί.Την απειλή τους δεν την υλοποίησαν άλλα η στάση τους είναι ενδεικτική του επιπέδου τους.

Εγώ πιστεύω απλά ότι αυτός είναι ο πολιτισμός τους. Έχουν μάθει να διεκδικούν και να λύνουν τις διαφορές τους με τα κουμπούρια. Οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ όμως είναι οι κυβερνήσεις που τους έφεραν-και για εκλογικά οφέλη πολλές φορές(:whistling :whistling :whistling :whistling ) καθώς και οι φίλτατες ΗΠΑ που μετά τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας μας υποχρέωσαν να τους φιλοξενήσουμε.

Χαιρετώ τα παίδια του forum !

Απλα θα ηθελα να θυμισω ότι το παιδακι ηταν γιος μεταναστων....και μερικοι απο αυτους που το δολοφονησαν ειναι Ελληνες. Δεν ξερω ποιοι θα επρεπε να χαρακτηριστουν εγκληματιες στην συγκεκριμενη περιπτωση......"αυτοι" ή "εμεις"?

Αρχική απάντηση από manwlis [Σήμερα, στις 21:28]

Χαιρετώ τα παίδια του forum !

Απλα θα ηθελα να θυμισω ότι το παιδακι ηταν γιος μεταναστων....και μερικοι απο αυτους που το δολοφονησαν ειναι Ελληνες. Δεν ξερω ποιοι θα επρεπε να χαρακτηριστουν εγκληματιες στην συγκεκριμενη περιπτωση......"αυτοι" ή "εμεις"?

Καλώς ήλθες φίλε Μανώλη!

Εγώ αναφέρθηκα σε Έλληνες τόυ ίδιου επιπέδου με τους συμμορίτες, όχι Έλληνες γενικώς. Αυτοί οι Έλληνες έχουν μεγαλώσει κάτω από τις ίδιες συνθήκες με τους εν λόγω ξένους(μπάχαλο οικογένειες κλπ) και έχουν μάθει και αυτοί να μη σέβονται την ανθρώπινη ζωή.

Εγω δεν τους κατηγορώ που έμαθαν έτσι. Απλά λέω ότι θα εμείς δεν θα πρέπει να επιτρέπουμε σε τέτοιους ανθρώπους να ζουν ανάμεσά μας. Ο καθένας με τους όμοιούς του.

’λλωστε εγώ το είπα και πριν ότι οι πραγματικοί εχθροί είναι κάτι κουλτουριάρηδες, ψευτοπροοδευτικοί παγκοσμιοποιητές που θέλουν το ανακάτεμα των λαών για δικούς τους λόγους.

ειλικρινα ντρεπομαι και μονο που κυκλοφορω αναμεσα σε τετοιους ανθρωπους με αυτες τις πεπειθησεις και αυτα τα πιστευω...

λυπαμαι πολυ..

μηπως θα πρεπει να επαναφερουμε δλδ τη θανατικη ποινη?τοτε θα ησυχασετε?

Στους γονείς των παιδιών που εμπλέκονται στη δολοφονία τι πρέπει να κάνουν?

Κρίμα το παιδί...

Εγώ δε πηγαίνω καν σε επίπεδο εθνικοτήτων, όλοι άνθρωποι ήμαστε. Ειδικά για τους αλλοδαπούς δεν λέω οι μεν είναι χειρότεροι ή καλύτεροι από τους δε. Όπως λέει ο Γιώργος έρχονται από χώρες με πολύ δύσκολες καταστάσεις. Κάποιοι ακόμα χειρότερα από άλλους. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν αλλοδαπό (με έχουν ληστέψει αλβανοί?, δύο φορές το κινητό) ούτε νομίζω πως πρέπει να γίνεται διάκριση μεταξύ τους και κυρίως μεταξύ των ελλήνων στα περισσότερα θέματα.

Κανένας λαός δε γεννιούνται όλοι εγκληματίες ή αγιοι. Ακόμα και αν έχουν μεγαλύτερα ποσοστά εγκληματικότητας σε σχέση με το σύνολο του πληθυσμού τους (στη χώρα μας) από άλλους, αυτός δεν είναι λόγος να τους βάλεις στο ίδιο καζάνι και να γράψεις πράγματα όπως ο Paneas, τα οποία ορθώς σβήστηκαν.

Ειδικά αυτό που λέει ο Paneas, προτιμώ να με ληστέψει έλληνας παρά αλλοδαπός, το θεωρώ μέγιστη χαζομάρα όπως και όλες τις γενικεύσεις που κάνει. Τι κάνει καλύτερους ανώτερους τους έλληνες?

"Οι αλλοδαποί παρασύρουν τους έλληνες στην εγκληματικότητα" "O καθένας με τους ομοίους του".......

Ανοιχτό μυαλό και μη κολλάτε σε εθνικορατσιστικές βλακείες...

Χαίρομαι που καταλαβαίνεις τη σοβαρότητα της κατάστασης, ότι άνθρωποι που έρχονται στη χώρα σου για να βρουν μια καλύτερη ζωή μέσα από το έγκλημα δεν έχουν θέση σε μια χώρα που καταδικάζει τη βία.

Η θανατική ποινή δεν λύνει κανένα πρόβλημα γιατί δεν σωφρονίζει αλλά εξοντώνει. Από την άλλη σωφρονισμός σε έναν συνειδητοποιημένο κακοποιό που μπαίνει στο σπίτι σου σε κλέβει και σε βιάζει(έχει γίνει) μάλλον δεν γίνεται. Ο άνθρωπος έχει διαστροφή. Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι δεν είναι επιδεκτικοί σωφρονισμού όλοι οι άνθρωποι.

Μήπως λοιπόν η λύση είναι μια σωστή μεταναστευτική πολιτική(μακριά από κουλτουριαραίους) για να αποφεύγονται και οι εξίσου απάνθρωπες φυλακίσεις;

Το μήνυμα πάει στον LALA.

Αρχική απάντηση από Petrossortep

Οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ όμως είναι οι κυβερνήσεις που τους έφεραν-και για εκλογικά οφέλη πολλές φορές(:whistling :whistling :whistling :whistling ) καθώς και οι φίλτατες ΗΠΑ που μετά τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας μας υποχρέωσαν να τους φιλοξενήσουμε.

Και εγώ αυτό πιστεύω.

Καλά αυτά που λες ρε Γιώργο (aka farma) περί βιοτικού επιπέδου, με μια διαφορά όμως:

ωραία, να πάρουμε κι εμείς κάποιους μετανάστες, όπως οι υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες, μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ. Πόσους όμως μπορεί να αντέξει οικονομικά η μπανανία? Δλδ οκ, οι κινέζοι έχουν χαμηλό βιοτικό επίπεδο και τρώνε ρύζια. Αν έρθουν εδώ 1 δις κινέζοι, θα μοιράζομαι το σπίτι μου με άλλους 15 για να χωράμε όλοι. Ε, δεν πάει έτσι. Ωραία όλα τα αντιρατσιστικά κλπ., και εγώ δεν είμαι καθόλου ρατσιστής, πιστεύω ότι ο άνθρωπος διαμορφώνεται από τα ερεθίσματα που έχει στο περιβάλλον του + μια μικρή γονιδιακή προδιάθεση (δεν γίνονται και όλοι οι απελπισμένοι serial killer, μερικοί γίνονται.. χημικοί!), αλλά πρέπει να υπάρχει και κάποιος ρεαλισμός.

Οικονομικά, ο θεσμός του "έρχομαι, δουλεύω στην Ελλάδα, και με τα έσοδα χτίζω την Αλβανία" δε νομίζω ότι μου αρέσει και πολύ. Δλδ είμαστε πού μαστε μπανανιστάν, έχουμε ΑΛΛΗ μία εκροή κεφαλαίου προς τα έξω (aka ξεπούλημα).

Προσωπικά, πιστεύω ότι έχουμε παραπάνω μετανάστες από όσους μπορούμε να δεχτούμε, με την προϋπόθεση να είμαστε όλοι αγαπημένοι και να ζούνε με αξιοπρέπεια, και να μην έχω σε κάθε φανάρι και από έναν να μου πλένει το τζάμι.

Μια άλλη υποσημείωση είναι ότι δεν δέχομαι την παροχή κάποιων δικαιωμάτων. Κυρίως πολιτικά δικαιώματα, σε ανθρώπους που δεν έχουν επαφή με την πολιτική πραγματικότητα της χώρας και ψηφίζουν ανάλογα με το τι θα τους τάξει (σαν μειονότητα) το κάθε κόμμα. Δε λέω ότι εμείς ψηφίζουμε καλύτερα, ανά βολευτή πάει πάντα, αλλά θα έπρεπε να υπάρχει και κάποια περίοδος (πολιτικής) ωρίμανσης.

Το επιχείρημα ότι δεν είναι όλοι εγκληματίες κλπ. δεν μου λέει και πολλά γενικότερα. Από τη στιγμή που δεν μπορούμε να ελέγξουμε το αν είναι εγκληματίες, θα έπρεπε να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί στην "ελληνοποίηση".

Ο αντιρατσισμός, η υποστήριξη της ισότητας των λαών και του ανθρώπου, είναι κάτι το θεμελιώδες για το παγκόσμιο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Δεν έχουμε όμως στον κόσμο ισότητα ούτε των λαών ούτε των ανθρώπων. Ακόμη χειρότερα, δεν έχουμε ούτε το πιο βασικό εξ'αυτών, τα "ίσα δικαιώματα".

Ωραίο να θέλουμε να εφαρμόσουμε στην μπανανία τις ιδέες μας περί ισότητας, αλλά πολύ φοβάμαι ότι όχι μόνο δεν τά χουμε καταφέρει, αλλά με την ασύδοτη εισροή μεταναστών, έχουμε μετατρέψει κάποιους λαούς σε "εχθρούς" του έθνους, με βάση τις καθημερινές εμπειρίες, που σίγουρα δεν συνάδει με την αρχική ιδέα της ισότητας.

Η τάση και η άποψη του ελληνικού λαού αποτυπώνεται πολύ χαρακτηριστικά με τη στροφή του εκλογικού σώματος σε κόμματα Δεξιά/Ακροδεξιά, τα οποία πριν από μερικά χρόνια είχαν ισχνά ποσοστά στις εκλογές, ενώ τώρα έχουν μόνιμη θέση στο κοινοβούλιο.

Πολύ περιληπτικά, ή άποψή μου μπορεί να συνοψισθεί στο εξής:

"Τι κομμουνισμός και μ@λ...., με το που έπεσε το καθεστώς γίναν όλες π....ες".

Φιλε Petrossortep, καλως σας βρηκα!

Αρχική απάντηση από Petrossortep [Σήμερα, στις 21:16]

Τα περισσότερα κρούσματα εγκληματικότητας σχετίζονται με Αλβανούς, Ρώσους και Ρουμάνους (οι οποίοι παρασείρουν και Έλληνες της ίδιας υποστάθμης).

Απλα θα ηθελα να ρωτησω πως ξερεις οτι οι ξενοι παρασυρουν τους ελληνες εγκληματιες και οχι το αντιθετο και σε ποια στατιστικα στοιχεια στηριζεις το γεγονος οτι τα περισσότερα κρούσματα εγκληματικότητας σχετίζονται με Αλβανούς, Ρώσους και Ρουμάνους . Οι στατιστικες του υπουργειου δικαιοσυνης απ'οτι ξερω λενε το αντιθετο.

Και για να μην νομιζεις οτι δεν εχω επαφη με το τι γινεται θα ηθελα να σου πω οτι ζω κοντα στην Πλατεια Βαθη που ειναι μια περιοχη οπου υπαρχουν πολλοι μεταναστες.

Ξερεις ποσοι μεταναστες πεφτουν θυματα εγκληματικων ενεργειων απο "πολιτισμενους" Ελληνες ? Και οχι απαραιτητα εγκληματιες αλλα ατομα σαν εσενα και εμενα. Απο νορμαλ οικογενειες , με νορμαλ παιδικα χρονια...

Εγω δεν τους κατηγορώ που έμαθαν έτσι. Απλά λέω ότι θα εμείς δεν θα πρέπει να επιτρέπουμε σε τέτοιους ανθρώπους να ζουν ανάμεσά μας. Ο καθένας με τους όμοιούς του.

Δηλαδη εννοεις ο πλουσιος με τον πλουσιο, ο μορφωμενος με τον μορφωμενο ο εξυπνος με τον εξυπνο? Αν αυτο δεν ειναι ρατσισμος τοτε τι ειναι?

...ότι άνθρωποι που έρχονται στη χώρα σου για να βρουν μια καλύτερη ζωή μέσα από το έγκλημα δεν έχουν θέση σε μια χώρα που καταδικάζει τη βία.

Τι γινεται ομως με τους Ελληνες που προσπαθουν να βρουν μια καλύτερη ζωή μέσα από το έγκλημα. Αυτοι εχουν μια θεση σε μια χώρα που καταδικάζει τη βία? Αν με σκοτωσει καποιος δεν θα με πειραξει αν ειναι ξενος η ελληνας. Το προβλημα ειναι με το αν εισαι εγκληματιας η οχι και οχι αν εισαι ελληνας η ξενος.

Οσο για το αν υπαρχει σωστη πολιτικη συμφωνω μαζι σου οτι δεν υπαρχει. Το κρατος διωκει τους ξενους που δεν ειναι παρανομοι και αφηνει αυτους που ειναι ησυχους. Για παραδειγμα το υπουργείου Εμπορίου περασε πρόσφατα το νόμο Κ1-186/18-1-06

συμφωνα με τον οποιο αρνηται αδεια μικροπωλητη σε οσους δεν ειναι πολιτες ΕΕ, ή ομογενείς Βορειοηπειρώτες ή ομογενείς παλιννοστούντες που προέρχονται από την πρώην ΕΣΣΔ και τον Πόντο.Με λιγα λογια το κρατος ωθει καποιους μεταναστες στην παρανομια.

Συγνωμη για το μακροσκελες ποστ μου.

Αρχική απάντηση από Petrossortep [Χθες, στις 23:49]

Χαίρομαι που καταλαβαίνεις τη σοβαρότητα της κατάστασης, ότι άνθρωποι που έρχονται στη χώρα σου για να βρουν μια καλύτερη ζωή μέσα από το έγκλημα δεν έχουν θέση σε μια χώρα που καταδικάζει τη βία.

Η θανατική ποινή δεν λύνει κανένα πρόβλημα γιατί δεν σωφρονίζει αλλά εξοντώνει. Από την άλλη σωφρονισμός σε έναν συνειδητοποιημένο κακοποιό που μπαίνει στο σπίτι σου σε κλέβει και σε βιάζει(έχει γίνει) μάλλον δεν γίνεται. Ο άνθρωπος έχει διαστροφή. Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι δεν είναι επιδεκτικοί σωφρονισμού όλοι οι άνθρωποι.

Μήπως λοιπόν η λύση είναι μια σωστή μεταναστευτική πολιτική(μακριά από κουλτουριαραίους) για να αποφεύγονται και οι εξίσου απάνθρωπες φυλακίσεις;

Το μήνυμα πάει στον LALA.

Αρχικα να πω οτι ειμαι Η LaLa και οχι Ο LaLa:P

Εν συνεχεια..συμφωνα με τα λεγομενα σου,αφου ορισμενοι δεν ειναι επιδεκτικοι σωφρονισμου,τοτε τι πρεπει να κανουμε με αυτους?Και καλα σου λεω εγω τους μεταναστες ειτε τους απελασεις,ειτε τους εκδιωχνεις,ειτε οπως αλλιως θελεις πες το..Με εκεινους που επισης δεν επιδεχονται σωφρονισμο,αλλα δυστυχως η ευτυχως ειναι ομοεθνείς σου,τι γινεται μ'αυτους??Ετσι πιστευεις θα λυθει η εγκληματικοτητα???

Αρχική απάντηση από Snips

"ΟΥΥΥΥΥ αλβανάκι, βρωμιάρη, φύγε δεν σε παίζουμε, κλέφτη άντε πήγαινε αλλού να κλέψεις και τέτοια."

Φανταστείτε και λίγο τους γονείς αυτού του παιδιού όταν ακούν συνεχώς αυτά έξω από το παράθυρο τους, τι απαντήσεις να δώσουνε στο παιδί τους, αν αυτό αποκτήσει ποτέ το θάρρος να τους ρωτήσει το ΓΙΑΤΙ!

Σωτήρη δεν μιλαμε για τετοιος γονεις... Ετσι εχεις δίκαιο. Τους σιχαίνομαι κατι τέτοιους..

Ειχα δει κι εγω κατι τετοια θρευτάρια παιδια μικρα σε ηλικία. Αυτό είναι απανθρωπιά.

Μολις ηρθα απο παραλια (εχει καλο κοσμο σημερα :p) πηγα να δω το Xmen 3 (ο σεναριογραφος σιγουρα ειχε -5 Χημεια και Φυσικη :p )

Αρχική απάντηση από ..::LaLa::..

ειλικρινα ντρεπομαι και μονο που κυκλοφορω αναμεσα σε τετοιους ανθρωπους με αυτες τις πεπειθησεις και αυτα τα πιστευω...

λυπαμαι πολυ..

μηπως θα πρεπει να επαναφερουμε δλδ τη θανατικη ποινη?τοτε θα ησυχασετε?

Ειμαι υπερ της θανατικής ποινής. Βιάζει ενας ανωμαλος την κόρη σου και εσένα. Θέλεις να ζει για να βιάσει ξανα ;

Ειμαι της γνωμης, να μην υπαρχει θανατικη ποινη τύπου ηλεκτρικής καρέκλας αλλα να σε πληρώνουν με το ιδιο νομισμα. Πχ έπνιξες ; Να σε πνιξουν ; Στραγγάλισες ; Να σε στραγγαλίσουν. Αλλα ολα αυτα ειναι πολυ Ουγκάντα-Ιρακ-Πακιστα κατάσταση και δεν μου αρεσουν. Stay heavy:banging:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.