Jump to content

Τον σκότωσαν οι συμμαθητές του

Dr.Paneas

Recommended Posts

Απίστευτο και ομως αληθινο ειναι το γεγονος όπου ο μικρος Αλεξ βρεθηκε νεκρος από τα χέρια των συμμαθητών του. Μια συμμορία 13-14 χρονων παιδιών Αλβανικής και Ρουμανικης και Ελληνικης προέλευσης 'εδειραν με λοστους τον συμμαθητή τους και τον εγκατέλειψαν{/b] σε χαλάσματα. Για 4 μήνες σιωπούσαν μεχρι που αποκαλύφθηκε η αληθεια.

Οταν το έμαθα πάγωσα. Ακομα δεν μπορώ να το φανταστώ. Εχω βιώσει προσωπικά τετοιες εμπειρίες και ξερω πως ειναι τα πραγματα.

Ως αποτέλεσμα ειναι να ε ιμαι φανατικός ρατσιστής αυτών των ατόμων (Γεωργιανών, Αρμενίων, Αλβανών κλπ). Δεν παραθετω τις αποψεις γιατι ειναι υπερβολικα ακραίες.

Πάντως η συμβουλή μου σε οσους ειναι μελλοντικοι γονεις, να γράψουν τα παιδιά τους σε σχολεία οπου δεν υπάρχουν τέτοιες μειονότητες και να φροντίσουν να μην υπάρχει ποτέ επαφή με τετοια άτομα ακόμα ούτε για χειρονακτικη εργασια.

Δεν έχουν μπέσα.

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Μια συμμορία 13-14 χρονων παιδιών Αλβανικής και Ρουμανικης και Ελληνικης προέλευσης εδειραν με λοστους τον συμμαθητή τους και τον εγκατέλειψαν σε χαλάσματα.

Ως αποτέλεσμα ειναι να ε ιμαι φανατικός ρατσιστής αυτών των ατόμων (Γεωργιανών, Αρμενίων, Αλβανών κλπ).

οι έλληνες είναι στο κλπ?

Πανέα ηρέμισε ωρέ...

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Σήμερα, στις 13:44]

Οταν το έμαθα πάγωσα. Ακομα δεν μπορώ να το φανταστώ. Εχω βιώσει προσωπικά τετοιες εμπειρίες και ξερω πως ειναι τα πραγματα.

εφαγες και εσυ ξυλο??

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Σήμερα, στις 13:44]

Ως αποτέλεσμα ειναι να ε ιμαι φανατικός ρατσιστής αυτών των ατόμων (Γεωργιανών, Αρμενίων, Αλβανών κλπ). Δεν παραθετω τις αποψεις γιατι ειναι υπερβολικα ακραίες.

Πάντως η συμβουλή μου σε οσους ειναι μελλοντικοι γονεις, να γράψουν τα παιδιά τους σε σχολεία οπου δεν υπάρχουν τέτοιες μειονότητες και να φροντίσουν να μην υπάρχει ποτέ επαφή με τετοια άτομα ακόμα ούτε για χειρονακτικη εργασια.

Δεν έχουν μπέσα.

η βια δεν εχει να κανει με μειονοτητες, μαλλον ξεχασες ποσα 8χρονα αμερικανακια εχουνε απασχολησει τα καναλια για βιασμους, η επειδη με ενα αυτοματο καθαρισαν ολη την ταξη και οποιον καθηγητη εβρισκαν μπροστα.....αλλα βεβαια η αμερικη ειναι αλλο κρατος..

Οι απόψεις του πανέα είναι αυτές που γεννούν και οδηγούν την εγκληματικότητα και έχουμε αυτά τα αποτελέσματα.

Δεν έχουν μπέσα λέει... Ενώ οι ελληναράδες έχουν όλοι μπέσα έτσι;

Σχολείο πήγα στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Στο Δημοτικό είχαμε δυο αρμένιους συμμαθητές όπου μας εκφόβιζαν, μας χτυπούσαν και γενικά επέβαλαν αυτό που ήθελαν με την βία. Δυστυχώς ούτε ο σύλλογος γονέων δεν μπορέσε να κανει κατι (μετά απο παρεμβάση γονέων) αλλα ούτε οι ίδιοι οι καθηγητές ή ο διευθυντής. Ο φόβος και ο τρόμος.

Προσωπικά έχω μαχαιρωθεί από 7 Ρώσους σε προσπάθεια να μου πάρουν το κινητό, έχω φάει ξύλο επειδή έβαλα γκολ, με έχουν χτυπήσει επειδή δεν ήθελα να κρατάω τσίλιες σε μια ληστεία του κυλικείου και με έχουν απειλείσει και άλλες φορές αναγκάζομαι να το αποδεχτώ και άλλες όχι (να κοιτάω όπου αυτοί θελουν, να τους δίνω χρήματα, να συμμετέχω σε βρωμοδουλειές και άλλα πολλα).

Έχοντας λοιπόν υποστεί όλα αυτά τα και έχοντς δει και ακούσει πολλα περισσότερα που συμβαίνουν σε φίλους μου, επιτρέψτε μου να έχω την δικιά μου γνώμη και ξερω πως ΔΕΝ ειναι σωστή.

Καταρχάς κανένα ελληνόπουλο δεν κανει τετοια πράγματα ή τουλάχιστον όχι σε τετοιον βαθμό. Εχω δει ρωσάκι να πουλάει τρέλα σε 19 χρονο, και μετα να έρχονται 20 νταγλαράδες να του ανοίγουν την μύτη και ο,τι άλλο θελεις (και να νιώθω τα πόδια μου να τρέμουν όταν μπορεί να ειμαι εγώ ο επόμενος χωρίς να δωσω αφορμη. Σιγουρα για μενα τα ελληνόπουλα στην συγκεκριμενη περίπτωση έφταιξαν αλλα εξίσου σίγουρος είμαι οτι το έκαναν παρά την θέλησή τους.

Ο Ελληνας είναι λαμάκας. Οχι εγκληματίας. Φυσικά και υπάρχουν εξαιρέσεις! Οταν η μητέρα μου προσλαβάνει Αλβανό για να φτιάξει το πεζοδρόμειο εξω απο το σπίτι, τον φέρεται ευγενέστατα του δίνει 50 Ευρώ όσο είναι το μεροκάματα (ασχετα αν δούλεψε για 6 ώρες), του δίνει νερό, φαγητό για το μεσημερι και αυτός της λέει πως αν δεν του δώσει 70 Ευρώ θα τα σπάσει όλα στο σπίτι (αχαριστία) μετά τι να πω ; Οχι οτι δεν υπάρχουν έλληνες τετοιοι, αλλα ειναι ελαχιστοί. Και στο κατω κατω γουστάρω να με κλέψει έλληνας στην ελλάδα και οχι αλβανός.

Αυτοί που με μαχαίρωσαν φορούσαν Adidas, Nike Κλπ (14 ετών ημουν τοτε και καπου εκει ηταν και αυτοι). Πού τα βρήκαν τα χρήματα ; Εμενα ο γονείς μου δουλεύουν ολη την μερα και μαλιστα 2 δουλειές για να μαζέψουμε χρήματα, και θα έρθει τώρα ο ξένος να με κλέψει ; Γιατι ρε φίλε, εγω στο δρόμο τα βρίσκω τα ευρώ ;

Αυτοί είναι ικανοί να τους ταίσεις, να του ποτίσεις, να τους κάνει όλα τα καλά του κόσμου και αντι για ευχαριστώ να σου την φέρουν. Φυσικα δεν είναι ολοι ετσι. Ειχα εαν φίλο Ρώσο, πάρα πολυ καλό παιδί αλλά αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα.

Δεν γουστάρω να περπατάω και να φοβαμαι μεσα στην ίδια μου την χωρά μήπως με ληστέψει Αλβανος ή Γεωργιανός. Γουστάρω να με ληστέψει Ελληνας - δεν με πειράζει τόσο.

Καθε μέρα και πληθαίνουν! Ληστείες από τα 14 ; Δηλαδή όταν μεγαλώσουν ;

Αν για ένα πράγμα είμαι περίφανος είναι το καθαρό μου κούτελο και το φιλότιμο. Μπορεί να σου κανω όσες χάρες θες αλλά αν καταλάβω οτι εκμευταλλεύσαι την καλοσύνη μου, μέχρι εκεί!

EDITED BY PANEAS ... (εχει δικαιο ο greekfragma).

Αρχική απάντηση από ea6gka

AXAXAXAXAXXA

Γουσταρω τρελα! Metal και τα μυαλά στα κάγκελα!

Κι εγω γελαω τωρα που διαβαζω το post μου :p

Παντώς αλήθεια λεω, και οπως τέτοιος πέσει στα χέρια μου... την clock-αρε !!!!!

Κοίτα, σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο, αλλά το παραξηλώνεις.Ιδίως στο τέλος το χάνεις κάπως.

Κι εγώ κατάγομαι από επαρχιακό χωριό, όπου υπάρχει τα τελευταία χρόνια έντονα το φαινόμενο των ξένων, και δεν τρελαίνομαι και ο ίδιος στην ιδέα αυτή.Αλλά ψυχραιμία.Η αντίδραση η δική σου να ξέρεις ότι μπορεί καμιά φορά να σε φέρει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.Όπως λες κι εσύ δε θέλουν και πολύ να σου κάνουν τη φουστιά.Σκέψου να τους την βαρέσεις άσχημα κιόλας.Να τους κυλάς τα άντερα δηλαδή.

Τελικά δε μας είπες τι άλλο σας ανοίξαν με τον 19χρονο; :laughing:

μηπως ομως Πανεα να πρεπει να σκεφτεις λιγακι το επιπεδο πολιτισμου καθε χωρας?

κανε μια συγκριση Ελλαδα-Αλβανια.........σε διαφορετικο περιβαλλον και με διαφορετικα ακουσματα και εικονες μεγαλωσες εσυ και με διαφορετικα ο Αλβανος............

ο Αλβανος στη πλειοψηφια του πληθυσμου προσπαθουσε παντα να βρει τροπο να ζησει καθε μερα και ειχε να σκεφτει την ΑΜΕΣΩ ΕΠΟΜΕΝΗ τι θα του ξημερωσει...........δεν νομιζω οτι εσυ ειχες αυτο το αγχος και τετοια πιεση σε τετοιο βαθμο.....

Δεν ηταν λιγοι που για να επιβιωσουν ληστευαν εκλεβαν λεηλατουσαν σε χωρες οπως η Αλβανια και η Γεωργια.

Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να τους καταδικασουμε ΟΛΟΥΣ που ηρθαν στην Ελλαδα για να βρουν μια καλυτερη ζωη...............ισως να μην εβαλες τον εαυτο σου στη θεση τους για το τι σημαινει Ελλαδα....(δουλεια/λεφτα/κοινωνικη προνοια σαφως ανωτερη απο την δικη τους χωρα)

λογω δουλειας του πατερα μου αναγαγκαστικα να μετακομισω αρκετες φορες.εκανα φιλους και Τουρκους και Κυπριους και Αλβανους και Ουκρανους και Γιουγκοσλαβους.Μικρες διαφορες στον τροπο ζωης υπαρχουν.........δεν μπορεις ομως να εισαι τοσο προκατειλημενος και τοσο απολυτος.

Μιας και μενω Σεπολια εχω γειτονες περισσοτερους Αλβανους/Ρουμανους/Ρωσους/Πακιστανους απο οτι Ελληνες.

Αυτοι που δημιουργουν τα προβληματα ειναι 2-3.

Ολοι οι υπολοιποι ειναι οικογενειαρχες ή μπεκιαρεοι (που ελεγε και ο παππους μου) που σκοτωνονται στη δουλεια για ενα μεροκαματο και ουτε καταλαβαινεις οτι υπαρχουν διπλα σου.

σε δικαιολογω σε εναν βαθμο μιας και περιεγραψες καποιες ακραιες καταστασεις ομως αυτο δεν σημαινει οτι μπορεις να τσουβαλιαζεις τα παντα.

ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

------------------------

Μα τον θεο εύχομαι..................................ΘΑΝΑΤΟΣ! ΘΑΝΑΤΟΣ ! ΘΑΝΑΤΟΣ !

Σκυλιά μαύρα

-----------------------

εγω θελω να διαγραφει καθως το θεωρω ΑΚΡΩΣ προσβλητικο καθως με θιγει σαν ανθρωπο.εαν δεν το διαγραψεις ΑΜΕΣΑ θα εισηγηθω την απομακρυνση σου απο το φορουμ.......ειναι αλλωστε στους κανονες...............σχολια με ρατσιστικο περιεχομενο ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ.

Εν μέρει έχει δίκιο.

Εγώ όμως έχω ένα άλλο αντίθετο παράδειγμα από αθώα-καθως πρέπει ελληνάκια-παιδιά συναδέρφων που είχαν "δασκαλεφτεί" από τους ΓΟΝΕΙΣ τους παρακαλώ να μην μιλάν, να μην παίζουν το αλβανάκι που έμενε απέναντι λόγω της εθνικότητας του. Οι Γονείς του βέβαια δεν είχαν τίποτα το εγληματικό πάνω τους ούτε και το παιδάκι. Εργαζόμενοι κανονικά. Κλειστοί όμως λόγω της γύρω συμπεριφοράς. Λοιπόν για πείτε μου, αυτό το παιδάκι όταν γίνεται δέκτης τέτοιας περιφρόνησης, κακίας, κατωτερότητας σε σχέση με τους άλλους, τι χαρακτήρα πιθανόν να διαμορφώσει; Όταν δεν μπορεί να νιώσει τα στοιχειώδη ΠΑΙΔΙΚΑ συναισθήματα της ηλικίας του, πως να μην γίνει επιθετικό;

"ΟΥΥΥΥΥ αλβανάκι, βρωμιάρη, φύγε δεν σε παίζουμε, κλέφτη άντε πήγαινε αλλού να κλέψεις και τέτοια."

Φανταστείτε και λίγο τους γονείς αυτού του παιδιού όταν ακούν συνεχώς αυτά έξω από το παράθυρο τους, τι απαντήσεις να δώσουνε στο παιδί τους, αν αυτό αποκτήσει ποτέ το θάρρος να τους ρωτήσει το ΓΙΑΤΙ!

Κάπως έτσι μεταλάσσεται ο δικαιολογημένος φόβος προς το ξένο σε Ρατσισμό. Με μια απλή συμβουλή το καλών ΓΟΝΕΩΝ προς το "soon to be" ΓΙΑΤΡΟ και ΔΙΚΗΓΟΡΟ κανακάρη-θυγατέρα τους. Συμβουλή που εξηγεί την ΙΣΟΤΗΤΑ.

Κρίμα για το παιδάκι.

"ΟΥΥΥΥΥ αλβανάκι, βρωμιάρη, φύγε δεν σε παίζουμε, κλέφτη άντε πήγαινε αλλού να κλέψεις και τέτοια."

Μαλλον θα επρεπε αυτοι οι γονεις να φροντισουν να διαφυλαξουν την υποληψη τους και αυτην του λαου τους. Οι Αλβανοι/Ρουμανοι/Ρωσοι κλπ πρωτοι απ'όλους θα επρεπε να απομονωνουν τους ομοεθνεις τους οι οποιοι προκαλουν προβληματα. Φυσικα και δεν ειναι ευκολο να στραφεις εναντιον ενος "αδερφου", αλλα τοτε κανεις δεν θα μπορουσε να προσαψει τιποτα στους μεταναστες σαν συνολο, παρα μονο σε καποιους που θα δημιουργουσαν προβληματα. Αλλα οταν ηρθαν αυτοι οι μεταναστες στην Ελλαδα, (καποιοι)πιστεψαν οτι εδω με ελαχιστο κοπο μπορουν να κανουν περιουσια. Βλεποντας τις δυσκολιες αρχισαν να σκεφτονται πλαγιους τροπους για να βαλουν χερι στο χρημα.

Και μια ερωτηση: Γιατι οι περισσοτερες αναφορες για "αναρμοστη" συμπεριφορα γινονται κατα Αλβανων, κατα πρωτο λογο, και Ρουμανων κατα δευτερο? Η ευκολη απαντηση ειναι επειδη ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο μεταναστων. Κι ομως, απο ολες τις υπολοιπες ομαδες εχουν αναφερθει πολυ λιγοτερα κρουσματα απ'οτι μονο για τους Αλβανους. Αν αυτο λεει κατι κρινετε το μονοι σας(και δε νομιζω να ειναι πλεκτανη εναντιον των Αλβανων).

Και κατι τελευταιο. Επειδη συχνα γινονται παραλληλισμοι με την κατασταση των Ελληνων στη Γερμανια, πρεπει να ξερετε οτι οι Ελληνες στη Γερμανια ειχαν το χαρακτηρισμο Gastarbeiter(=επισκεπτης εργατης), που σημαινε οτι για τους Γερμανους ηταν ακομη πιο χαμηλα απο τον τελευταιο Γερμανο ζητιανο. Και εννοεται οτι εκει οποιος ξεφευγε αντιμετωπιζε το νομο, σε αντιθεση με εμας που τους χειροκροταμε κιολας για να μην μας πουν και ρατσιστες.

Οσο για τη δικια μου αποψη, συμφωνω μεχρι κεραιας με τον Πανεα (μετα το edit),λογω προσωπικης εμπειριας.

Αυτα...

Συγγνωμη,τόσος ντόρος για το ρατσισμο,Ελληνες,Αλβανους κλπ και για το παιδάκι τπτ???

Ελεος....

Εγω λυπαμαι πολυ για το παιδακι...:cry:

Κριμα..τοσο καιρο τον εψαχναν...Οσο σκεφτομαι τι περνανε αυτοι οι γονεις του...:hm:

Οσο για το θεμα που θιχτηκε..για να μην επαναλαμβανομαστε..συμφωνω με τον greekfragma..:worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.