Jump to content

ASROCK 775XFIRE-ESATA2 κανει τπτ η πατατες?

aGka8lz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια στηνω ενα Pc για εναν φιλο και πανω θα μπει ενας D805 δεδομενουν οτι αυτα τα Cpu τραβανε καπου 900μηζ+ πανω και οτι οι μητρικες με 945 και πανω κανουν καπου 125+ ευρα βρηκα αυτη ASROCK 775XFIRE-ESATA2 http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.528348 την εχει κανεις?εχει κανει τπτ?βρηκα ενα review στο νετ και της εδινε 8/10 σε o/cility

τα φώτα σας

η πληρης απογοητευση!:p kαι εκει που με την 939 Dual sata2 τα ειχα βρει μια χαρα ... :p thnx

• 2 weeks later...

στην 939dual sata 2 ενας φιλος μου εχει βαλει μια καρτα τηλ και δουλεβει μια χαρα καθως και η παλια μου saphire x600xt αλλα η gegube x800gt2 του κανει νερα... οτιδιποτε 3δ του κωλαει και τον βγαζει στα win....δοκιμασαμε τα ΠΑΝΤΑ νομιζω αλλα δεν εγινε τιποτα....μνημες εχει μια κινγστον 1 γιγα και 2χ256 μαρκα δε θυμαμαι...

Εγώ ότι και να βάλω πάνω στην Asrock μου δουλέυει ρολόι!!! Πάνω έχω ΑΜΔ 3500+, μια 7800 GT PCI E, μια 5700 agp (για το προτζεκτορα), μια κάρτα τηλέορασης PV, 5 δίσκους (οι δύο σε RAID), δυο 2 plx DVD και 2 GIGA μνήμη (kingston 4* 512 - kvr400x64c3a/512). Απροβληματιστή λειτουργία ακόμα και στο O/C στα 2,6. Τώρα για ASROCK 775XFIRE-ESATA2, δεν ξέρω να σου πώ πολλά αλλα νομίζω πως θα είναι εξίσου μια χαρα. Go for it!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.