Jump to content

μια απορια γαι case

o polonos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

για χαρα σε ολους θα ηθελα την γνωμη σας για τα εξεις: πανω στην φοτογραφια που εβαλα εχω βαλει ενα βελος, λοιμπον εκει ακριβως σκεφτηκα να ανοιξω μια τρυπα στο case και να βαλω εναν ανεμιστηρα 12αρι να τραβαει τον ζεστο αερα και να των πεται εξω. Και σκεφτηκα στο στο κομματη case που λειπει να ανοιξω τρυπα με καποιο σχημα και πανω σε αυτο να βαλω ενα 12αρι. Θα ηθελα να μου πειτε αν θα κανω δουλια και αν θα πετυχει. Ευχαρηστω

post-4643-1416072622,7756_thumb.jpg

αν το κουτι σου ειναι παντα ετσι χωρις πλαινο.......απλα δεν θα καταφερεις κατι....αν παλι ειναι κλειστο και το δειχνεις ετσι μονο για την φωτο τοτε σιγουρα θα βοηθησει.

Οπως εγραψα πιο πανω θα κλεισω το case και σκεφτομαι να βαλω στο πλαινο ακομα ενα 12αρι να ειναι λιγο πιο κατω απο τον επεξεργαστη

Αρχική απάντηση από greekfragma

αν το κουτι σου ειναι παντα ετσι χωρις πλαινο.......απλα δεν θα καταφερεις κατι....αν παλι ειναι κλειστο και το δειχνεις ετσι μονο για την φωτο τοτε σιγουρα θα βοηθησει.

Ότι είπε και ο προλαλισας..

@Πολωνός απλά να ξέρεις ότι ο ζεστός αέρας επειδή είναι πιο ελαφρύς πάει πάνω αλλά και να έχεις ένα balance στην ροή όσα cfm μπαίνουν αλλά τόσα η λίγο περισσότερα να βγεβουν

επειδη γνωριζω οτι ο ζεστος αερας παει προς τα πανω για αυτο το λογω καθησα και σκεφτηκα αυτο. Υποσχομαι να τραβαω φοτογραφιες κατα την μοντηφα;) και ευχαρηστω για τοσω γρηγορη απαντησει. ετση αυριο προι προι εχουμε να τρεξουμε στα μαγαζια για τα υλικα:p

ακριβως το ιδιο εχω κανει εγω...εβαλα και σιτα στη τρυπα και εγινε τζιτζι:T:

Ένας ανεμιστήρας από επάνω βοήθαει και είναι σίγουρα ξεχωριστός!

Είναι το καλύτερο σημείο για να φεύγει όλο το ζεστό αεράκι ;)

Image-164.jpg

θα αντεξει το τροφοδοτικο??? και αν οχι τι μου προτινεται. Α και jpavly θαυμασια δουλια με ωραιω αποτελεσμα!!!

Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 12:02]

θα αντεξει το τροφοδοτικο??? και αν οχι τι μου προτινεται. Α και jpavly θαυμασια δουλια με ωραιω αποτελεσμα!!!

Αν αντεχει τον ανεμιστηρα?

Αρχική απάντηση από o polonos

Ευχαριστώ! :D Ένας φωτιζόμενος 12άρης "τρώει" περίπου 4-5watts, οπότε δεν έχεις θέμα.

αν αντεχει ολους τους ανεμιστηρες:) και πανω στο κουτι να βαλω 12αρι ι μικροτερο???

Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 12:19]

αν αντεχει ολους τους ανεμιστηρες:) και πανω στο κουτι να βαλω 12αρι ι μικροτερο???

Θα αντεξει μην φοβασε...:flower:

καμια αλλη ιδεα για μετατροπη?? σκεφτομαι να βαλω ακομα ενα 8αρι στο αριστερο πλαινο. Θα πετυχει ι θα ειναι παρα πολλα πλεον?????

ποσα watt και τι μαρκα ειναι το τροφοδοτικο σου............. και για πες μας λιγο το συστιμα σου........

Αρχική απάντηση από o polonos

εχω το ιδιο κουτι και απ' οτι βλεπω δεν το εχεις και πολυ φορτομενο(σκληρους,sli,drivers) θα αντεχει ακομα και με 10 ανεμιστιρια.ποσταρε και καμοια φωτο απο τι μοντα καλη συνεχεια:T:

420 watt λειι μαρκα δεν την ξερω γιατη δεν λειι. 120 gb σκληρος 2x512 ram zalman 7700 pentium 4 630 στα 3.00 ghz και μια albatron ge force 6600

Μια συμβουλή μόνο.Μην το φωρτλωσεις και πολλούς ανεμηστήρες γιατί μπορεί και να χαλάσει η ροή μέσα στο κουτί αλλά και θα έχεις και θόρυβο παραπάνω.1 120άρης εμπρός και 1 120άρης στο πλάι να βάζουν και 1 120 πίσω και πάνω να βγάζουν είναι αρκετοί.Απλά πάρε αθορυβους ή βάλτους να λειτουργούν στα 7 ή 5 V.

δηλαδη με ενα 12αρι μπροστα να βαζει και ενα 12αρι πισω να βγαζει και εναν πανω να βγαζει δεν κανω δουλια??? να βαλω ακομα εναν πλαι???

Το πιθανότερο είναι οτι μια χαρά θα κρατήσει. Όσο και μάπα να είναι το τροφοδοτικό (για όσους βιαστούν, όχι, δεν είναι Chieftec) έχεις αρκετά ελαφρύ σύστημα. Μην φοβάσαι. Δεν είναι οι ανεμιστήρες αυτοί που τρώνε.

Πάντως καλό θα ήταν γενικότερα κάποια στιγμή να πάρεις ένα μεγαλύτερο κουτί και ένα καλύτερο τροφοδοτικό. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.