Jump to content

Θεματα πάνω στην παιδεία και εκπαίδευση

Dr.Paneas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ενας γνωστός μου, γραφει αρθρα σε εφημεριδες και με παρακάλεσε να του βρω πολυ υλικό για να γραψει 4 άρθρα. Να ειναι γενικα θεματα, πχ οχι τωρα με τα ιδιωτικα Πανεπιστήμεια. Γενικοι προβληματισμοι. Πχ το αγχος των μαθητων, η πίεση που ασκουν οι γονεις κλπ...

Αν μπορειτε παιδια μεχρι Σαββατο βρω οτι βρειτε ποσταρετέ το.:)

Αν θές, έχουν στήσει κάτι συμφοιτητές ένα forum για τη σχολή και προβληματίζονται/τσακώνονται για τέτοια θέματα, αν και δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς ζητάς. Θες κανονικά άρθρα για την παιδεία, για παράδειγμα;

Αρχική απάντηση από kunoobidi

Αν θές, έχουν στήσει κάτι συμφοιτητές ένα forum για τη σχολή και προβληματίζονται/τσακώνονται για τέτοια θέματα, αν και δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς ζητάς. Θες κανονικά άρθρα για την παιδεία, για παράδειγμα;

Οτι εχεις δωσε δωσε δωσε

www.polytexneio.gr αλλά νμζ θες mail της σχολής για να μπεις! Θα σου στείλω user/pass...δε τρέχει τπτ, αλλά μην νμζ ότι θα βρεις σπουδαία πράματα! Κυρίως προβληματισμοί!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.