Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2006 Ενας γνωστός μου, γραφει αρθρα σε εφημεριδες και με παρακάλεσε να του βρω πολυ υλικό για να γραψει 4 άρθρα. Να ειναι γενικα θεματα, πχ οχι τωρα με τα ιδιωτικα Πανεπιστήμεια. Γενικοι προβληματισμοι. Πχ το αγχος των μαθητων, η πίεση που ασκουν οι γονεις κλπ... Αν μπορειτε παιδια μεχρι Σαββατο βρω οτι βρειτε ποσταρετέ το.
kunoobidi Ιούνιος 2, 2006 #2 Ιούνιος 2, 2006 Αν θές, έχουν στήσει κάτι συμφοιτητές ένα forum για τη σχολή και προβληματίζονται/τσακώνονται για τέτοια θέματα, αν και δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς ζητάς. Θες κανονικά άρθρα για την παιδεία, για παράδειγμα;
Dr.Paneas Ιούνιος 2, 2006 Author #3 Ιούνιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από kunoobidi Αν θές, έχουν στήσει κάτι συμφοιτητές ένα forum για τη σχολή και προβληματίζονται/τσακώνονται για τέτοια θέματα, αν και δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς ζητάς. Θες κανονικά άρθρα για την παιδεία, για παράδειγμα; Οτι εχεις δωσε δωσε δωσε
kunoobidi Ιούνιος 2, 2006 #5 Ιούνιος 2, 2006 www.polytexneio.gr αλλά νμζ θες mail της σχολής για να μπεις! Θα σου στείλω user/pass...δε τρέχει τπτ, αλλά μην νμζ ότι θα βρεις σπουδαία πράματα! Κυρίως προβληματισμοί!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.