Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2006 Ενας γνωστός μου, γραφει αρθρα σε εφημεριδες και με παρακάλεσε να του βρω πολυ υλικό για να γραψει 4 άρθρα. Να ειναι γενικα θεματα, πχ οχι τωρα με τα ιδιωτικα Πανεπιστήμεια. Γενικοι προβληματισμοι. Πχ το αγχος των μαθητων, η πίεση που ασκουν οι γονεις κλπ... Αν μπορειτε παιδια μεχρι Σαββατο βρω οτι βρειτε ποσταρετέ το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Ιούνιος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 Αν θές, έχουν στήσει κάτι συμφοιτητές ένα forum για τη σχολή και προβληματίζονται/τσακώνονται για τέτοια θέματα, αν και δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς ζητάς. Θες κανονικά άρθρα για την παιδεία, για παράδειγμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούνιος 2, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από kunoobidi Αν θές, έχουν στήσει κάτι συμφοιτητές ένα forum για τη σχολή και προβληματίζονται/τσακώνονται για τέτοια θέματα, αν και δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς ζητάς. Θες κανονικά άρθρα για την παιδεία, για παράδειγμα; Οτι εχεις δωσε δωσε δωσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 2, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 για τσεκαρε μια το www.theworld.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Ιούνιος 2, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 www.polytexneio.gr αλλά νμζ θες mail της σχολής για να μπεις! Θα σου στείλω user/pass...δε τρέχει τπτ, αλλά μην νμζ ότι θα βρεις σπουδαία πράματα! Κυρίως προβληματισμοί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.