Jump to content

Live is to Die

Dr.Paneas

Recommended Posts

Σημερα καθως έτρωγα αμέριμνος το παγωτό μου μπροστά απο την τηλεόραση, παρακολουθούσα την Τριτη Ματια στην ΕΡΤ3. Ελεγε κατι πολυ ενδιαφέρον για μια έρευνα της οποια τα αποτελέσματα βγήκαν τελικά μες τον Μάιο. Πρόκειται για 900 ανθρώπους που χρησιμοποιούσαν κινητό για 10 χρόνια. Τώρα όλοι τους έχουν υποστεί καρκινογενέσεις. Δεν πρόκειται για Exit Polls ή για κατι το οποιο αμφισβητειτε. To γεγονός είναι πραγματικότητα και κατα πασα πιθανότητα πολλοι θα ειναι αυτοι που θα πάθουν καρκίνο στο μέλλον. Μαλλιστα αναφέρθηκε ο καθηγητής στην Θεσσαλονίκη η οποια έχει ξεπεράσει τα επιτρεπέτα όρια ακτινοβολίας. Φυσικα οι περιόχες Χωρτιάτη και Περαία, έχουν ξεφύγει και μιλάμε για καρκίνο και στα πουλια, σκυλια, γατια ... Το θέμα θα επανεξεταστεί άμεσα απο την Ελληνικη Κυβέρνηση ωστε να υπάρξει πιο αυστηρή νομοθεσία και γενικά καλύτερος έλεγχος στις τηλεπικοινωνίες. Δεν ειμαι εξτρεμιστής, αλλα νομίζω πως η σημερινη νεολέα θα πεθάνει νέα. Ολοι με κινητά παίζουν λες και δεν έχουν π*****.

Για αυτό καλοι μου φίλοι, προστατέψτε τον εαυτό σας όσο είναι καιρός. Ναι στην χρηση του κινητού, οχι στην κατάχρηση. Τα hands free και αυτα τα μπιχλιμπίδια δεν κανουν ουσιαστική δουλειά, αλλα είναι καλό να τα προμηθετούμε. Οσο πιο κοντά βρισκόμαστε στην εκπομπή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας τοσο το καλύτερο.

Ξέρετε αν υπαρχει τετοιος κινδυνος για την χρηση pc ;

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Οσο πιο κοντά βρισκόμαστε στην εκπομπή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας τοσο το καλύτερο.

Ξέρετε αν υπαρχει τετοιος κινδυνος για την χρηση pc ;

Mήπως όσο πιο μακρυά;

Έχει παραγίνει τοθέμα! Εμείς φταίμε κυρίως που έχουμε επιτρέψει τα κινητά στις ζωές μας...

Οι απίστευτες εταιρίες από την άλλη δεν κολώνου πουθενά. Είχαμε επεισόδια πριν από κάποια χρόνια στο δημοτικό της γειτονιάς μου. Πήγανε κ στήσανε κεραία. Μαντέψτε...η κεραία είναι ακόμα εκεί. vodafon/tim κτλ έχουν γίνει πανίσχυρες κ δε λογαριάζουν την κοινή ασφάλεια πλέον.

@amartolos->Πρόσφατα στις αποκαλύψεις βγάλανε βρώμα για τα έπιπλα. K μόνο που τα ακουμπάς την γ@μ γιατί πάνε κ βάζουν κάτι ουσίες πάνω. Το νερό πχ έχει πολύ υψηλά επίπεδα χλωρίου. Από αυτό θα πάμε ή από τροχαίο. Κλασσικά πράγματα. Τουλάχιστον τα κινητά που είναι δίπλα μας όλη την ώρα κ είναι σοβαρή πηγή ακτινοβολίας θα πρέπει να τα αποφεύγουμε.

είναι σοβαρό αυτό! Πρόσεξε: Γεύση φράουλα δεν σημαίνει ότι έχει πραγματική φράουλα μέσα! Είναι 2 τελείως διαφορετικά πράγματα. Γεύση φράουλα σημαίνει ότι βάζουν κάτι που έχει την γεύση της φράουλας - κοινώς κοροϊδεύει την γλώσσα σου!

Αρχική απάντηση από JaguarOne [Χθες, στις 12:45]

είναι σοβαρό αυτό! Πρόσεξε: Γεύση φράουλα δεν σημαίνει ότι έχει πραγματική φράουλα μέσα! Είναι 2 τελείως διαφορετικά πράγματα. Γεύση φράουλα σημαίνει ότι βάζουν κάτι που έχει την γεύση της φράουλας - κοινώς κοροϊδεύει την γλώσσα σου!

matrix

Αρχική απάντηση από amartolos [Σήμερα, στις 02:45]

matrix

:D :D :D Πέρα απο την πλάκα τους υποχρεώνει η νομοθεσία. Αν δεν έχει μέσα πραγματική φράουλα δεν μπορει να γράψει ότι έχει φράουλα! Μπορεί να είναι σιρόπι φράουλα, γεύση φράουλα ή ότιδήποτε άλλο, δεν είναι όμως φράουλα! Προσοχή λοιπόν στις ετικέτες...

On topic πάντως πριν απο κάποια χρόνια είχανε πει να αποφεύγει ο κόσμος να βάζει το κινητό κοντά στα γεννητικά όργανα γιατί υπήρχε ο κίνδυνος στείρωσης.

Αρχική απάντηση από JaguarOne [Χθες, στις 04:20]

On topic πάντως πριν απο κάποια χρόνια είχανε πει να αποφεύγει ο κόσμος να βάζει το κινητό κοντά στα γεννητικά όργανα γιατί υπήρχε ο κίνδυνος στείρωσης.

τον ηπια... :bye:

Αρχική απάντηση από JaguarOne

Αρχική απάντηση από amartolos

τον ηπια... :bye:

Me too :cry:

αφού είναι μη ιονίζουσα ακτινοβολία ρε παίδες.

μόνο λόγω αυξημένης ισχύος ίσως να υπάρχουν κάποιες επιπτώσεις, αλλά δεν ξέρω πόσο άμεσες είναι.

Πανέα μην αγχώνεσαι αγόρι μου, χ α λ α ρ ά.

Πάντως μεταλλάξεις η μη ιονίζουσα δεν προκαλεί, τώρα που οφείλονται οι καρκινογενέσεις (αν οφείλονται εκεί) πραγματικά δεν ξέρω.

Αρχική απάντηση από sotiris

αφού είναι μη ιονίζουσα ακτινοβολία ρε παίδες.

μόνο λόγω αυξημένης ισχύος ίσως να υπάρχουν κάποιες επιπτώσεις, αλλά δεν ξέρω πόσο άμεσες είναι.

Πανέα μην αγχώνεσαι αγόρι μου, χ α λ α ρ ά.

Πάντως μεταλλάξεις η μη ιονίζουσα δεν προκαλεί, τώρα που οφείλονται οι καρκινογενέσεις (αν οφείλονται εκεί) πραγματικά δεν ξέρω.

Σωτήρη το πεδίο είναι H/M. Το μαγνητικό πολώνει τα μόρια του νερού του αίματος (και αυτά του εγκεφάλου) και έτσι προκαλούνται πολοκέφαλοι αλλά και πολλά άλλα πράγματα που σχετίζονται με καρκινογεννέσεις

Oι κεραιες κινητη τηλεφωνιας εκπεμπουν ραδιοκυματα μεγαλου μηκους κυματος και μικρης συχνοτητας που δε επηρεαζουν καθολου. Προτιμοτρη ειναι η υπαρξη αυτων παρα η ανυπαρξια τους γιατι ετσι τα κινητα ξοδευουν πολυ μπαταρια και εκπεμπουν τη μεγαλυτερη δυνατη(και επικυνδυνη αντινοβολια για να βρουνε σημα.

Το Chernobyl δε σας πείραξε, τα κινητά σας πειράξανε. Δεν σας πειράζει το κοζλοντούι και οι πυρηνικές δοκιμές που έχουν γίνει στη πάλαι ποτε Σοβιετική ένωση και σας πειράζουν οι κεραίες. Δε λέω ότι είναι αθώες, βέβαια θα πρέπει να φύγουν από τις κατοικημένες περιοχές (και να σας ακούσω μετα να σκούζετε επειδή δεν έχετε σήμα, έ ρε γλέντια) αλλά μην δαιμονοποιούμε πράγματα χωρίς λόγο. Το πρόβλημα είναι συλλογικό, δεν έχει μόνο μια πηγή.

Υ.Γ. Μην το πάρει κανείς προσωπικά, γενικά μιλάω

Εγώ πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπάρχουν πολλές περισσότερες με πολύ μικρότερη εκπομπή, ούτος ώστε να έχουν και τα κινητά καλύτερο σήμα και να μη σηκώνουν ισχύ.

http://www.company.tim.it/cp_elenco/0,,15071_15167_15171-15174,00.html

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.