astrovasilis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2006 Ποιος ξέρει πως μπορώ να είμαι στο Διαδίκτυο με το ξεκινάει ο υπολογιστής; ( αυτόματα);; Έχω ΟΤΕΝΕΤ ONDSL KIT (ISDN) με SAGEM 840 modem.
GeorgeVasil Ιούνιος 2, 2006 #2 Ιούνιος 2, 2006 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=26010 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ Οκ!!...εγινε με batch file..! Ιδου η εντολη: Rasdial "AccessRunner DSL" username password Αρχική απάντηση από $George Vasil$1)Οπου AccessRunner DSL βαζεις το ονομα της συνδεσης που βρισκεται στις συνδεσεις του δικτυου..πχ ''OTEnet OnDSL'' 2)Μετα βαζεις το username ...αφηνεις κενο και μετα το password! 3)Αποθηκευεις το αρχειο .txt σαν .bat (βαζεις δηλαδη μεσα απο την "Αποθηκευση Ως" το ονομα...πχ ονομα.bat..! 4)Το Batch file που εμφανιζεται το βαζεις στην εκιννηση! 5)Ready for Love...
GeorgeVasil Ιούνιος 2, 2006 #4 Ιούνιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από astrovasilis [Σήμερα, στις 16:00] Δεν πιάνει γαμώτο... 1)Ανοιξε ενα εγγραφο κειμενου. 2)Γραψε μεσα : Rasdial "OTEnet OnDSL"_username_password οπου _ = 1 κενο. Ενοειτε οτι username/password βαζεις αυτα της συνδεσης σου. 3)Αποθηκευσε αυτο το αρχειο σαν Batch file. Τι εννοω : Γραψε ενα επιθημιτο ονομα δεν εχει σημασια και μετα απο το ονομα γραψε .bat 4)Αν το εχεις κανει σωστα θα εμφανιστει ενα αρχειακι με ενα γραναζι(οπως στην κατω γωνια της εικονας). 5)Βαλτο στη εκκινηση και εισαι ετοιμος. Δες :
GeorgeVasil Ιούνιος 2, 2006 #5 Ιούνιος 2, 2006 1)Απλα κανε δεξι κλικ στο Βatch file που σου δινω...2)Επεξεργασια.3)Βαλλε το username/password και κανε Αρχειο-->Αποθηκευση.starttheconnection.rar
GeorgeVasil Ιούνιος 2, 2006 #7 Ιούνιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από astrovasilis [Σήμερα, στις 16:23] Να`σαι καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τπτ...σου δουλεψε?Οτι χρειαστεις εδω ειμαι/ειμαστε.
Revils Ιούνιος 2, 2006 #9 Ιούνιος 2, 2006 Ένας άλλος τρόπος είναι να ρυθμίσεις τη σύνδεση να μην ζητάει password και αριθμό τηλεφώνου, να συνδέεται δηλαδή απευθείας με το που πατάς το εικονίδιο της σύνδεσης. Μετά βάζεις μια συντόμευση στο Προγράμματα--> Εκκίνηση και καθάρισες.
GoriLLakoS Ιούλιος 9, 2006 #10 Ιούλιος 9, 2006 Eγω παλι τελευταια βλεπω κατι αλλο....Οταν δεν εχω πειραξει πολυ ωρα το pc(δεν εχω screensaver κτλ)και παταω IE ή firefox να μπω να δω κανα site μου βγαζει μνμ..Συνδεση στο Internet απενεργοπιηηθηκε , επαναληψη συνδεσης..;(Kαι πρεπει να πατησω στο Επαναληψη για να φορτωσει κανονικα...
beez Ιούλιος 9, 2006 #11 Ιούλιος 9, 2006 βασικα ειναι και θεμα hardware, καθε router που σέβεται τον ευατό του θα πρεπει να μπορει να ανοίξει τη σύνδεση μολις ο χρηστης ζητάει πακέτα χωρις αυτο να γίνεται αντιληπτο απο το χρήστη, εκτος ισως απο μια μικρη καθυστέρηση 2-3 δευτερόλπετα, προφανως το σατζεμ ειναι λιγο της πλάκας. να υποθέσω συνδεση usb?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.