Τζώρτζης Ιούνιος 2, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 Ήρεμα παιδιά. δίκιο έχει εν μέρει ο orion μιας και ούτε στη Β ’ττική δεν έχει έρθει ακόμα η adsl... και ακόμα δεν έχει ακουστεί αν και πότε θα έρθει.. Φανταστείτε η adsl2...Όντως είναι για να νευριάζεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιούνιος 2, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 Δεν ειπα οτι δεν εχει δικιο αλλα η Αθηνα τι φταει? Ας πει κωλο ΟΤΕ θα το καταλαβω ...ας πει κωλο HOL ναι και σε αυτο...αλλα κωλο Αθηνα ?? Εντελως ακυρο....Τσπ επειδη βγηκαμε off topic ας το κλεισουμε εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιούνιος 2, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 Ολες αυτες οι κινησεις ειναι πολυ καλες , γιατι δειχνει πως κατι "τρεχει" απο πισω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 2, 2006 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 Ρε αφήστε την Αθήνα στην ησυχία της. Μπορεί να μην έχουμε DSL στην επαρχία, αλλά ευτυχώς δεν έχουμε και τα υπόλοιπα "καλά της". Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreas9 Ιούνιος 28, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2006 ειμαι ενας "beta tester"...ειχα 384, μου την εκαναν 512 δωρεαν γιατι σερνομουν,κ πριν 2 μηνες, μου προσεφεραν τη δυνατοτητα να παω στα 4mb στο δικο τους dslam.το εκανα,κ ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. κατεβαζω απο 350 ως 400, απλα ανεβαζω λιγο (απο οτι μου ειπαν λογω προβληματος καλωδιων οτε που φτανουν σπιτι μου),με 40 περιπου.δεν εχω αποσυνδεσεις (Εκτος απο 2-3 φορες σε 3 μηνες),κ η ταχυτητα ειναι πολυ σταθερη.μακαρι να συνεχισει να το δινει τοσο φθηνα! (καλυπτει ηδη ολο το ζωγραφου,κ τους αμπελοκηπους απο οτι μου ειπαν τηλεφωνικα,κ το επομενο θα ειναι στο μαρουσι).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιούνιος 28, 2006 Author #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2006 Αρχική απάντηση από antreas9 [Σήμερα, στις 14:45] ειμαι ενας "beta tester"...ειχα 384, μου την εκαναν 512 δωρεαν γιατι σερνομουν,κ πριν 2 μηνες, μου προσεφεραν τη δυνατοτητα να παω στα 4mb στο δικο τους dslam. το εκανα,κ ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. κατεβαζω απο 350 ως 400, απλα ανεβαζω λιγο (απο οτι μου ειπαν λογω προβληματος καλωδιων οτε που φτανουν σπιτι μου),με 40 περιπου. δεν εχω αποσυνδεσεις (Εκτος απο 2-3 φορες σε 3 μηνες),κ η ταχυτητα ειναι πολυ σταθερη. μακαρι να συνεχισει να το δινει τοσο φθηνα! (καλυπτει ηδη ολο το ζωγραφου,κ τους αμπελοκηπους απο οτι μου ειπαν τηλεφωνικα,κ το επομενο θα ειναι στο μαρουσι).... ενδιαφερον... σε 15 μερουλες κ γω:devil: (μαρουσι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreas9 Ιούνιος 28, 2006 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2006 Αρχική απάντηση από blade_pan ενδιαφερον... σε 15 μερουλες κ γω:devil: (μαρουσι) κανε υπομονη,και θα αποζημιωθεις με τις ταχυτητες που θα δεις... (ειδικα σε sites styl rapidshare, μπορει να δεις και 380-400 kb/s)!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cattino Ιούνιος 29, 2006 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2006 Παιδες το εμαθα χθες το βραδυ και με εχει πιασει πανικος..... κοβω μαλλον σημερα την forthnet!!!!!!! και παμε για τα γρηγορα οεο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreas9 Ιούνιος 29, 2006 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2006 απο οταν μπηκα στο δικο τους dslam,επειδη εχω χαμηλο upload (377), εχουν ξεσκιστει να με παιρνουν τηλεφωνο,να με ρωτανε κλπ! εντελως διαφορετικη αντιμετωπιση απο οταν ειχα απλο παροχεα την ΗΟΛ,αλλα σε κομβο του οτε.χθες,μου ζητησαν 1000 συγγνωμη γιατι θα με πετουσαν μιση ωρα οφλαιν, να τσεκαρουν με τον οτε γιατι εχω τοσο χαμηλο upload (δικαιολογειται να εχεις απο 866 ως 1024,αναλογα την ποιοτητα του χαλκου της γραμμης σου)!με εχει εντυπωσιασει πως αλλαξε η συμπεριφορα τους!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιούνιος 29, 2006 Author #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από cattino Παιδες το εμαθα χθες το βραδυ και με εχει πιασει πανικος..... κοβω μαλλον σημερα την forthnet!!!!!!! και παμε για τα γρηγορα οεο..... μπα Σηφακο???Εσυ δεν με εβριζες για την 512 οτι δεν μου χρειαζεται και οτι η 384 ειναι αρκετη....???Μ@λ@κ@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreas9 Ιούνιος 30, 2006 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 ναι...αλλα αν σου δινουν τη δυνατοτητα,με τα λεφτα που πληρωνεις για 512,να εχεις 4mb.... δεν ειναι δελεαστικη προσφορα?(κ εγω ετσι ημουν,ελα μωρε,δεν χρειαζομαι μεγαλυτερη ταχυτητα κλπ....αλλα τα 4mb,ειναι απο αλλο πλανητη,,....)!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cattino Ιούλιος 3, 2006 #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από blade_pan [30-06-2006 02:37] μπα Σηφακο???Εσυ δεν με εβριζες για την 512 οτι δεν μου χρειαζεται και οτι η 384 ειναι αρκετη....???Μ@λ@κ@ ασε ετσι οπως πηγε το στοιχημα....... ουτε για pstn δεν ειμαι........... ειμαι μεγαλος λεβεντης..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Ιούλιος 3, 2006 #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Τελικά ποσοι έχουν βάλει?Είναι ευχαριστημένοι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 3, 2006 #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 LOL τόσα πληρώνω στον κύβο για το μήνα για 512. Τζίζους Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 3, 2006 #35 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Όλα καλά κι όλα ωραία, αλλά όπως καταλαβαίνετε, πάνω από 300-500 χρήστες να κατεβάζουν ταυτόχρονα με 4Mbps δε νομίζω να τους αντέχει η υποδομή της HOL. Σαν κίνηση τη βρίσκω καταπληκτική, θα επωμιστούν όμως το κόστος της αναβάθμισης της διασύνδεσης του δικτύου τους με εσωτερικό - εξωτερικό? Δηλώνω () ότι με το που θα γίνει διαθέσιμο προς την περιοχή μου, θα το τσιμπήσω (ελπίζω να είμαι στο 90% της Αθήνας που θα είναι διαθέσιμο σε 2-3 μήνες). Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιούλιος 3, 2006 #36 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 ..........υπομονή.....κάτι γνωστή μου θα βάλουν κ θα δούμε ...... τους έπεισα εγώ.....άλλου δεν θέλαν.............400+ πιστέυω εγώ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreas9 Ιούλιος 4, 2006 #37 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 παντως, σιγα σιγα,στο ζωγραφου οσους ξερω,κοβουν τις αλλες εταιρειες για να βαλουν αυτο το πακετο... και επειδη εγω το εχω εδω κ σχεδον 2 μηνες,δεν εχει σταματησει να κατεβαζει με ταχυτητες πανω απο 320-340...κατα τη γνωμη μου,αξιζει τον κοπο (αν σκεφτειτε οτι σε αυτα τα λεφτα,βγαινουν τα πακετα 512),αρκει να επεκταθει γρηγορα η εταιρεια με δικους της κομβους σε ολες τις περιοχες της αθηνας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιούλιος 10, 2006 Author #38 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2006 Παιδες εκανα σημερα τις αιτησεις και λογικα τελη του μηνα ή αρχες του αλλου θα ειμαι αρχηγος... @antreas9 εχεις το fritzbox ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreas9 Ιούλιος 31, 2006 #39 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2006 nai,to fritz box εχω.πριν 4-5 μερες,μου ενεργοποιησαν και ενα ξεχωριστο καναλι για το voip,ετσι ωστε να μην μειωνεται το download μου οταν χρησιμοποιω voip.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 3, 2006 Author #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2006 Παιδες απο τουδε και στο εξης σας βλεπω πιο γρηγορα................................. :banging: :happy2: :-O :jump1: :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.