unstoppable Ιούνιος 2, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 Το αρχισα πριν λιγο, πρωταγωνιστη τον Gordon εχει, τουλαχιστον στην αρχη, χμμμ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιούνιος 2, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 Απο οτι θυμαμαι η Alyx npc ειναι απλα την εχεις σχεδον ολη την ωρα διπλα σου να σε βοηθαει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 2, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 Τα γραφικα ειναι οπως στο Loast Coast???? Εχει HDR δηλαδη????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 2, 2006 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 14:59] Τα γραφικα ειναι οπως στο Loast Coast???? Εχει HDR δηλαδη????? τσεκαρε το πρωτο σου ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 2, 2006 Author #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από GruntGR τσεκαρε το πρωτο σου ποστ Ναι αλλα δεν ειμαι απολυτως σιγουρος οτι τα γραφικα ειναι ιδια με το Lost Coast. Διαβασα οτι εχει καποιες διαφορες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Ιούνιος 2, 2006 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 lol βρε kallileo η X700 μου ετοιμάζεται να τα ξανα-δει όλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούνιος 2, 2006 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 Τελικα ουτε καν 3.5 ωρες δεν μου πηρε στο Normal, ελεος??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 2, 2006 Author #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από unstoppable Τελικα ουτε καν 3.5 ωρες δεν μου πηρε στο Normal, ελεος??? WTF???? Τι πινεις ρε ανθρωπε????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιούνιος 2, 2006 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από unstoppable Τελικα ουτε καν 3.5 ωρες δεν μου πηρε στο Normal, ελεος??? αληθεια κανεις κανενα save/load??η με την μια το βγαζεις..??? @ mtorrent ...τωρα παντως επεσε στα 21kps Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigi Ιούνιος 2, 2006 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 Ούτε 3,5 ώρες και μετά μου λέτε ότι αξίζει να το αγοράσεις;Εντάξει μπορεί να έχει ποιότητα, αλλά ρε παιδιά πολλά τα λεφτά για τόσο μα τόσο μικρή διάρκεια.Σαν ταινία είναι.Εντάξει τελευταία γουστάρω σύντομα παιχνίδια (δεν έχω καν τα κουράγια ν' αρχίσω παιχνίδια που κρατάνε πολύ), αλλά όχι και 3.5 ώρες.Ώρα και πεντάευρο! Τελικά με την ’λις παίζεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιούνιος 2, 2006 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 Ο ΠΑΠ λεει πως το εχει διαθεσιμο για αγορα στο sait,αυριο μολις ξυπνησω θα πεταχτω αμεσως να το παρω-15 ευρω το εχει.Αντε να παιξουμε και κανα game μετα απο καιρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούνιος 4, 2006 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2006 To ξεκινησα και γω...παλι καλα μια μικρη τζουρα απο καλο fps....γιατι εχω ξενερωσει ..τωρα τελευταια τιποτα καλο...αν εξαιρεσω μονο το Condemned...κατι εκανε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιούνιος 4, 2006 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2006 μεγαλη πατατα, με κουρασε συνεχεια με φακο και γυρω γυρω ολοι μεχρι να βρεις την πορτα....κατι ηξεραν και το εκαναν 3ωρο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιούνιος 5, 2006 #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από amartolos [Χθες, στις 21:00] μεγαλη πατατα, με κουρασε συνεχεια με φακο και γυρω γυρω ολοι μεχρι να βρεις την πορτα....κατι ηξεραν και το εκαναν 3ωρο.. Απο το στομα μου το πηρες φιλε! Εχω κουραστει τρελα με το φακο-χανομαι συνεχεια στο σκοταδι.Μου ζητησαν κατι φιλοι μου να τους στειλω screenshots και τους εστειλα απο το lost coast,πραγματικα δεν ειχα τι να βγαλω απο το ψιλοαθλιο ως τωρα (lowlife? πιστα ειμαι) episode 1.Ελπιζω στη συνεχεια να δουμε και λιγο ηλιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 5, 2006 Author #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 Μολις το εβαλα και γω καλο φαινεται στην αρχη. Απο τι παρατηρησα ειναι πιο ελαφρυ απο το Lost Coast και πρεπει να εχει λιγοτερα εφε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιούνιος 5, 2006 #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 το lost coast ειναι multiplay?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούνιος 5, 2006 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από amartolos το lost coast ειναι multiplay?? To lost coast ενα tech demo ειναι απλως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιούνιος 5, 2006 #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 Ελλαντα original σε πακετο δεν εχει βγει ακομα? Δεν το βρισκω πουθενα Online... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortenick Ιούνιος 5, 2006 #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 Το αγόρασα σήμερα από τον παπασωτηρίου και θέλω να κάνω μία απλή ερώτηση.Μπορώ να παίξω χωρίς να είμαι αναγκασμένος να το κατεβάσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιούνιος 5, 2006 #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 οχι το κατεβασμα ειναι η τιμωρια που το αγορασες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.