Jump to content

Μακρυά από το E-SHOP...Poll

msamkl

Πόσο ικανοποιημένοι είσαστε από το RMA του E-SHOP;  

54 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Εγώ πάντως ένα σκληρό χρειάστηκε να αλλάξω που ήταν προβληματικός εξαρχής και τον είχα σε κάπου 4 εργάσιμες.Δε νομίζω πως ήταν και τραγικό δα.

Τώρα για πλαίσιο μιας και που το αναφέρετε: ντάξει, αν είναι να παω και να το αντικαταστήσουν επιτόπου και να μου δώσουν μεταχειρισμένο ή άλλο ελαττωματικό που γύρισε κι αυτό πίσω (γιατί αυτό κάνουν...) να μου λείπει.Και αν είσαι από επαρχία;’σε καλύτερα...Η μάνα μου είχε ξεκινήσει διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων για μια οθόνη να σκεφτείτε.Ε στην πορεία πάνω τελικά της την αλλάξανε.

Θα μου πείτε, για επαρχία τα άλλα μαγαζιά έχουν άλλη πολιτική;Δε νομίζω.

Εγώ ακόμη περιμένω να δω ποιοι ψηφίσανε ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένοι,δε γίνεται να βάζουμε ένα ψήφο και μετά να κρυβόμαστε!:rant:

Να μας εξηγήσουνε και εμάς τι παίζει!Πως είναι δυνατόν?

Και είμαι σίγουρος ότι το διαβάζουνε το πόστ αυτό,ας πούνε μια άποψη γιατί ψηφίσανε υπέρ,αλλιώς εκλαμβάνω τους ψήφους "απόλυτα" ευχαριστημένους να είναι από άτομα μέσα από το eshop που σίγουρα διαβάζουνε το φόρουμ.

Αρχική απάντηση από RootX

Μην το εκλάβεις έτσι γιατί δεν είναι. Το αν θέλουν να τεκμηριώσουν την άποψή τους, είναι δικό τους θέμα.

Το ξέρω αυτό που λες ,έτσι είναι,απλά με τη στάση μου προκαλώ για να λάβω μια απάντηση,μήπως δλδ είναι μεμονομένα τα περιστατικά που τους κατηγορούμε ή πάγια τακτική τους.....

Επιπλέον,όπως θα διαπίστωσες,όσοι ψηφίσαμε εναντίον του καταστήματος,τεκμηριώσαμε στο σύνολό μας οι περισσότεροι τη ψήφο μας.Από αυτούς που ψηφίσανε υπέρ,κανένας δε το έχει κάνει,για αυτό και εγώ τους ζητώ να το κάνουν.Φυσικά δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να απαντήσει,αλλά αν το έκανε,θα μας έδινε λίγο φως παραπάνω για το τι γίνεται με αυτούς εκεί στο eshop.

Δεν διαφωνώ, απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι όσοι ψήφισαν είναι μέλη και όχι άτομα κατευθυνόμενα.

Γιατί όχι και τα 2? :D Εκτός και αν μπορείς να δεις και ξέρεις ποιοί έχουνε ψηφίσει,δλδ ξέρεις κάτι παραπάνω από αυτά που βλέπουμε εμείς,οτι είναι αυτοί οι ψηφίσαντες όλοι απλοί χρήστες!

Αυτό εννοώ, ότι ξέρω ποιος έχει ψηφίσει, έχει σχετική επιλογή το panel.

νομιζα πως ηταν μυστικη η ψηφοφορια, αυτη την δυνατοτητα την δινουν ολα τα προγραματα κατασκευης φορουμ κλπ?

Εγώ πάντωςς ψήφισα αρκετά ευχαριστημένος, και ο λόγος είναι ότι μου αλλάξανε το σκληρό μέσα σε 6 μέρες (Σάββατο παραδόθηκε-Παρασκευή μπορούσα να πάω να πάρω άλλον)

Αρχική απάντηση από deninho

Εγώ πάντωςς ψήφισα αρκετά ευχαριστημένος, και ο λόγος είναι ότι μου αλλάξανε το σκληρό μέσα σε 6 μέρες (Σάββατο παραδόθηκε-Παρασκευή μπορούσα να πάω να πάρω άλλον)

Κοίτα να δεις, βλέπω είσαι Αθήνα,φαντάζομαι το πήγες στο κατάστημα και πήγες πάλι από εκεί να παραλάβεις άλλο.

Πιστεύω όμως και πάλι συγκριτικά ο χρόνος αναμονής σου είναι μεγάλος,γιατί τόσο χρόνο έχουνε κάνει σε μένα άλλα καταστήματα,επίσης Online ,παρόλο που είμαι Κρήτη,και δεν εννοώ το Πλαίσιο.

Αλλά αφού δε σε πείραξε τότε πραγματικά δε μας πέφτει λόγος,απλά σε ενημερώνω τι έχουνε πράξει άλλοι.

Για μας σκέψου στο χρόνο αυτό προσθέτουμε το χρόνο που κάνουνε μέχρι να συννενοηθούνε μεταξύ τους τα τμήματα,που άλλα λέει ο ένας και άλλα ο άλλος.

Χαρακτηριστικά,όταν είχα στείλει τον επεξεργαστή,τον άφησα Τρίτη,μου είπανε από εδώ Πέμπτη ότι θα φύγει,και τελικά έφτασε μετά από 2 εβδομάδες στην Αθήνα.Τώρα ποιος καθυστέρησε,πραγματικά δε ξέρω,γιατί ο ένας μου έλεγε ότι το έχει στείλει και ο άλλος ότι δε το έχει παραλάβει.Κάτι δλδ σαν το η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό τη κότα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.