morfeas-dsl- Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2006 Λοιπον οι γονεις διαθετουν περιπου 1000 ευρω και θα ηθελαν μια lcd με hdvi εισοδο για δυνατοτητα hd tv(hd compatible not ready). Προτεινετε παρακαλω οτι πιστευετε πως αξιζει. Μεγιστη διαμετρος ιντων 32. ευχαριστω Υγ. εχω καμποσα μοντελα υποψιν αλλα αλλο τα συγκριτικα αλλο οι προσωπικες εμπειριες... EDIT: να σημειωσω πως θελω να εχει και καλο δεκτη οχι μονο καλη αναπαραγωγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούνιος 2, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 καμμια απαντηση βρε παιδες? Καλα κανεις δεν πηρε tft προσφατα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcmanol1416003162 Ιούνιος 2, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 πιστευω καλη λυση στα χρηματα αυτα ειναι Samsung LE-32R51B γυρω στα 1200 και χαρακτηριστικα : www.prad.de/en/tvguide/screen527.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Ιούνιος 2, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 Samsung και από μέναΒέβαια κοστίζει και λίγο παραπάνω αλλά καμμία σχέση με τις άλλεςΑν το budget δεν πάει πάνω από 1000 , κοίτα και προς LG μεριά (αν και θα έπερνα την samsung αν πήγαινα για 32" στην τιμή που όρισες)Την LG την έχω δει να παίζει , από ποιότητα ήταν οκ , καλή εικόνα , πληθώρα συνδέσεων και γενικά η κλασσική απόδοση/τιμή που χαρακτηρίζει όλα τα προιόντα της LG (το μοντέλο ήταν το 32LZ55 αν δεν κάνω λάθος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 2, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 Καλό δέκτη η SAMSUNG δεν έχει. Συγνώμη αλλά είναι απαράδεκτη σε αυτόν τον τομέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούνιος 2, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 ευχαριστω. Μπορει να μου εξηγησει καποιος που βλεπω αν εχει και δεκτη hd ή αν απλα ειναι hd ready?Βρηκα και μια στα ιδια χρηματα με δυο δεκτες βεβαια και πιστευω πως δυο καναλια σε 32 ιντσες θα ειναι τελεια :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
radpilot Ιούνιος 3, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Koίτα και πρός Panasonic μεριά. Πολλοί λένε ότι η ποιότητα εικόνας είναι ανώτερη και της Samsung. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 3, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 ξεφευγουν οι panasonic σε budget...Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- ευχαριστω. Μπορει να μου εξηγησει καποιος που βλεπω αν εχει και δεκτη hd ή αν απλα ειναι hd ready?Βρηκα και μια στα ιδια χρηματα με δυο δεκτες βεβαια και πιστευω πως δυο καναλια σε 32 ιντσες θα ειναι τελεια :> Δεκτη hd?Στα χρηματα που θες,απλα θα δεις αν εχει hdmi εισοδο και μεχρι εκει θα κοιταξεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούνιος 3, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Καλα εστω οτι εβρισκα καποια που να μου αρεσε και εδινα και παραπανω, πως θα ηξερα αν θα εχει δεκτη για hd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
radpilot Ιούνιος 3, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Τι εννοείς δέκτη για HD ;ΗD εκπομπή επίγειου σήματος γίνεται μόνο στις HΠΑ και οι εκεί οθόνες έχουν δέκτη HD.Επίσης HD σήμα εκμπέμπουν και μερικά δορυφορικά αλλά και εκεί χρειάζεσαι άλλο εξοπλισμό για να το λαβεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radpilot Ιούνιος 3, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 H Panasonic TX-26LX60F έχει γύρω στα 1000 ευρώ και η TX-32LX60F γύρω στα 1300 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούνιος 3, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από radpilot Τι εννοείς δέκτη για HD ; Εννοω οταν στο μελλον στο ελλαντα θα παιζουν τα καναλια σε hd να μπορω να τα βλεπω ετσι.βεβαια ακουσα πως ισως αν ειναι hd ready να μπορει με εξωτερικο δεκτη να τα βλεπει αλλα επειδη δεν ειμαι σιγουρος για αυτο ρωταω.Σε ευχαριστω για τις προτασεις σου θα τις ψαξω(ισως περιμενω και λιγο να πεσει η LG 32LP1R η οποια κανει 1400 με φπα και εχει δυο δεκτες αρα δυο καναλια ταυτοχρονα :> ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
radpilot Ιούνιος 3, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Δυστυχώς για μας που μένουμε Ευρώπη και ακόμα περισσότερο στην Ελλάδα LCD TV με ενσωματωμένο HD δέκτη δεν υπάρχουν. Βέβαια αν έχει θύρες hdmi , dvi (hdcp) (ίσως και το component να παίζει) τότε σίγουρα θα μπορούν να δεχτούν hd σήμα από εξωτερικούς hd δέκτες (επίγειου σήματος) όταν αυτοί θα υπάρξουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 3, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Viewsonic N3760W (LCD TFT 37'') 1.299,00 Eιλικρινα δεν θα κοιτουσα παραπερα...Αν μπορεις να την τσιμπησεις φανταζει φοβερη επιλογη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούνιος 3, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 ωραια μοιαζει ,,,ειναι οντως καλη??(περα απο χαρακτηριστικα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούνιος 3, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 vader στα λεφτα οκ στο οριο πες ειναι αλλα μου τονισαν το πολυ πολυ 32 ινστες :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 3, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Πες τους οτι ειναι 32αρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούνιος 3, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 ΑΧΑΧΑΧΑ! πες το ψεμματα! Αν τους πω οτι ειναι 29αρα θα μου πουν "ειδες? που ηθελες 32αρα? και αυτη μεγαλη ειναι!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 3, 2006 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Ακριβως!(δεν κανω πλακα).Αν ολα περασουν απο τα χερια σου δεν θα καταλαβουν και πολλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.