athlon=greek Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2006 Υπαρχει συστηματακι που να αεριζει τις μνημες ή κατι παρομοιο;Βεβαια να εχει και καποια αποδωσει αν γινεται!Και που μπορω να το βρω;Ευχαριστω......
gio7 Ιούνιος 1, 2006 #2 Ιούνιος 1, 2006 δεν ξερω αν υπαρχει συστηματακι που θες αλλα μπορεις να στηριξεις καπως εναν 8αρι κ να βαραει πανω στις μνημες..
athlon=greek Ιούνιος 1, 2006 Author #3 Ιούνιος 1, 2006 καλη πατεντα αυτη θα δω πως θα το κανω!thanks:sick:
Qlim4X Ιούνιος 2, 2006 #4 Ιούνιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από athlon=greek Υπαρχει συστηματακι που να αεριζει τις μνημες ή κατι παρομοιο;Βεβαια να εχει και καποια αποδωσει αν γινεται!Και που μπορω να το βρω;Ευχαριστω...... Στύλε ένα pm στον gorillako μπας και του έχει μείνει Κανά supertalent memory cooler Είναι ένα συστηματακι με 2χ4cm fans που στηρίζετε στα κουμπώματα των μνημών και τις ψήχει Είναι πολύ καλό και αποδοτικό
hayabusa Ιούνιος 2, 2006 #6 Ιούνιος 2, 2006 αν ενδιαφερεσαι υπαρχει και συστημα παθητικης ψυξης με τις χαλκινες ψυκτρουλες που κυκλοφορουν στην αγορα
pcfreak Ιούνιος 2, 2006 #7 Ιούνιος 2, 2006 αυτο το ειδες?http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=26975
athlon=greek Ιούνιος 3, 2006 Author #8 Ιούνιος 3, 2006 καλες ιδεες παιδες,θα ψαξω λιγο ακομη μηπως βρω κατι ετοιμο σαν εκεινες του γοριλακου τις super talent βασεις να τις προσαρμοσω(οι ballstix εχουν ψυκτρες αλλα χωρις ανεμιστηρακια),thanks anyway!
Qlim4X Ιούνιος 5, 2006 #10 Ιούνιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από athlon=greek καλες ιδεες παιδες,θα ψαξω λιγο ακομη μηπως βρω κατι ετοιμο σαν εκεινες του γοριλακου τις super talent βασεις να τις προσαρμοσω(οι ballstix εχουν ψυκτρες αλλα χωρις ανεμιστηρακια),thanks anyway! Αν σχόλησε με ebay έχει πολλά εκεί από 15-20 ευρώ με τα μεταφορικά από εκεί πήρα το δικό μου
G.papas Ιούνιος 14, 2006 #12 Ιούνιος 14, 2006 Ο cpu μου πρεπει να περνει κι αλλο αλλα μου βγαζει μπλε οθονη. Που θα μπορεσω να βρω fans για τις μνημουλες μου? Εχω βαλει και ψυκτρουλες. Χρειαζομαι μια μικρη βοηθεια. please!!!
Qlim4X Ιούνιος 14, 2006 #13 Ιούνιος 14, 2006 Μια γρήγορη αλλά πρόχειρη λύση είναιΠαίρνεις 2 φανακια 5αρια η 4αρια (προτιμώ 5αρια) και τα δένεις μετάξι τους με trapsΚαι μετά βάζεις 4 βίδες από φανακια στις τέσσερις άκρες τους αλλά όχι τσίτα βιδωμένα ώστε να κάνουνε ναι πατούραΜετά παίρνεις ένα λαστιχάκι το κόβεις στην μέση και το κανείς 2 μικρά(αν βρεις 2 μικρά ακόμα καλυτέρα) και το περνάς από τις βίδες και μετά πίσω από τα κλιπς που κουμπώνουνε οι μνήμεςΠροσοχή να αλλάζεις το λαστιχάκι κάθε μηνά γιατί ξεραίνετε και κόβετε
G.papas Ιούνιος 16, 2006 #14 Ιούνιος 16, 2006 Thanks D.J. Alex τωρα το διαβασα. Θα το δοκιμασω και θα σου πω αποτελεσματα. Παντως μου ανοιγε στα 3,8 και κατι ακομα. Ξερεις εαν υπαρχουν waterblocks για μνημες η με καποιο τροπο να φτιαξω δικες μου?
Qlim4X Ιούνιος 17, 2006 #15 Ιούνιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από G.papas Thanks D.J. Alex τωρα το διαβασα. Θα το δοκιμασω και θα σου πω αποτελεσματα. Παντως μου ανοιγε στα 3,8 και κατι ακομα. Ξερεις εαν υπαρχουν waterblocks για μνημες η με καποιο τροπο να φτιαξω δικες μου? Υπάρχουνε αλλά κανένας δεν έχει δοκιμάσει από γνωστό για να ξερώ αποτελέσματα..Πάντως εμένα δεν μου γεμίζουνε το μάτι γιατί θα χαλάνε πολύ την ροή γιατί ο χορός για να περνάει το νερό είναι πολύ μικρός
Alexisferos Ιούνιος 17, 2006 #16 Ιούνιος 17, 2006 ενας πολυ καλος οδηγος και μια πολυ καλη πατεντα ειναι εδωhttp://www.octech.gr/forum/index.php?PHPSESSID=65cc17b38bdb09dd326764ef63b33162&topic=1996.0
G.papas Ιούνιος 21, 2006 #17 Ιούνιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [14-06-2006 16:45] Μια γρήγορη αλλά πρόχειρη λύση είναι Παίρνεις 2 φανακια 5αρια η 4αρια (προτιμώ 5αρια) και τα δένεις μετάξι τους με traps Και μετά βάζεις 4 βίδες από φανακια στις τέσσερις άκρες τους αλλά όχι τσίτα βιδωμένα ώστε να κάνουνε ναι πατούρα Μετά παίρνεις ένα λαστιχάκι το κόβεις στην μέση και το κανείς 2 μικρά(αν βρεις 2 μικρά ακόμα καλυτέρα) και το περνάς από τις βίδες και μετά πίσω από τα κλιπς που κουμπώνουνε οι μνήμες Προσοχή να αλλάζεις το λαστιχάκι κάθε μηνά γιατί ξεραίνετε και κόβετε Πηρα τα φανακια, τα βαλα και μαμανε. Θα βαλω και φωτο να τα δεις. Ειδα ικανοποιιτικα αποτελεσματα. Τα timings φτασανε 2-2-2-7-4 και το 7 πρεπει να γινεται 6. Πριν ηταν 2-3-3-7-4. Οι θερμοκρασιες ειναι αρκετα χαμηλες τωρα. (Αξιζε) 100%!!! Thanks again. Μολις βρω λεφτα θα προσπαθησω να φτιαξω waterblocks για τις μνημουλες. Αν δεν φτασω το cpu στα ορια δεν τον αλλαζω.:devil:
dom Ιούνιος 27, 2006 #19 Ιούνιος 27, 2006 A ρε pappa κολπατζη! :clap: Απο mhz πειραν τιποτα παραρανω οι μνημες?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.