Jump to content

Κανει o/c το Asus P5RD1-VM???

zelhs

Recommended Posts

Γεια σας

Ξερετε αν κανει o/c το mobo της Asus P5RD1-VM κ αν ναι, ποσο??

Εχω τον D820 κ τον εχω ανεβασει μέχρι τα 3.0 παντα με μαμισια ψύκτρα.

Αλλες φορες μου κολλαει χωρις να κανω τιποτα σημαντικο με 44-46 βαθμους κ αλλες φορες ενω το πιεζω με τρελλα renders στο 3DS MAX δεν μασαει κ γραφει το θερμομετρο μεχρι 62C το πολυ δεν κολλαει με τιποτα...

'Εχετε να προτεινεται κατι??

Κανει το συγκεκριμενο mobo o/c ή μονο ισα-ισα ανεβαζει λιγακι?Να προσθεσω οτι ειναι micro ATX.

Ευχαριστω πολυ

Αρχική απάντηση από zelhs [Χθες, στις 19:46]

Γεια σας

Ξερετε αν κανει o/c το mobo της Asus P5RD1-VM κ αν ναι, ποσο??

Εχω τον D820 κ τον εχω ανεβασει μέχρι τα 3.0 παντα με μαμισια ψύκτρα.

Αλλες φορες μου κολλαει χωρις να κανω τιποτα σημαντικο με 44-46 βαθμους κ αλλες φορες ενω το πιεζω με τρελλα renders στο 3DS MAX δεν μασαει κ γραφει το θερμομετρο μεχρι 62C το πολυ δεν κολλαει με τιποτα...

'Εχετε να προτεινεται κατι??

Κανει το συγκεκριμενο mobo o/c ή μονο ισα-ισα ανεβαζει λιγακι?Να προσθεσω οτι ειναι micro ATX.

Ευχαριστω πολυ

- Overclocking μπορει να κανει οποιοδηποτε συστημα...

- Overclocking με 'μαμισια' ψυκτρα δεν γινεται...

- Overclocking με πανω απο 65c ειναι ασταθες...

Κατ'αρχας δεν μας εκανες αναλυτικη περιγραφη του συστηματος

Διαβασε πρωτα τον οδηγο ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ:

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=127

Λοιπον, το συστημα μου το εχω σαν δευτερο κ ειναι:

Asus P5RD1-VM

D820 2,8

1GB 400MHz

Leadtek 7800 GTX extreme

Tv tuner pci

Sound blaster platinum 5.1

Tο κουτι ειναι ενα μινι κουτακι που εχω κανει παραγγελια γιατι δεν το εβρισκα εδω (λιγο μεγαλυτερο απο XBOX 360) το οποιο εχει τροφοδοτικο....110W!!!(λιγο μεγαλυτερο απο ενα πακετο τσιγαρα)

Οσο κ να ακουγεται απιστευτο δουλευει σταθεροτατα(οταν δεν πουσαριστει)

Απο ψυξη εχω την standart της intel κ πισω ενα 6αρι ανεμιστηρα

Το συστημα μου δουλευει σε idle στους 40-44 κ οταν το πιεζω με render η παιζοντας (FEAR) τοτε ανεβαινει στους 60-63 το πολυ.Δεν εχει κανενα problem παρα μονο οταν πουσαριστει εστω κ λιγο κολλαει αλλα οχι παντα.Μονο οποτε θελει εκεινο.Η θερμοκρασια δε δεν εχει μεγαλη διαφορα

Λετε να ειναι απο το τροφοδοτικο???

Τωρα οσο αφορα το o/c που ειπε ο φιλος παραπανω εχω αλλο ενα συστημα με Asus P5WDG2-WS k D930 με 1GB 400MHz, 6600 GT PSX, το οποιο εχει παει ανετα στα 3,8 με standart ψυξη κ εναν 12αρι πισω κ τιποτε αλλο...με θερμοκρασια απο 48 εως κ 70 οταν κανει render....αλλα ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΟ.ΠΟΤΕ δεν μου εχει κολλησει!

Αυτα

Τωρα οτι εχετε ευχαριστηση με χαρα να σας ακουσω

Ευχαριστω κ παλι

110W τροφοδοτικό? Μάλλον λάθος κάνεις...ο D820 για παράδειγμα καίει παραπάνω από 110W σε φορτίο! Λογικά πρέπει να είσαι πάνω από 300...για τσέκαρε την κατανάλωση του στστήματος σου εδώ :

http://www.extreme.outervision.com/psucalculator.jsp

Μπορείς να δώσεις κάποιο λινκ με χαρακτηριστικά του κουτιού που πήρες? Να δούμε και specs και του τροφοδοτικού. Όσο για τα κολλήματα που λες, αν το PSU δεν φτουράει, λογικό είναι...έχεις και 7800GTX...άλλα τόσα watt...και μαμά ψύκτρα...και 6cm fan=μηδαμνινός πρακτικά εξαερισμός. Δε ζεματάει το κουτί αν το πιάσεις?

Αν διάβασεις τον οδηγό overclocking πιό πάνω θα δείς ότι no name PSU και overclocking δε συμβαδίζουν, εκτος ελαχίστων εξαιρέσεων. Όπως και να έχει είναι πολλά τα σημεία που πρέπει να δώσεις προσοχή για να επιτύχεις, οπότε διάβασε και απάντησέ μας...

Φιλε μου το τροφοδοτικο μου ειναι σιγουρα 110W.Το εχω δει με τα ματια μου κ το εχω βγαλει κ φωτογραφια αλλα δεν ξερω πως να την ποσταρω.Οντως ειναι εντελως τρελλο αλλα ετσι ειναι τα πραγματα.Αν δεις το μεγεθος του θα καταλαβεις τι ενοοω.Ειναι ενα μικρο κουτακι...Τωρα ανεμιστηρα πισω εκτος απο 6αρι δεν μπορω να βαλω πιο μεγαλο γιατι δεν χωραει...Μπορει να παρει μεχρι 2 ιδιους.

Τωρα...γνωσεις εχω απο o/c γιατι ασχολουμαι χρονια με το αθλημα αλλα με το σιγκεκριμενο pc to ηξερα οτι δεν θα ειχα κ πολλα περιθωρια.Βεβαια δεν το πηρα για να το πουσαρω αλλα για κατι μικρο αθορυβο κ αρκετα δυνατο.Tωρα το κουτι παραδοξος δεν ζεσταινεται κ αυτην ακριβως την στιγμη εχω cpu 41 (3.0G) mobo 27 k HD 44.

Αν βεβαια το πιεσω αλλαζουν καπως τα δεδομενα...Αλλα οτι κ να του κανω οταν παιζω η δουλευω οταν ειναι default ο cpu δεν καταλαβαινει τιποτα...

Τωρα ψαχνω να βρω το link της εταιριας του κουτιου κ αμεσως θα το βαλω

Ευχαριστω φιλε F117.

Λοιπον:

http://img450.imageshack.us/img450/2903/dsc007288ij.jpg

http://img251.imageshack.us/img251/9963/dsc007290hq.jpg

Αν σuγκρινεται το DVD ή καλυτερα ην ψυκτρα της cpu με το τροφοδοτικο θα καταλαβετε το μεγεθος του τροφοδοτικου..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.