Jump to content

Νέοι raptor WD740ADFD & WD360ADFD

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Απο οτι καταλαβαινω μονο η cache αλλαξε ετσι? (δεν θυμαμαι ποσα platters εχει o 74αρης)

Δε νομίζω να ήρθαν και να μην τους πήραμε χαμπάρι...αντε με το καλό πάντως. Να δούμε πότε και αν θα πέσουν οι τιμές των παλιότερων raptor μπας και τσιμήσουμε κανέναν (όνειρα - όνειρα).

Απορία 1 : Γιατί πάλι SATA150 (SATA1)? Στο SATA2 δεν είμαστε πλέον?

Απορία 2 : Υπάρχουν κι άλλοι SATA1 με NCQ? Πληροφοριακά ερωτώ...

Είναι αλήθεια ότι ο 74άρης έχει ένα platter... Το είδα στο site της WD...

inertiacreep την πρώτη απορία δεν μπορώ να σου τη λύσω... ρώτα καλύτερα τη WD :p

Τη δεύτερη όμως ναι: οι Seagate. Νομίζω όμως από κάποια σειρά και μετά ( δεν έχω πολυκαταλάβει κι εγώ τι σημαίνουν αυτά τα 7200.7, 7200.8, 7200.9 )

Αρχική απάντηση από inertiacreep

...................

Απορία 1 : Γιατί πάλι SATA150 (SATA1)? Στο SATA2 δεν είμαστε πλέον?....

http://www.storagereview.com/articles/200601/WD1500ADFD_2.html

Like the server-oriented Caviar RE2, the Raptor features a standard first-generation 150 MB/sec interface rather than the 300 MB/sec conduit found on many newer units. WD feels that electronics capable of negotiating at 300 MB/sec are sufficiently proven for its standard consumer-oriented drives but not quite mature enough to mate with enterprise-class products. The firm indicates that this may change as the relevant ICs continue to develop. For the most part, of course, a 150 MB/sec or 300 MB/sec figure simply represents a ceiling, a bandwidth figure that today's speediest drives, including this new Raptor, have yet to approach.
Αρχική απάντηση από ison

Απο οτι καταλαβαινω μονο η cache αλλαξε ετσι? (δεν θυμαμαι ποσα platters εχει o 74αρης)

NCQ, και ο παλιος ειχε 2 36αρια...

NCQ εχει και ο παλιος αν θυμαμαι καλα...(η κατι παραπλησιο)

Tagged Command Queing (τον "μπαμπα" του NCQ στην SCSI αγορα ;) )

το νεο αυτο πλατερ ειναι δανεισμενο απο τον μεγαλο αδερφο , ο οποιος πεθαινει πιο γρηγορα και απο τη σκια του?

Αρχική απάντηση από unstoppable

Ηρθε ελλαδα?

Δεν γνωρίζω εάν έχει έρθει... Δεν νομίζω να αργήσει...

Η Quest δεν τον έχει πάντως ακόμα

Αρχική απάντηση από ea6gka

το νεο αυτο πλατερ ειναι δανεισμενο απο τον μεγαλο αδερφο ,...

Λογικα ναι...

Αρχική απάντηση από totally_wired [03-06-2006 19:01]

Κανείς για ομαδική του νέου 72άρι;

Εγώ είμαι μέσα πάντως για 2 72άριδες :D

74αρηδες ειναι οχι 72αρηδες:devil: , και εγω για 1 74αρη μεσα ειμαι αν ειναι να κερδισουμε κατι ουσιαστικο...

οι raptor χάνουν χαλαρά απο εναν 250αρι maxtor με 16mb μνημη.........:dots::jump::rip: :daisy: :banging: :giveup:

Αρχική απάντηση από JOHNX2

οι raptor χάνουν χαλαρά απο εναν 250αρι maxtor με 16mb μνημη.........:dots::jump:

Σίγουρα δεν χάνουν...

δεδομένα

:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.