Jump to content

Gigabyte motherboard kai overclocking

davarisx

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα παιδια.Εχω Motherboard της Gigabyte to μοντελο GA-8I945GMF.Μεσα στο bios δεν υπαρχει καποια επιλογη για overclocking η αλλαγη του FSB.Η συγκεκριμενη μαμα εχει αυτη την δυνατοτητα?ο επεξεργαστης μου ειναι ο Intel pentium D830.Σας ευχαριστω πολυ.

Πατησε μεσα στο BIOS Ctrl+F1 για να εμφανιστουν οι επιλογες

και εγω εχω την 865gbf αν το κανω θα εμφανιστει τιποτα????:blink:

δεν υπαρχει κανενα προγραμμα που μπορει να κανει την cpu overclock απο το desktop??

Αρχική απάντηση από afracten

και εγω εχω την 865gbf αν το κανω θα εμφανιστει τιποτα????:blink:

Αν το κάνεις ή εμφανίζετε ακόμα μια επιλογή στο αρχικό menu του bios ή οι βασικές και λίγες επιλογές που είχε πριν για o/c αυξάνονται.

Αρχική απάντηση από afracten

δεν υπαρχει κανενα προγραμμα που μπορει να κανει την cpu overclock απο το desktop??

ClockGen

Παταω ctrl+f1 μεσα στο bios αλλα δεν ανοιγει αλλες επιλογες.τι συμβαινει ρε παιδια?

Καμια απο τις 2 μητρικες δεν εχει επιλογη για αλλαγη voltage ή FSB μεσα απο το BIOS. Μαλλον πρεπει να το παλεψετε με clockgen ή κατι παρομοιο....

Αν η μητρική δεν έχει κλείδωμα FSB/AGP, απλά παίρνουμε τον πού#ο ή υπάρχει κανά ξόρκι και για μας;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.