Jump to content

Τι πραγματικά συνέβη νοτίως της Καρπάθου

tristeno1416003162

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ea6gka

αν θες να νικησουμε τους τουρκους πολυ , σου εχω το τελειωτικο χτυπημα στο τσεπακι.

Μπουκαρεις στη βουλη ζωσμενος με εκρηκτικα και ανατιναζεσαι . Νικη.

Αυτο θα κανω αλλα με Remote Detonator. Ειμαι beta tester τωρα ρε συ, και βαζω βομβες σε διαφορα μερη :p

PS: Ρε τα ζωα ομως, εγω στο δασος εβαλα βομβα, και επειδη ετυχε να περναει ο Βουλγαράκης, λενε τρομοκρατική ενέργεια :hehe:

• 2 weeks later...

ωραίος πάμε???

ρε δέν πάνε να γ@μηθούνε οι κ0λοτουρκοι εμείς κάνουμε μ@λ@κίες να μπαίνουμε στόν αέρα τους....

Ο ΠΡΟΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ <<ΤΟΥΡΚΟ ΕΊΔΕΣ ΜΠΑΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΝ ΕΙΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΗ ΘΕΛΕΙ>>....σωστός ο παππούς

(δέν είμαι εθνικιστής)

καλο θα ειναι να εκφραζεσαι πιο κοσμια............................εχω φιλους μου που ειναι Τουρκοι.

και μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι μιλανε πιο ομορφα απο σενα.

ο παππους τα ελεγε σωστα γιατι τοτε ηταν αλλη εποχη.πλεον δεν εχουμε να χωρισουμε κατι αλλο..........(η κυπρος ειναι ενα πολυ μεγαλο θεμα.....γορδιος δεσμος που δεν λυνεται και ουτε προκειται να λυθει)

(δεν ειμαι ανθελληνας)

Ελπιζω ( αν και δεν το ευχομαι να γινει ποτε ) οταν και εαν ερθει εκεινη η ωρα , οι στρατιωτικοι να κανουν σωστα την δουλεια τους .....

Αρχική απάντηση από greekfragma

εχω φιλους μου που ειναι Τουρκοι.

Λιανα used to say " Αμα θελεις να εχεις Τουρκο φιλο , τοτε κρατα ενα ξυλο.....":devil: :devil:

Δεν το λεω εγω , η Λιανα το λεει......:devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Αρχική απάντηση από CaptainMilo

Πολιτικά παιχνίδια , στρατιωτικά καθεστώτα , κολλημένοι οπισθοδρομικοί , και 30 εκατομμύρια άνθρωποι που δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.....

αυτο ακριβως ειναι κυριοι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.