morfeas-dsl- Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2006 το προβλημα απλο. η λυση δυσκολη...Το ειχα παθει και εγω παλιοτερα και το μονο που μπορεσα να κανω ηταν να βαλω ξανα τα windows.Λοιπον φιλος αγορασε pc και προσπαθει να μπει στο νετ μεσω pstn. Μολις κανει μια νεα συνδεση,μετα την επανεβεβαιωση κωδικου, πεταει μπλε οθονη και κανει επανεκινηση.Δεν εχει cd με προγραμματα κτλ και δεν ειμαι εκει για να ξαναπερασω τα windows ή τον ιντερνετ explorer.Υπαρχει καμια ιδεα ?ευχαριστωΥΓ. σε εμενα εμπαινε κανονικοτατα με adsl και εκανε επανεκινηση με pstn.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Μάϊος 31, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2006 Μήπως το μόντεμ είναι USB και δημιουργεί ασυμβατότητες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Μάϊος 31, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2006 οχι το μοντεμ ειναι εσωτερικο. Περι laptop προκειται Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάϊος 31, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2006 Εμενα οταν μου το εκανε αυτο εφταιγε το οτι το modem εκανε conflict με την καρτα ηχουΓια δοκιμασε το παρακατωControl panel-->sounds and audio devices-->hardwareΜετα διαλεξε το modem σου και πατα propertiesμετα παλι properties--->properties-->και μετα κλικαρε το κουτακι που λεει do not map through this device Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούνιος 1, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2006 φιλε μου το ανεφερα αυτο στον φιλο μου αλλα ειπε πως στο hardware δεν εχει πουθενα το μοντεμ του Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Ιούνιος 1, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2006 Αν δε φαινεται πουθενα το μοντεμ σημαινει οτι δεν το εχει εγκαταστησει!Αλλα πως ομως κανει κληση στο ιντερνετ?Ισως να προσπαθησει να καταβασει τους οδηγους του μοντεμ και να το εγκαταστησει ξανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.