Jump to content

XFX 7900gt 256mb

carlitofj

Recommended Posts

Το πολυ σε 2 βδομαδες θα γινω κατοχος της καρτας ΧFX 7900gt 256mb....Θα ηθελα απλως οποιος την εχει η τυχον την εχει δοκιμασει να μου γραψει τις εντυπωσεις του.....και αν αξιζει η αγορα της!!!

Ευχαριστω πολυ παιδια!!!Αντε και για να ολοκληρώσω την αναβαθμιση-γιατι περι αναβαθμισης προκειται-παρτε και τα υπολοιπα:

PSU : TAGAN 580w

GPU : XFX 7900GT

MOBO : MSI 945P NEO-F

RAM : OCZ 2X1GB EL PC2-5400ddr2 DDR2 GOLD DUAL CHANNEL GX XTC

CPU : INTEL PENTIUM D940

Υ.Γ ISON πως την εβαλες την υπογραφη?Προσπαθουσα και εγω αλλα δεν μπορουσα να τη βαλώ...!:help:

Φοβερες επιδοσεις για την τιμη αλλα ακουγονται πολλα για τις factory o/ced 7900.Θα αγοραζα μια απλη 7900gt και θα της εκανα εγω o/c οσο χρειαζοταν,οποτε χρειαζοταν.

παιδια την εχω παρει και εγω δεν την εχω βαλει ακομα

Αν και εχω τροφοδοτικο 450 watt η γραμμη δινει μεχρι 16Α ενω η nVidia λεει οτι χρειαζεται 20Α

Λετε να καει?

Αρχική απάντηση από JohnnyX

παιδια την εχω παρει και εγω δεν την εχω βαλει ακομα

Αν και εχω τροφοδοτικο 450 watt η γραμμη δινει μεχρι 16Α ενω η nVidia λεει οτι χρειαζεται 20Α

Λετε να καει?

Να καεί δεν παίζει αλλά το πολύ πολυ να σου κάνει αρκετά κουλά

Πχ artifacts

Resrarts

κτλ

εγω τις εβαλα και ψυκτρακια στις μνημες (zalman zm-rhs1)

To κακο ειναι οτι η ψυκτρα τις μαμας ..εμποδιζει καποια bga ram chips να παρουν αυτα τα μικρα heatsinks

Αρχική απάντηση από carlitofj

Υ.Γ ISON πως την εβαλες την υπογραφη?Προσπαθουσα και εγω αλλα δεν μπορουσα να τη βαλώ...!:help:

%7Boption%7Dhttp://ratings.farclan.com/sup/%5BFeaR%5D,ISON,5,1.png[/img}

Καντο copy paste στην υπογραφη σου και στο τελος εκει που εχει } βαλε ]

Αλλαξε και το ISON στο eso name σου (ειναι case sensitive)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.