Jump to content

Βράζει η μητρική ΣΟΣ!!!!!!!!!!!!!

salatemporos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω προβλημα με την μητρική , πιο συγγεκριμενα μου δειχνει το ΒΙΟΣ οτι εχει 52 βαθμούς

εβαλα και τον σενσορα απο το γgatewatch και το διαπιστοσα

τι να κανω? ειναι σε δεφαλτ ολα

έβαλα και ενα 4αρι φαν απο ενα aerogate και ανεβηκε και αλλο

το φαακι που εβαλα το εβαλα να φυσάει, μηπως επρεπε να το βαλω να τραβαει , επειδη η μαμα ψυχτρα ειναι passive?

Εμενα παει και 60 !! abit k8n-ultra.Το συστημα ειναι κλοκαρισμενο βεβαια.

σκέφτομε να παρω μια ζαλμαν παλι passive , θα κανω δουλειά?

και ειναι default το pc :(

Μήπως θα μπορούσες να μας δείξεις το εσωτερικό του κουτιού σου?

Εμένα δεν πήγαινε πάνω από 35-40 με την καμμία, αλλά είχα προσέξει πολύ το aiflow μου.

011.jpg

Μάϊστα... δεν έχεις κάτι να απάγει την θερμότητα απο εκεί από ότι είδα..

Βέβαια και η ψυκτούλα που έχει εκεί είναι για τα κλάμματα.

Κάνε μια δοκιμή, βγάζε το πλαινό και κάνε πρόχειρες δοκιμές με κάποιο fan να βαράει πάνω στο chip.

εβαλα πάνω ενα 4αρη φαν αλλα ανεβηκαν και αλλο η θερμοκρασια. με ανοιχτο κουτι τα ιδια

εβαλα τον σενσορα απο το gatewath στα fins της ψυχτρας και μου εδειχνε 50!!!!

φαντασου ποσο θα ηταν ο πυρηνας!!!

αλλαξα την ψυχτρα με μια zalman passive και παλι τα ιδια

τι να κάνω πια δεν αντεχω αλλο,,,,....................................................

Man, κρέμα έναν 12άρη μπροστά!Τι να φτάσει ο 4άρης!!

Salatemporos, να υποθέσω οτι έχεις βάλει κάποια αξιοπρεπή θερμαγώγιμη πάστα (Arctic Silver or Ceramique) κάτω από το ψυκτράκι, έτσι? Αν όχι, βάλε μια σταγόνα στον πυρήνα του chip (ΠΡΟΣΟΧΗ με την Silver γιατί είναι και ηλεκτρικά αγώγιμη και αν πέσει αλλού θα έχεις περιπέτειες!) και δες θερμοκρασίες...

Και βάλε 12άρη όπως λέει ο jpavly...δεν φτουράνε τα μικρά...

ΑΣ5 εχω βαλει και οπως ειπα αλλαξα και την ψυχτρα εβαλα μια της zalman

τον 12 αρη που να τον κρεμασω? και πώς? δεν εχει τρυπα το πλαινο του στακερ

Πρόχειρα σου είπα δοκίμασε, κρέμα τον με κάτι, με ένα τσέρκι ένα tire up κάτι!

Ίσα να δεις αν γίνεται δουλειά!

Ξεχνάμε πολλοί ότι βγάζοντας τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή για μια υδρόψυξη, αφαιρούμε ένα σημαντικό κομμάτι της ψύξης της ίδιας της μητρικής... (από chipset μέχρι μνήμες) Ένα ανεμιστηράκι (9, 12) να φυσάει απευθείας στο chipset χρειάζεται... έστω και στα 5V...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.