chaosmaster Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2006 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΙΑΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ.ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΑΥΤΗ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.563174 .ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Μάϊος 31, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2006 Αν ειναι η πρωτη σου μηχανη,δηλαδη αν εισαι αρχαριος τοτε μια χαρα φωτογραφικη ειναι.Βεβαια υπαρχουν και αλλες μαρκες,αλλα σε αυτη την τιμη ολες τα ιδια προσφερουν πανω-κατω.Ειναι μια καλη αρχη,οταν αποκτησεις εμπειρια σιγουρα θα χρειαστεις κατι καλυτερο με περισσοτερες δυνατοτητες (σταθεροποιητης,zoom 10x analog κ.α.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Μάϊος 31, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2006 Μέχρι πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάϊος 31, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2006 Νομιζω οτι υπαρχουν και κατι αλλες σονυ περιπου στα ιδια χρηματα που εχουν μπαταρια λιθιου!Πηγαινε καλυτερα σε αυτες για μεγαλυτερη αυτονομια!Σε γενικες γραμμες ειναι μια καλη αλλα απλη σε λειτουργιες που πιθανον να ικανοποιησει σε πρωτη φαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaosmaster Μάϊος 31, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2006 Μεχρι 200 για αρχη.Εχετε καμια καλη υποψην σας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaosmaster Μάϊος 31, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2006 Τελικα λεω να παω αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.563177 .Καλη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 31, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2006 πανω κατω τα ιδια ειναι...ιδιος αισθητηρας ,ιδια mpx,ιδια οθονη 2" 85Κ χρωματα...σε θεμα ποιοτητας στη φωτογραφια λιγο θα διαφερουν (ετσι πιστευω-δεν εχω καμμια απο τις δυο)!Αλλα η W30 δεν εχει μπαταριες ΑΑ οπως λεει το eshop αλλα "πλακα"...(πως να τη περιγραψεις αυτη?)...H S600 παιρνει κανονικα AA ...και μαλλον δινει καλες μπαταριες....(οπως καλη ειναι και στη w30.....ιδια αυτονομια)Θα ελεγα να παρεις την s600 λογω των μπαταριων που μπορει να παρει αλλα και λογο τιμης...αν ειναι να δωσεις 210 να ξερεις οτι με στα 250+ παιρνεις κατι καλυτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LJ_LED Ιούνιος 14, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 Πάρε την Sony W30. Κάνει 229e και έχει ακριβός τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά πολύ καλύτερο design και μπαταρία λιθίου. H S600 παίρνει κανονικές μπαταρίες. Την ίδια αγορά έκανε ένας φίλος μου και είναι πολύ ευχαρηστιμένος. Ααα επίσης η W30 έχει βελτιωμένο μενού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.