Maximus Απρίλιος 25, 2007 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2007 Καλά, εδώ που τα λέμε, κανένα MS πληκτρολόγιο ή ποντίκι δε μου έχει χαλάσει. Το ότι δεν είναι κανείς ευχαριστημένος είναι απόλυτα λογικό - σε σχεδόν μονοπωλιακό καθεστώς είναι αδύνατο να εκπληρώσει τις επιθυμίες όλων. Και σαφώς έχει κάθε δικαίωμα να προστατεύει και το λειτουργικό της - άλλωστε δεν ανάγκασε κανέναν να το βάλει . Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα Windows και τις βλακείες τους. Όλα τα λειτουργικά έχουν προβλήματα και καθώς δεν μπορώ να βάλω άλλο εξαιτίας των ασχολιών μου, δεν κάθομαι να σκάσω. Αυτό που πραγματικά όμως είναι ΣΤΕΓΝΟ νταβαντζηλίκι είναι ότι όλα τα laptop και τεράστια μερίδα των έτοιμων PC έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ Windows. Αυτό είναι παράνομο και καταδικαστέο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Απρίλιος 25, 2007 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2007 Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 03:40] Αυτό που πραγματικά όμως είναι ΣΤΕΓΝΟ νταβαντζηλίκι είναι ότι όλα τα laptop και τεράστια μερίδα των έτοιμων PC έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ Windows. Αυτό είναι παράνομο και καταδικαστέο. Ας ελπίσουμε όχι για πολύ ακόμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony_Montana Απρίλιος 25, 2007 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2007 Η συζήτηση δεν ειναι για το τι θα βάλει κάποιος ,ουτε θα σας πω τι ειναι καλύτερο ουτε τι χειρότερο.Απλα λεω οτι απο τη στιγμη που ο πηρυνας των VISTΑ συμπεριλαμβάνει DRM ,αν καποιον τον ενοχλεί ,έχει σαν εναλλακτική το GNU/Linux.Μεγάλα παιδιά είστε δειτε τι σας χρειαζεται , τι σας βολευει και κάντε ο,τι θέλετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.