Jump to content

Βοήθεια γιά αγορά ΤV PLASMA....

GO(O)D BOY

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδία θέλω τήν πολύτιμη βοήθεια σας γία τήν αγορά μίας τηλεώρασης PLASMA.

Τήν τηλεώραση θα μου τήν πάρει η μάνα μου μολις τελείωσω τίς πανελλήνιες:banging: :clap: :banging: :clap: :banging: :clap:

καί τήν θέλω γία το δώμάτιο μου

Δηλαδή εώς 18-20 ιντσών..εώς 500 ευρά

(Υ.Γ EXΩ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ PLASMA ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΤΙΜΕΣ ΟΥΤΕ ΜΑΡΚΕΣ)

:tomato: :tomato: :tomato:

Θα προτιμουσα ΧΑΛΑΡΑ μια μεγαλυτερη crt.500ε για μια 20αρα χαμηλης αναλυσης ειναι εντελως πεταμενα λεφτα.Τσεκαρε αν θες τις νεες slim fit crt samsung (crt αλλα οσο πιο λεπτες γινεται,περιπου 40 ποντοι)

το σκέφτομαι... να αγοράσω 19αρα καί tv tuner

πιο μουρικο είναι :cool:

Προσπάθησε ότι και να πάρεις τελικά να είναι wide. Αλλιώς θα τραβάς τα μαλλιά σου όταν θες να δεις DVD σε 16:9

με 600-700 €€€ (ειναι κατι παραπανω δε λεω) αν ψαξεις ολα τα μαγαζια θα βρεις καποια 27αρα lcd...(τετοια ψαχνεις ,οχι plasma)...αλλιως με 350-450€ παλι ψαχνωντας θα βρεις καποια jvc-philips-samsung-thomson-sony σε 32 ιντσες 100hz...

Tv lcd σε 20 ιντσες δεν αξιζει να παρεις οπως πραναφερθηκε...

μια οθονη και ενα tv tuner σαφως καλυτερη λυση...

αν και καλο θα ηταν να στραφεις προς τις πιο πανω επιλογες..

(οποια σου αρεσει οπτικα και οικονομικα)

Απο οτι εχω ακουσει οι slim crt της samsung εχουν παρουσιαση πρβληματα γεωμετριας...το λεω με καθε πειφυλαξη αφου δεν εχω προσωπικη εμπειρια....

ΠΑΕΙ τελειωσε θα αγοράσω ένα ΤV TUNER από e-shop το καλύτερο καί από οθόνη έχω μία LG

L1730S..17αρα καλή είναι.. εσείς τι προτείνετε?

Ναι παίδες για πείτε καμιά καλή μάρκα TV Tuner... Hauppauge? PixelView (Prolink)? Λένε τπτ οι εξωτερικές τους? Ποιες άλλες υπάρχουν?

ενοεις lcd-tft γιατι πλασμα ξεκιναει απο τις 42 ιντσες και απο οτι φαινεται πεθαινει με τον καιρο.

πολυ καλη λυση με εξωτερικο tuner.να εχει vga δωσε τις σημα 1280χ1024 και καθαρισες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.