Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2006 Η δυνατότητα εκτέλεσης παιχνιδιών στο Linux είναι πιο εύκολη από ποτέ, χάρη στο Super-Gamer1. To μόνο που χρειάζεται είναι ένα bootable DVD. To SuperGamer-1 είναι μια τροποποίηση του PCLinuxOS, με στόχο τα παιχνίδια. Περιέχει 3d acceleration drivers και πολλά παιχνίδια ή demos. To live DVD περιέχει επίσης τον installer για όσους αποφασίσουν να το εγκαταστήσουν, το PCLinuxOS Control Center και το Synaptic. http://distrowatch.com/?newsid=03346#0για Screenshoots -> http://www.tuxmachines.org/gallery/supgam1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 30, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Εγώ στα screenshots βλέπω ελάχιστα παιχνίδια και φυσικά μόνο OpenGL και όχι D3D... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 30, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard! Εγώ στα screenshots βλέπω ελάχιστα παιχνίδια και φυσικά μόνο OpenGL και όχι D3D... Ε, τι περιμενες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Μάϊος 30, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 παιχνιδια στο linux ειναι μυθος. Αντε να παιξεις κατι που κολλαει υπο κανονικες συνθηκες σε εξομοιωση να δουμε τοτε πως θα κολλαει.μακαρι να αλλαξει αυτο αλλα δυσκολα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 30, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Σήμερα, στις 18:50] Ε, τι περιμενες... "...These last days it's become easier to game in Linux than in Windows.":tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 30, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 20:04] παιχνιδια στο linux ειναι μυθος. Live your myth with Cedega!www.transgaming.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnson Μάϊος 31, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2006 Με το cedega έχω παίξει κανονικά το condition zero, νομίζω και σε d3d. Είναι όντος εντυπωσιακό αυτό που γίνεται. Έτσι όπως πάμε θα δούμε να κυκλοφορεί καμιά opensource έκδοση winXP γραμμένη από unixάδες... :hehe: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.