Vadergr Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2006 Οτι ακριβως λεει ο τιτλος.Εχω μια συναυλια σε flac μορφη και θα ηθελα να την καψω σε cd audio.Το nero 7 νομιζω δεν τα αναγνωριζει.Με ποιο προγραμμα μπορω να κανω την εγγραφη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 30, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 ε κάντα flac -> mp3 (ή wav) με το π.χ. winamp, και μετά κάφτα με το nero. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 30, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Ας μου πει καποιος την διαδικασια με το winamp.Εχω φαει τον κοσμο για το πως θα το καταφερω.Τα εχω κανει manage enqueue και δεν μπορω να βρω πως θα ξεκινησει η διαδικασια της μετατροπης! EDIT:Απλας "παιζεις" τα αρχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 30, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από VadergrEDIT:Απλας "παιζεις" τα αρχεια... lol, και μετά μου το παίζετε windows-άδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 30, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Ασε τις εξυπναδες "πληροφοριοδοτη" !!! Απλα περιμενα να βρω καποιο "burn" κουμπι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάϊος 30, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Ξαδερφάκο βρες ένα flac decoder winamp (εγώ έχω ένα που λέει στα inputs Referenece flac decoder)και μετά βάλε output το diskwriter. Θα στο σώσει σαν wav όπου του πεις... :Edit... ΟΚ το κατάφερες τώρα το κατάλαβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.