SlotKiller Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2006 Εχω βρει το φωτοτυπικο της canon IR1600 με υποστηριξη δικτυου στα 1200Ε με 2 χρονια εγγυηση. Απ οτι μου εχουν πει δεν ειναι καινουργιο αλλα επισκευασμενο και οτι η τιμη του καινουργιου ειναι πολυ υψηλοτερη απο αυτη.Εψαξα να βρω την τιμη του καινουργου στο ιντερνετ αλλα δε το καταφερα...Θελω να ρωτησω... αξιζει η αγορα του ως φωτοτυπικο και εκτυπωτη ή ειναι καλητερα να παρω κατι πιο φθηνο μονο φωτοτυπικο?Η κατασταση εχει ως εξης:Υπαρχει ενας xerox 6100 εγχρωμος εκτυπωτης δικτυου αλλα δεν ειμαστε ευχαριστημενοι με το κοστος εκτυπωσης και ενα φωτοτυπικο ολιβεττι προ δεκαετιας το οποιο θελει 200Ε για να επιδιορθωθει....ο IR 1600 θα εκτυπωνει φθηνοτερα?ο xerox βγαζει με 100Ε το πολυ 3000 σελιδες νομιζω, ισως λιγοτερες (7000 λεει η χεροχ νομιζω). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Μάϊος 30, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Εχοντας σε εταιρια το ir 2100 & 2600 και αρκετους εκτυπωτες, τα φωτοτυπικα μας εχουν βγαλει ασπροπροσωπους! Πολυ λιγοτερα προβληματα, φτηνοτερη και πιο σπανια συντηρηση. ΥΓ: Για τα μοντελα που αναφερεις δεν ξερω κοστος, απλα λεω μια γνωμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάϊος 30, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!Θα ηθελα ομως να μου πει καποιος ποσο κανει καινουργιο το IR1600 γιατι βρηκα μια τιμη στην πωλονια περι τα 1200Ε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάϊος 30, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 λιγο που εψαξα στο νετ η τιμη του ειναι πανω κατω τα 1200Ε...ενα Online μαγαζι που το βρηκα ειναι εδω http://www.e-acorn.gr/view_product.php?productid=3804&idcat=17&idsubcat=205&idsubsubcat=-1και εδω http://www.intersys.gr/products_services/products/ir_1600_2000.html ειναι η σελίδα της αντιπροσωπείας.οπότε τα 1200Ε για επισκευασμένος ειναι πολλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάϊος 30, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 σωστος!Δε ξερω αν αυτο που μου δινουν εχει ethernet πανω..αυτο στο e-acorn πρεπει να ειναι μονο usb/paralell!θα επικοινωνησω μαζι τους να δω τι γινεται!Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Μάϊος 31, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2006 Αν δεν εχει ethernet πανω ειναι δυσκολο να παιξει . . . Τουλαχιστον ο iR2100 που ειχα εγω δεν ελεγε με τιποτα να παιξει parallel . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάϊος 31, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2006 ωχχχχχχχχκαι ελεγα να χρησιμοποιησω τον print server για παραλληλη συνδεση..γιατι ετσι? ποιος ο λογος να εχει παραλληλη αν δε παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Μάϊος 31, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2006 Για το συγκεκριμενο μοντελο που ειχα εγω νομιζω κατι επαιζε με τους drivers που εδινε η Canon, (μην σε παρω και στον λαιμο μου, αλλα αν ηταν ετσι ποιος ο λογος να του βαλουν καρτα δικτυου των 150+ ?) το αλλο το εχω δικτυακα και το κανω share μεσω του print/file server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.