Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2006 Ως γνωστόν, το Microsoft Wireless IntelliMouse explorer 2, όπως και τα υπόλοιπα ποντίκια της γενεάς του, έχουν την πιο άθλια ροδέλα που έχει ενσωματωθεί ποτέ σε mouse. Η ροδέλα αυτή, εκτός απο το οτι δεν έχει βήματα, πράγμα που το καθιστά εκνευριστικότατο στα FPS παιχνίδια, δεν αντέχει και πολύ στο χρόνο. Προσωπικά, έπειτα απο πολλή χρήση η ροδέλα είχε καταντήσει στα μαύρα της τα χάλια. Έκανε σπασίματα, ψιλοκόλλαγε κτλ. Σκόπευα έτσι κι αλλιώς να πάρω άλλο mouse σύντομα αλλά μου ήρθε η περιέργεια να το ανοίξω μπας και την καθαρίσω καθόλου. Δεν κατάφερα να καθαρίσω τπτ, αφού ήταν καθαρά ωστόσο εκεί που τη γύρναγα μισοκόπηκε το λαστιχάκι που έχει απο πάνω. Ε, πήρα το ρίσκο και το έβγαλα τελείως με την μόνη αμφιβολία για το αν θα εξέχει αρκετά η ροδέλα απο το mouse. Τελικά τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικότατα. Η ροδέλα γυρνάει απίστευτα πιο γρήγορα και ομαλά απο πριν ενώ δεν έχεις το εκνευριστικό πλαστικό το οποίο μου θυμίζει μην πω τι... Μόνο πρόβλημα είναι οτι τώρα θα μπαίνει πολύ πιο εύκολα σκόνη μέσα. Σε όσους την έχουν ξεκάνει τη ροδέλα του συγκεκριμένου το προτείνω ανεπιφύλακτα (χωρίς να έχω πάνω απο λίγα λεπτά δοκιμής). Για να μην ψάχνεστε, η μόνη βίδα που υπάρχει είναι κάτω απο τις μπαταρίες. Ούτε κάτω απο τα ποδαράκια ούτε κάτω απο το αυτοκόλλητο. Κάτω απο την ετικέτα είναι απλώς ένα βαθούλωμα στο πλαστικό. Και μερικές φωτογραφίες: 1. Το κομμένο λαστιχάκι της ροδέλας (δεν ήταν και τόοοσο χάλια απλώς μετά που την έβγαλα τη μάδησα περισσότερο). 2. Η ροδέλα χωρίς το πλαστικό της απο πάνω. 3. Η ροδέλα προφίλ. Εξέχει ικανοποιητικότατα. Κανένα πρόβλημα. Αυτά. Μια μικρή ενημέρωση απλώς σε όσους έκαναν το ίδιο λάθος με εμένα όταν αγόρασαν ποντίκι. Τουλάχιστον ανέβαλε προσωρινά την ανάγκη μου για καινούριο ποντίκι. edit: Δεν το έχω δοκιμάσει σε κανένα παιχνίδι μέχρι τώρα για να ξέρω αν βελτιώθηκε ή χειροτέρευσε εκεί...
spresv Μάϊος 30, 2006 #2 Μάϊος 30, 2006 Εμενα παντως μου αρεσει η ροδελα του, δεν καταλαβαινω γιατι τοσο μισος... Nταξ, μια-δυο φορες στο fear αντι να φανε σφαιρα τρωγανε ρουκετα, μικρο το κακο
Makis Hourdakis Μάϊος 30, 2006 Author #3 Μάϊος 30, 2006 Παρεπιπτόντως, επειδή μειώθηκε το ύψος της είναι ακόμα περισσότερο ζόρι να τη στρέψεις πλάγια... Όχι οτι προσωπικά το χρησιμοποιούσα και καθόλου το tilt πριν αλλά τέλος πάντων... Edit: Ψέματα. Πιο εύκολο είναι! Αρκεί να βρεις σε ποιό σημείο ακριβώς πρέπει να βάλεις το δάχτυλο. Το γέρνεις πολύ λίγο και πάει. :D:D
panos2k Μάϊος 30, 2006 #4 Μάϊος 30, 2006 Για καλό το κάνανε να μην έχει βήματα, ο θόρυβος που κάνει η κανονική είναι επίσης εκνευριστικός, απλά η αλήθεια είναι πως και η καινούρια άμα πάρει φόρα δεν σταματάει
o polonos Μάϊος 30, 2006 #5 Μάϊος 30, 2006 εχο το ιδιο mouse και δεν μου εκανε κανενα προβλημα ειναι θεμα να σου κατσει καλο πραγμα
Makis Hourdakis Μάϊος 30, 2006 Author #7 Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από panos2k Για καλό το κάνανε να μην έχει βήματα, ο θόρυβος που κάνει η κανονική είναι επίσης εκνευριστικός, απλά η αλήθεια είναι πως και η καινούρια άμα πάρει φόρα δεν σταματάει Προσωπικά δεν με ενοχλούσε καθόλου. Συνήθως όταν κάνεις scrolling το κάνεις λίγο λίγο. Σπάνια κάνεις τόσο γρήγορα που να είναι τόσο εκνευριστικό. Αρχική απάντηση από o polonos εχο το ιδιο mouse και δεν μου εκανε κανενα προβλημα ειναι θεμα να σου κατσει καλο πραγμα Πόσο καιρό το έχεις και πόσες ώρες την ημέρα το χρησιμοποιείς; Εγώ το έχω 2 χρόνια σχεδόν με χρήση γύρω στις 4-5 ώρες καθημερινά και scrollάρω πολύ συχνά. Φυσικό ήταν να καταντήσει έτσι. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο το λαστιχάκι που έχει... Αρχική απάντηση από jpavly Αυτό με τα βήματα μου έχει σπάσει τα νεύρα... Κανένα άλλο νέο;;; :P:P
o polonos Μάϊος 30, 2006 #8 Μάϊος 30, 2006 εγω το εχω περιπου κανα δυμηνο με χριση 3-4 ωρεσ την ημερα. οσο για το λαστηχακι συμφονω απολυτως
ARVAS Μάϊος 30, 2006 #9 Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από spresv [Σήμερα, στις 12:45] Εμενα παντως μου αρεσει η ροδελα του, δεν καταλαβαινω γιατι τοσο μισος... Nταξ, μια-δυο φορες στο fear αντι να φανε σφαιρα τρωγανε ρουκετα, μικρο το κακο Ναι και στο cs εκει που σου εχουν τελειωσει οι σφερες και ο αλλος ειναι μπροστα σου αντι για το οπλακι βγαζεις το C4 και τρεχεις σαν τον μλκ ταλιμπαν με τα εκρηκτικα στα χερια... :wall:
Daidalos Μάϊος 30, 2006 #10 Μάϊος 30, 2006 Εμενα παντως με το ροδακι δεν εχει προβλημα. Εχει με ολα τα αλλα.....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.