tarasque Δεκέμβριος 6, 2006 #121 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 αν θυμάμαι καλά είναι ξεχωριστό s/w και μάλιστα έχει λίστα με τα διάφορα προγράμματα (windows media player, cinergy tv, home theater κλπ) και τι assign κάνεις στα κουμπιά ανά πρόγραμμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Δεκέμβριος 7, 2006 #122 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 τελικά δουλεύω με Cinergy TV και "είμαι καλά" Απλά δεν ξέρω πώς θα κάνω το remote να δουλέψει. Έχει λίστα με μερικά μοντέλα, αλλά το δικό μου δεν το έχει μέσα. ΔΕΝ θέλω να κάτσω να προγραμματίσω ένα ένα τα κουμπάκια. Για όνομα, στο 2007 μπαίνουμε!!!!! Ξέρεις κανένα άλλο τρόπο ή αν υπάρχει update του προγράμματος ώστε να περιλαμβάνει κι άλλα μοντέλα remote; EDIT : έχω ακόμη "χιόνι". Όχι και πάρα πολύ, αλλά ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με σήμα TV. Θα ποστάρω photo Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Δεκέμβριος 7, 2006 #123 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 το remote μου είναι αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Δεκέμβριος 7, 2006 #124 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 το ίδιο έχουμε, το TerraTec Home Cinema 4.93 inclusive Remote Control Editor το είδες ; έχει έτοιμα τα settings για το Cinergy TV αν θυμάμαι καλά! αν όχι pm να συνεχίσουμε από im για να μη χαλάμε το νήμα του παιδιού Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.