Jump to content

τη γνωμη σας για καρτα τηλεορασης?

louis_gas

Recommended Posts

μπορεις με virtuadub να κανεις το video 4-5 sec και να κανεις upload το αρχειο εδω.

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Jos3ph [Σήμερα, στις 16:12]

χμμμμ θα έλεγα είτε live είτε recorded σε mpeg2 εμένα με ικανοποιεί το αποτέλεσμα και πολλές φορές αντί να βλέπω στην μικρή τηλεόραση 15άρα , προτιμώ του PC απο άποψη ποιότητας εικόνας ... Ισως εαν έβλεπες κάπου live , ή σε κάποιο site να κρεμάσω video απο διαφήμιση του Alpha για να δεις .... Εχω προσωπικό , αλλά φαίνεται το ονοματεπόμυμο μου και δεν το επιθυμώ ...

www.yousendit.com

jpp αυτό που είπες είναι χαζομάρα , thanks vdeseris , απλά τώρα θέλω ένα email για να το στείλω σωστά; Περιμένω pm ή εδώ να γράψεις ένα email ...

Αρχική απάντηση από Jos3ph [31-07-2006 17:59]

jpp αυτό που είπες είναι χαζομάρα , thanks vdeseris , απλά τώρα θέλω ένα email για να το στείλω σωστά; Περιμένω pm ή εδώ να γράψεις ένα email ...

Γράψε ένα email στην τύχη, στείλε το αρχείο και μετά θα σου βγάλει ένα link. Πόσταρε το εδώ... ;)

ωπ unstoppable αυτη φαινεται πολυ καλη για το κοστος της...

Παιζει και τα ψηφιακα της ΕΡΤ?(αυτο δεν εννοει λεγοντας ψηφιακή TV ?)

ψηνομαι αλλα το μονο που με χαλαει ειναι οτι ειναι pci...και αν ενδεχομενως η νεα μητρικη εχει 2 pci μονο την βαψαμε...

• 3 weeks later...

τελικα παιδες πια καρτα που να παιζει και τα ψηφιακα της ερτ αξιζει?

αντε να προλαβουμε και το μουντομπασκετ :p

H ποιότητα της ψηφιακής είναι ίδια με την αναλογική , οπότε όποιος βιάζεται σκοντάφτει ...

Εγώ προτείνω lifeview και hauppage , διαλέγεις και παίρνεις ...

• 2 weeks later...

To θεμα ειναι ομως να βγουν αρκετες σε pci-e...

Εγω πλεον αυτο κοιταω κυριως αφοτ δεν εχω και χωρο για αλλες pci...

Αρχική απάντηση από unstoppable [03-08-2006 12:21]

Λογικα ναι

http://www.asus.com/products4.aspx?l1=18&l2=83&l3=0&model=547&modelmenu=1

sorry για το άσχετο της ερώτησης αλλά το 2 tunner τι το χρειάζεσαι???

Δηλαδή:

Ένα καλώδιο κατεβαίνει από την ταράτσα από μια κεραία... Λογικά με την ίδια κεραία βλέπεις και τα ψηφιακά και τα αναλογικά κανάλια ;;; Αρα το 2 tunner ???

Που κάνω λάθος ??

To Θέλουν κάποιοι που θέλουν να βλέπουν 2 κανάλια ταυτόχρονα τύπου PiP ( picture in picture )

Αρχική απάντηση από Jos3ph [Σήμερα, στις 15:00]

To Θέλουν κάποιοι που θέλουν να βλέπουν 2 κανάλια ταυτόχρονα τύπου PiP ( picture in picture )

Συμφωνώ αλλά πως το συνδέεις ;;

Βάζεις διακλαδωτή στην κεραία (αρα 2 καλώδια από την ταράτσα ; )

:baby:

νομίζω πως το σήμα το πέρνει απο μια κεραία απλά θέλει τα 2 tuners και για το PiP αλλά και για να γράφεις ένα πρόγραμμα ενώ βλέπεις άλλο!

πάντως η πιο ολοκληρωμένη λύση (και σε pci express) όπως αναφέρθηκε φαίνεται να είναι η LifeView FlyTV Express X1 MST-STA αλλά που θα τη βρούμε ;;;

http://www.lifeview.com.tw/html/products/internal_tv/flytv_express_x1_mst_sta2.htm

Αρχική απάντηση από tarasque [Σήμερα, στις 15:59]

νομίζω πως το σήμα το πέρνει απο μια κεραία απλά θέλει τα 2 tuners και για το PiP αλλά και για να γράφεις ένα πρόγραμμα ενώ βλέπεις άλλο!

Τότε γιατί έχει 2 εισόδους για κεραία ??

:hi: Το κούρασα :hi:

Αρχική απάντηση από bekris [Σήμερα, στις 14:07]

η αλλη ειναι για ραδιο FM

To ένα είναι για την αναλογική και το άλλο για την ψηφιακή ... Δεν μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα αναλογικά , ή ψηφιακά ή δορυφορικά κανάλια ...

4 tuners έχει η κάρτα ...

Υπάρχει άλλη κάρτα με ψηφιακά και αναλογικά όπου μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα ψηφιακά ή αναλογικά , αλλά δεν έχει DVB-S

για κάθε tuners έχει δικό του βύσμα , ενώ έχει και 5ο για S-video ...

Αρχική απάντηση από bekris [Σήμερα, στις 16:07]

μάλλον το ένα είναι για digital και το άλλο για analog, για το dvb-t τώρα θα με ρωτήσεις δε μπορούμε να βλέπουμε από το ίδιο καλώδιο;

από ένα test της terratec hybrid usb xs σε κλασική κεραία πολυκατοικίας τα αναλογικά έπαιζαν μια χαρά αλλά για τα ψηφιακά χρειάστηκε η μικρή κεραία που συνόδευε την κάρτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.