alani_gr Οκτώβριος 30, 2006 #101 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2006 παιδια εχω διαβασει ολο το θεμα και εχω να σας κανω μια ερωτηση γιατι δεν εχω βγαλει ακρη !!Θέλω μια καρτα για να βλεπω μπαλα οποτε εχει (γιατι η νοβα τα έχει παρει ολα ) ή καμια σειρα που μου αρεσει κ να γραφω στον σκληρο μου οτι θελω με καλη ποιοτητα εικονας.Ποια κάρτα προτεινετε?το πολυ 50Ε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Νοέμβριος 22, 2006 #102 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2006 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702246 αυτη εδω λεει τιποτα ρε παιδια? ειχα την asus p7131dual αλλα δεν λειτουργουσε το τηλεκοντρολ και την εστειλα πισω. σημερα μου ειπαν οτι επειδη δεν ειναι διαθεσιμο το συγκεκριμενο μοντελο, να διαλεξω μια αλλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Νοέμβριος 28, 2006 #103 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 χθες παρήγγειλα αυτήν . Την έχει crash-testαρει κανένας για να μου πει τη γνώμη του; Έλαβα υπόψιν μου και κάποια από αυτά που γράφατε σε αυτό το topic και κατέληξα σε αυτήν (απορρίπτοντας άλλες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Νοέμβριος 30, 2006 #104 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2006 χθες παρέλαβα τελικά την καρτούλα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702293 Είμαι απογοητευμένος μέχρι στιγμής, αν και δεν είχα παρά μόνο κανά δυο ωρίτσες να την κοιτάξω. Έχει κακό σήμα -πολύς θόρυβος- από πρίζα που έβγαζε καλό σήμα σε TV που είχα συνδεδεμένη προηγούμενα, αλλά πες "ΟΚ, θα τεστάρω μήπως είναι κακό το καλώδιο που χρησιμοποίησα". Αυτό που με ανησυχεί είναι τα "σπασίματα - κολλήματα" που κάνει στην εικόνα. Σαν να χάνει frames !!!!! Επίσης, δεν κατάφερα, από το λίγο που προσπάθησα, να "πιάσω" την ΕΡΤ Ψηφιακή. Θα ήθελα να μου γράψει κάποιος που την έχει ήδη, όπως επίσης και αν έχετε ερωτήσεις - απορίες - προτάσεις σχετικά με το τι θα μπορούσα να κάνω. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Νοέμβριος 30, 2006 #105 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2006 Αρχική απάντηση από anubis [Σήμερα, στις 07:49] χθες παρέλαβα τελικά την καρτούλα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702293 Είμαι απογοητευμένος μέχρι στιγμής, αν και δεν είχα παρά μόνο κανά δυο ωρίτσες να την κοιτάξω. Έχει κακό σήμα -πολύς θόρυβος- από πρίζα που έβγαζε καλό σήμα σε TV που είχα συνδεδεμένη προηγούμενα, αλλά πες "ΟΚ, θα τεστάρω μήπως είναι κακό το καλώδιο που χρησιμοποίησα". Αυτό που με ανησυχεί είναι τα "σπασίματα - κολλήματα" που κάνει στην εικόνα. Σαν να χάνει frames !!!!! Επίσης, δεν κατάφερα, από το λίγο που προσπάθησα, να "πιάσω" την ΕΡΤ Ψηφιακή. Θα ήθελα να μου γράψει κάποιος που την έχει ήδη, όπως επίσης και αν έχετε ερωτήσεις - απορίες - προτάσεις σχετικά με το τι θα μπορούσα να κάνω. Ευχαριστώ Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και γω με τα frames. Το σήμα όμως σε μένα είναι σχετικά καλό. Αν βρεις κάποια λύση πες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Νοέμβριος 30, 2006 #106 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2006 νοιώθω λίγο καλύτερα που δεν είμαι ο μόνος. Θέλει ψάξιμο η υπόθεση........................ Ας περιμένουμε και απαντήσεις από άλλα άτομα και ας ψάχνουμε και οι ίδιοι ως τότεEDIT : το καλώδιο τελικά δεν έφταιγε. Το δοκίμασα στο μαγαζί και παίζει "καμπάνα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Νοέμβριος 30, 2006 #107 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2006 Αρχική απάντηση από iceblade [Σήμερα, στις 12:22] Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και γω με τα frames. ελπίζω αυτό με τα frames να μην είναι θέμα του υπόλοιπου hardware γιατί θα τα σπάσω όλα !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Νοέμβριος 30, 2006 #108 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2006 anubis ποιο software χρησιμοποιείς ; το terratec home cinema?αν ναι, είναι αδικαιολόγητα βαρύ (για να καταλάβεις ρουφάει 60%+ από τους 2 πυρήνες ενός 4400+ όταν λειτουργεί)εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις της Terratec πάλι τα Power Cinema 4 Cinergy TVή απo 3rd party το ChrisTV με τα παραπάνω δε θα έχεις πρόβλημα με το cpu utilization Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Νοέμβριος 30, 2006 #109 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2006 @tarasque κατ' αρχάς ευχαριστώ για την απάντηση. Το software που χρησιμοποιώ είναι αυτό που είχε μέσα το CD (terratec home cinema). Το είδα από την αρχή ότι θα μου πέσει λίγο "βαρύ", αλλά είναι πολύ όμορφο και είπα να το χρησιμοποιήσω To Power Cinema 4 αν δεν κάνω λάθος είναι της Cyberlink (αδελφάκι του Power DVD). Και συν τοις άλλοις, το !@@##$@$ site της Terratec, δεν έχει software, παρά μόνο drivers μέσα. Πρέπει να κάθομαι να ψάχνω από t@rrents δηλαδή. Και πάλι, ίσως έτσι να εξηγείται το χάσιμο frames και το κόλλημα τόσο σε εικόνα όσο και σε ήχο! Μπορεί όμως να εξηγηθεί η κακή λήψη που έχω? Δε φταίει ούτε το καλώδιο, ούτε η πρίζα στον τοίχο. Ξανασύνδεσα TV και παίζει άψογα. Υπάρχει κάποιος που να έχει την κάρτα, ώστε να μου πει τί ρυθμίσεις έχει κάνει? Και κάτι άλλο : μήπως, λέω μήπως, έχω κάνα conflict με την audigy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Δεκέμβριος 1, 2006 #110 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2006 έχεις δίκιο για το power cinema απλά το είχε μέσα στην terratec usb hybrid που πήρε ένας φίλος μου. στην δικιά μου terratec usb hybrid είχε το cinergy tv που είναι πολύ πιο ελαφρύ. αν θέλεις μπορώ να σου τα στείλω. (δε νομίζω πως είναι παράνομο)εναλλακτικά μπορείς να πάρεις το support της terratec όπου είναι πολύ εξυπηρετικοί. εγώ είχα ένα πρόβλημα και μου έδωσε ένα ftp link (ftp.terratec.de) που δεν είναι ορατό από το web και κατέβασα κάποιο patch από εκεί. στο ίδιο μέρος φαντάζομαι θα έχει και τα προγράμματα που σου λεώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Δεκέμβριος 1, 2006 #111 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2006 χθες κατέβασα το Power Cinema 4, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη. Ανεβαίνω Αθήνα για ΣΚ και δοκιμές θα γίνουν από Δευτέρα. Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και προτάσεις σου. Θα ενημερώσω το topic μόλις έχω νεώτερα. Πληροφοριακά πάντως, το Terratec Home Cinema μου "έτρωγε" 96% (!!!!!) του ταπεινού μου επεξεργαστή. Πάω για αναβάθμιση γύρω στο Πάσχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikossp Δεκέμβριος 5, 2006 #112 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από tarasque [18-10-2006 12:14] εγώ πάντως πήρα την Cinergy Hybrid T USB XS, λίγο ακριβή αλλά ποιοτική, δυστυχώς δεν έχω προλάβει να την τεστάρω εξονυχιστικά. Για αρχή είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Παιδια καλημερα, επειδη εχω καταμπερδευτει θελω την βοηθεια σας ¨Θελω μια καρτα με αναλογικο κ ψηφιακο σημα μεχρι 100 ΕΥΡΩ.Διαβασα τα posts κ ειμαι μεταξυ -Cinergy Hybrid T USB XS (εχει αναλογικο σημα?) -cinergy HT PCI -Winfast DTV 2000H -FlyDVB Trio Sattelite Τι ειδους ποιοτιτα εικονας να περιμενω? Ιδια ή χειροτερη απο κανονικη tv? Με ενδιαφερει να βλεπω απλα football k κανα εργο στην tv (η ερτ ψηφιακη δεν θα με πειραζε). Ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Δεκέμβριος 5, 2006 #113 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2006 Η Cinergy Hybrid T USB XS έχει αναλογικό σήμα. Όπως είπα την έχω δοκιμάσει και είμαι ευχαριστημένος. Τις υπόλοιπες που αναφέρεις δεν τις έχω δοκμάσει οπότε δεν έχω άποψη. Έχε υπόψην ότι η FLYDVB Trio υποστηρίζει και δορυφορικό σήμα. Γενικότερα πάντως το όνομα terratec το εμπιστεύομαι στα tv tuner παραδοσιακά Η ποιότητα μπορεί να σου φανεί χειρότερη από κανονική tv αλλά αυτό οφείλεται ότι στα monitor λόγω της υψηλής ευκρίνειας και της κοντινής απόστασης όλα τα κουσούρια του αναλογικού (& ψηφιακού) σήματος βγαίνουν στη φόρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Δεκέμβριος 5, 2006 #114 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2006 @tarasqueχθες επέστρεψα από Αθήνα και εγκατέστησα το Power Cinema 4. Πολύ όμορφο interface, αλλά δεν κατάφερα να "πιάσω" κανάλια. Βρίσκει τις συχνότητες που εκπέμπουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί, αλλά δείχνει μαύρη εικόνα. Σταθμούς ραδιοφώνου δεν έπιασα ποτέ, ενώ με το Terratec Home Cinema έπιασε κανά δύο. Τί κάνω λάθος; Να βάλω το Cinergy TV; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Δεκέμβριος 5, 2006 #115 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2006 έχεις διαλέξει τον αναλαγικό δέκτη (ειδικά σε αυτό το πρόγραμμα πρέπει να πηγαίνεις στα settings και να επιλέγεις μεταξύ του αναλογικού και ψηφιακού tuner) και ακόμα σου τα δείχνει μαύρα; έβαλες τους τελευταίους οδηγούς; τα ψηφιακά τα βλέπει στο power cinema; δοκίμασε και το cinergy tv δεν έχεις να χάσεις τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Δεκέμβριος 5, 2006 #116 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2006 θα δοκιμασω τους τελευταίους drivers της cinergy καθώς και να εγκαταστήσω το δικό της software και θα σου πώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Δεκέμβριος 6, 2006 #117 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 λοιπόν...... έχουμε και λέμε. Ξαναέβαλα το Power Cinema και κάθησε μάλλον καλύτερα, οπότε τώρα λαμβάνει σήμα από κανάλια, αλλά εξακολουθώ να μην είμαι καθόλου ικανοποιημένος. Πολύ "χιόνι" βρε παιδί μου! Θα βάλω μια άλλη κάρτα γνωστού μου, για να δω διαφορές, οπότε να ξέρω αν φταίει η Cinergy. Τώρα σχετικά με το software. Δεν μπορώ να βρώ το Cinergy TV, ούτε σε torrent, ούτε στο site της Terratec, ούτε στο CD που είχε μαζί της. Μπορείς να βοηθήσεις; Γιατί το θέλω, εφόσον δουλεύει το Power Cinema; Γιατί, θέλω να αξιοποιήσω το πολύ καλό remote control που συνόδευε την κάρτα και δε δουλεύει με το Power Cinema Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Δεκέμβριος 6, 2006 #118 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 τελικά βρήκα και κατέβασα το Cinergy TV Software 3.80 για τη δικιά σου κάρτα (USB). Είμαι στη δουλειά τώρα οπότε θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Δεκέμβριος 6, 2006 #119 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 θα ψάξω να βρω το setup και θα στο στείλω (ψάξε και στο ftp://ftp.terratec.de) τώρα για τα χιόνια δε ξέρω τι να σου πω, εμένα η δικιά μου παίζει μια χαρά. δοκίμασε όπως λες και καμιά άλλη. σχετικά με το τηλεκοντρολ μπορείς με το remote editor να το προγραμματίσεις να δουλεύει και με άλλα προγράμματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Δεκέμβριος 6, 2006 #120 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από tarasque [Σήμερα, στις 11:50] σχετικά με το τηλεκοντρολ μπορείς με το remote editor να το προγραμματίσεις να δουλεύει και με άλλα προγράμματα αφού το software του remote εγκαθίσταται ΜΑΖΙ με το Home Theatre, πώς μπορεί να εγκατασταθεί και να ρυθμιστεί μόνο του; Εκτός κι αν έχω παράλληλα εγκατεστημένα και τα 2 προγράμματα (ΗΤ και PC4) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.