aliendna51 Οκτώβριος 16, 2006 #81 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 ’λλη κάρτα είναι αυτή, το ίδιο λάθος είχα κάνει κι εγώ πιό πάνω..Για τη Leadtek ο blkik έλεγε το μοντέλο DTV2000H.Εγώ πάντως έχω σκοπό να πάρω ή τη LifeView FlyDVB Trio ή τη Hauppauge WinTV-HVR-3000, που πέρνουν και τα 3 σήματα.. Εκτός κι αν βρεθεί πουθενά η FlyTV Express X1 MST-STA.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris_led Οκτώβριος 18, 2006 #82 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 Αν δεν κάνω λάθος η κάρτα που μου έδειξες κάνει 240 ευρώ Αν είναι από τα 50-80 που υπολόγιζα για κάρτα να μου βγει πάνω από 100, καλύτερα να πάρω κανονική κάρτα για τα αναλογικά κανάλια! Αναλογικές προτάσεις έχουμε παιδιά? Θα ήθελα αν μπορούσατε να μου πείτε ποιά είναι η καλύτερη από αυτή την κατηγορία τιμών, θα σας ήμουν υπόχρεος. Υπενθυμίζω την θέλω για tv capturing Ευχαριστώ!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 18, 2006 #83 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 Λοιπον η κάρτα που λέω εγω είναι αυτη:www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=2420&v_Item=3543 63Η Lifeview κάρτα που λέει o alianda51 είναι αυτηwww.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=2420&v_Item=2960 127 ακριβήΚαι η flyTv το πιο σχετικο μοντέλο που βρήκα είναι αυτηwww.multistore.gr/shop/product_info.php?products_id=2007 167 πανάκριβη θα έλεγαΤην x1 mst-sta δεν την βρήκαθα σε συμβούλευα να διαβάσεις όλο το thread απο την αρχη.Αναφέρονται και η τρεις κάρτες και κάποιες ακόμα απο χρήστες που τις έχουν δει, αγοράσει ή την ψαχνουν σαν και εσένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Οκτώβριος 18, 2006 #84 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 εγώ πάντως πήρα την Cinergy Hybrid T USB XS, λίγο ακριβή αλλά ποιοτική, δυστυχώς δεν έχω προλάβει να την τεστάρω εξονυχιστικά. Για αρχή είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliendna51 Οκτώβριος 18, 2006 #85 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 tarasque η κάρτα σου πρέπει να είναι εξαιρετική. Όταν τελειώσεις τα τεστ ξαναπόσταρε αν θες..Όπως είπε και ο blkik:Για Analog + DVB-T αυτήν& για Analog + DVB-T + DVB-S αυτήνΜάλλον είναι οι καλύτερες προτάσεις ανάλογα τις απαιτήσεις του καθενός Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris_led Οκτώβριος 18, 2006 #86 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 οκ θα πάρω αυτή με τα 63 ευρώ! με πείσατε!! ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να διαβάσω τις 5 σελίδες από την αρχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 18, 2006 #87 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 Γνωρίζει κάποιος εξωτερική tuner,η οποία να λειτουργεί χωρίς να είναι αναμμένο το pc?Η μόνη που έχω βρεί είναι η PixelView Play TV Box 3.Η τιμή δε με απασχολεί.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 18, 2006 #88 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από deadlock7 Γνωρίζει κάποιος εξωτερική tuner,η οποία να λειτουργεί χωρίς να είναι αναμμένο το pc?Η μόνη που έχω βρεί είναι η PixelView Play TV Box 3.Η τιμή δε με απασχολεί.. αν δεν κανω λαθος και η avermedia box 7(υπαρχει και 9) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 18, 2006 #89 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 Έχω βρεί μοντέλα κι από άλλες εταιρείες,αλλά ψάχβω μήπως κάποια έχει παραπάνω χαρακτηριστικά.Δυστυχώς ψηφιακή δεν έχω βρεί καμία.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 18, 2006 #90 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 αν βρεις πες το και απο εδω μερια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Οκτώβριος 22, 2006 #91 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2006 ρε παιδια πηρα την ASUS MY CINEMA P7131 DUAL DVB-T/ANALOGUE TUNER PCI, την τοποθετησα στον υπολογιστη, την ανοιξα και βλεπω σχετικα καλα- με την δικη της κεραια, δεν εχω βαλει ακομα την εξωτερικη- ομως το προβλημα μου ειναι στο τηλεχειριστηριο. δεν βλεπω να λειτουργει. εχω τοποθετησει τα παντα στην καρτα αλλα δεν...!! θελει καποια αλλη ρυθμιση για να λειτουργησει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Οκτώβριος 22, 2006 Author #92 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2006 αν και δημιουργος αυτου του thread δεν αξιωθηκα ακομα να παρω καρτα τηλεορασης :tomato: μερικες καρτες εχουν μαζι και κεραια?? θα εχει καλη εικονα με αυτην η με καποια αλλη εσωτερικη, ή συνισταται εξωτερικη?? και κατι αλλο.. για να τραβήξω καλωδιο απο την κεραια στην ταρατσα, θελω τουλαχιστον 30 μετρα... θα εχω καλυτερο σημα με εξωτερικη (αλλα με 30 μετρα καλωδιο) ή με εσωτερικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 23, 2006 #93 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Με την εξωτερική θα έχεις σίγουρα καλύτερο σήμαΓιατι πρέπει να τραβήξεις καλώδιο extra δεν έχεις μπρίζες για tv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Οκτώβριος 23, 2006 Author #94 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 no μπριζες για tv... καλωδιο κατευθειαν απ την κεραια Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 23, 2006 #95 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από louis_gas no μπριζες για tv... καλωδιο κατευθειαν απ την κεραια Σίγουρα θα έχεις καλύτερο σήμα. Το κόστος του καλωδίου είναι μικρότερο από μία εσωτερική κεραία.Αν έχεις ήδη καλώδιο, βάλε ένα ανταπτοράκι. Η καλύτερη δουλειά πάντως είναι να βάλεις μία εξωτερική πρίζα κεραίας και θα είσαι μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tasoik Οκτώβριος 23, 2006 #96 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG [18-10-2006 15:29] αν δεν κανω λαθος και η avermedia box 7(υπαρχει και 9) Κι εγώ είμαι υπέρ του εξωτερικού tuner. Οχι τόσο για να βλέπω με κλειστό το pc όσο το ότι δεν θέλω να βαραίνω το pc. Το capture μου είναι αδιάφορο.Εχω το Avermedia box 9. ΄Δύο σοβαρά μειονεκτήματα:1) Δεν μπορείς να κάνεις ανακατάταξη των καναλιών.2) Η εικόνα απέχει πάααααααααααρα πολύ από αυτή μιας κλασσικής τηλεόρασης. Είναι θολή χωρίς ευκρίνεια. Οταν βάζω δίπλα στο monitor μια 20άρα philips TV που έχω, είναι σαν να συγκρίνεις βιντεοκασέτα με HIGH DEFINITION. Για τέτοια διαφορά μιλάω. Αν υπάρχει εξωτερικό tuner χωρίς να χρειάζεται pc με ποιότητα εικόνας εφάμιλης της TV , θα μ' ενδιέφερε και μένα.Υ.Γ. Το monitor του pc είναι ένα Eizo 24" αλλά και πριν με ένα 20" crt που είχα, τα ίδια χάλια ήταν. Οπότε μην μου πείτε ότι φταίει το monitor του pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Οκτώβριος 23, 2006 Author #97 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 12:28] Αν έχεις ήδη καλώδιο, βάλε ένα ανταπτοράκι. τι εννοεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 23, 2006 #98 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από louis_gas τι εννοεις? Εννοώ αν έχεις ήδη ένα καλώδιο στο σπίτι σου από την κεραία, βάλε ένα Τ αντάπτορα για να βγάλεις άλλο ένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 23, 2006 #99 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από louis_gas no μπριζες για tv... καλωδιο κατευθειαν απ την κεραια Να φανταστώ ότι δεν έχεις μπρίζα στο δωμάτιο που είναι το Pc. Όυτε εγω είχα απλά τράβηξα ένα καλώδιο απο την κοντινότερη μπρίζα για τηλεόραση(δίπλανο δωμάτο μέσα απο τον τοίχο) Εντάξει χάνεις λίγο σήμα αλλά έιναι πολυ καλύτερα απο εσωτερική κεραία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Οκτώβριος 23, 2006 Author #100 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 οκ παιδες ευχαριστω για τις απαντησεις σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.