Jpp Ιούλιος 31, 2006 #41 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2006 μπορεις με virtuadub να κανεις το video 4-5 sec και να κανεις upload το αρχειο εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιούλιος 31, 2006 #42 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2006 Αρχική απάντηση από Jos3ph [Σήμερα, στις 16:12] χμμμμ θα έλεγα είτε live είτε recorded σε mpeg2 εμένα με ικανοποιεί το αποτέλεσμα και πολλές φορές αντί να βλέπω στην μικρή τηλεόραση 15άρα , προτιμώ του PC απο άποψη ποιότητας εικόνας ... Ισως εαν έβλεπες κάπου live , ή σε κάποιο site να κρεμάσω video απο διαφήμιση του Alpha για να δεις .... Εχω προσωπικό , αλλά φαίνεται το ονοματεπόμυμο μου και δεν το επιθυμώ ... www.yousendit.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jos3ph Ιούλιος 31, 2006 #43 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2006 jpp αυτό που είπες είναι χαζομάρα , thanks vdeseris , απλά τώρα θέλω ένα email για να το στείλω σωστά; Περιμένω pm ή εδώ να γράψεις ένα email ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Αύγουστος 2, 2006 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2006 Αρχική απάντηση από Jos3ph [31-07-2006 17:59] jpp αυτό που είπες είναι χαζομάρα , thanks vdeseris , απλά τώρα θέλω ένα email για να το στείλω σωστά; Περιμένω pm ή εδώ να γράψεις ένα email ... Γράψε ένα email στην τύχη, στείλε το αρχείο και μετά θα σου βγάλει ένα link. Πόσταρε το εδώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 3, 2006 #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2006 Αυτη εδω λεει τπτhttp://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.808045(οι drivers της για capture πως πανε?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 3, 2006 #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2006 ωπ unstoppable αυτη φαινεται πολυ καλη για το κοστος της...Παιζει και τα ψηφιακα της ΕΡΤ?(αυτο δεν εννοει λεγοντας ψηφιακή TV ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 3, 2006 #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2006 Αρχική απάντηση από blade_pan ωπ unstoppable αυτη φαινεται πολυ καλη για το κοστος της...Παιζει και τα ψηφιακα της ΕΡΤ?(αυτο δεν εννοει λεγοντας ψηφιακή TV ?) Λογικα ναιhttp://www.asus.com/products4.aspx?l1=18&l2=83&l3=0&model=547&modelmenu=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 3, 2006 #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2006 ψηνομαι αλλα το μονο που με χαλαει ειναι οτι ειναι pci...και αν ενδεχομενως η νεα μητρικη εχει 2 pci μονο την βαψαμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak Αύγουστος 22, 2006 #49 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2006 τελικα παιδες πια καρτα που να παιζει και τα ψηφιακα της ερτ αξιζει? αντε να προλαβουμε και το μουντομπασκετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jos3ph Αύγουστος 22, 2006 #50 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2006 H ποιότητα της ψηφιακής είναι ίδια με την αναλογική , οπότε όποιος βιάζεται σκοντάφτει ...Εγώ προτείνω lifeview και hauppage , διαλέγεις και παίρνεις ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 31, 2006 #51 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 To θεμα ειναι ομως να βγουν αρκετες σε pci-e...Εγω πλεον αυτο κοιταω κυριως αφοτ δεν εχω και χωρο για αλλες pci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekris Σεπτέμβριος 7, 2006 #52 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από unstoppable [03-08-2006 12:21] Λογικα ναιhttp://www.asus.com/products4.aspx?l1=18&l2=83&l3=0&model=547&modelmenu=1 sorry για το άσχετο της ερώτησης αλλά το 2 tunner τι το χρειάζεσαι???Δηλαδή:Ένα καλώδιο κατεβαίνει από την ταράτσα από μια κεραία... Λογικά με την ίδια κεραία βλέπεις και τα ψηφιακά και τα αναλογικά κανάλια ;;; Αρα το 2 tunner ???Που κάνω λάθος ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jos3ph Σεπτέμβριος 7, 2006 #53 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 To Θέλουν κάποιοι που θέλουν να βλέπουν 2 κανάλια ταυτόχρονα τύπου PiP ( picture in picture ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekris Σεπτέμβριος 7, 2006 #54 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από Jos3ph [Σήμερα, στις 15:00] To Θέλουν κάποιοι που θέλουν να βλέπουν 2 κανάλια ταυτόχρονα τύπου PiP ( picture in picture ) Συμφωνώ αλλά πως το συνδέεις ;;Βάζεις διακλαδωτή στην κεραία (αρα 2 καλώδια από την ταράτσα ; ):baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Σεπτέμβριος 7, 2006 #55 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 νομίζω πως το σήμα το πέρνει απο μια κεραία απλά θέλει τα 2 tuners και για το PiP αλλά και για να γράφεις ένα πρόγραμμα ενώ βλέπεις άλλο! πάντως η πιο ολοκληρωμένη λύση (και σε pci express) όπως αναφέρθηκε φαίνεται να είναι η LifeView FlyTV Express X1 MST-STA αλλά που θα τη βρούμε ;;;http://www.lifeview.com.tw/html/products/internal_tv/flytv_express_x1_mst_sta2.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekris Σεπτέμβριος 7, 2006 #56 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από tarasque [Σήμερα, στις 15:59] νομίζω πως το σήμα το πέρνει απο μια κεραία απλά θέλει τα 2 tuners και για το PiP αλλά και για να γράφεις ένα πρόγραμμα ενώ βλέπεις άλλο! Τότε γιατί έχει 2 εισόδους για κεραία ?? :hi: Το κούρασα :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gocu Σεπτέμβριος 7, 2006 #57 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από bekris [Σήμερα, στις 14:07] Τότε γιατί έχει 2 εισόδους για κεραία ?? :hi: Το κούρασα :hi: η αλλη ειναι για ραδιο FM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jos3ph Σεπτέμβριος 7, 2006 #58 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 To ένα είναι για την αναλογική και το άλλο για την ψηφιακή ... Δεν μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα αναλογικά , ή ψηφιακά ή δορυφορικά κανάλια ...4 tuners έχει η κάρτα ...Υπάρχει άλλη κάρτα με ψηφιακά και αναλογικά όπου μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα ψηφιακά ή αναλογικά , αλλά δεν έχει DVB-S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jos3ph Σεπτέμβριος 7, 2006 #59 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 για κάθε tuners έχει δικό του βύσμα , ενώ έχει και 5ο για S-video ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Σεπτέμβριος 7, 2006 #60 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από bekris [Σήμερα, στις 16:07] Τότε γιατί έχει 2 εισόδους για κεραία ?? :hi: Το κούρασα :hi: μάλλον το ένα είναι για digital και το άλλο για analog, για το dvb-t τώρα θα με ρωτήσεις δε μπορούμε να βλέπουμε από το ίδιο καλώδιο; από ένα test της terratec hybrid usb xs σε κλασική κεραία πολυκατοικίας τα αναλογικά έπαιζαν μια χαρά αλλά για τα ψηφιακά χρειάστηκε η μικρή κεραία που συνόδευε την κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.