Elpis Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2006 Γεια χαρα. Σκεφτομαι να αγορασω αυτο το λαπτοπ απο http://www.greek-shops.de/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=1259893 το greek-shops. Μηπως ξερετε τι παιζει με την εγγυηση, δηλαδη αν χαλασει το στελνω με δικα μου εξοδα κτλ. Επισης ειναι αξιοπιστο αυτο το μαγαζι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάϊος 31, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2006 Θα πάθεις την πλάκα σου. Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και γράψε ένα τηλέφωνό σου καθώς και αν χρειάζεται ώρες επικοινωνίας. Θα επικοινωνήσουν μαζί σου τα παιδιά και μετά από όσα ακούσεις δε θα θες να συζητήσεις καν για το ενδεχόμενο αγοράς φορητού από Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2k Ιούνιος 1, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2006 Και εγώ έχω ακούσει πολύ καλές εντυπώσεις απο το μαγαζί, τι διαφορά τιμής έχει απο Ελλάδα γιατι το λίνκ σου δεν δουλεύει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.