NickL Νοέμβριος 14, 2009 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2009 "Dedicated" server...http://www.teknogods.com/phpbb/viewtopic.php?f=14&t=227 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Νοέμβριος 14, 2009 Author #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2009 αυτο ειναι μονο για το Special Ops Co-op Mode και θελει steam. ειναι μια αρχη παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Νοέμβριος 14, 2009 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2009 Ας φτιάξουν το Anti-Cheat που γίνεται της τανας...και ολα τα αλλα ερχονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Νοέμβριος 14, 2009 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2009 Anti-Cheat? Και μετα μου λετε να παιξω CoD? Γιατι?Για να βαραει headshotιδια και η κουτση Μαρικα με τα κωλο cheat? Οταν βγει κανα σοβαρο παιχνιδι ενημερωστε με παρακαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Νοέμβριος 14, 2009 Author #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2009 Anti-Cheat?Και μετα μου λετε να παιξω CoD? Γιατι?Για να βαραει headshotιδια και η κουτση Μαρικα με τα κωλο cheat? Οταν βγει κανα σοβαρο παιχνιδι ενημερωστε με παρακαλω αμα βρεις online game χωρις cheaters πες μου να το παιξω και γω Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Νοέμβριος 14, 2009 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2009 αμα βρεις online game χωρις cheaters πες μου να το παιξω και γω :huepfend012: Δηλαδη τι αλλο θα ακουσω ρα :eek: Warcraft.... (και οχι το WoW) :055: :tier005::tier005::tier005: Τι λες τωρα ρε saHis? Πιστευεις δηλαδη πως δεν υπαρχουν ονλαιν παιχνιδια που δεν παιζουν cheats? Θελεις μηπως να σου αραδιασω κανα τοπ10? Ειπαμε αλλα οχι και ετσι... Το ερωτημα ειναι διαφορετικο...Τα παιχνιδια οπως το COD και ειδικα σε online mode ειναι σοβαρα? Πηγαν να κανουν ενα πιο μοντερο CS και εχουν αποτυχενσεν παταγωδως (μιλαω παντα για το online κομματι του παιχνιδιου γιατι σαν FPS ειναι πολυ καλο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Νοέμβριος 14, 2009 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2009 Στο COD4 υπηρχε το PB..και ησουν λιγο ήσυχος. Σε αυτό έχουν κατι 100 φόρες ποιο σάπιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Νοέμβριος 14, 2009 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2009 ΡΒ αλλα και παλι δεν ησουν σιγουρος... Το θεμα ειναι να μην επιτρεπει το ιδιο το game να χρησημοποιεις cheats.Δεν ειναι και τοσο δυσκολο να φταιξεις με τετοιον τροπο τον κωδικα πιστευω και ας μην εχω ιδεα απο προγραμματισμο. Σε τοσα αλλα παιχνιδια δηλαδη πως τα καταφερνουν?Αν δεν μπορουν Και μεις παιζουμε online games αλλα δεν χρησημοποιουμε cheats κυριε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Νοέμβριος 14, 2009 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2009 ΡΒ αλλα και παλι δεν ησουν σιγουρος...Το θεμα ειναι να μην επιτρεπει το ιδιο το game να χρησημοποιεις cheats.Δεν ειναι και τοσο δυσκολο να φταιξεις με τετοιον τροπο τον κωδικα πιστευω και ας μην εχω ιδεα απο προγραμματισμο.Οι ίδιοι οι προγραμματιστές του παιχνιδιού φτιάχνουν τα cheats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkySurfer Νοέμβριος 15, 2009 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2009 Anti-Cheat?Και μετα μου λετε να παιξω CoD? Γιατι?Για να βαραει headshotιδια και η κουτση Μαρικα με τα κωλο cheat? Οταν βγει κανα σοβαρο παιχνιδι ενημερωστε με παρακαλω Στον δικό μας server δεν κλέβει κανείς ρα. Άσε τις δικαιολογίες και πες μας οτι δεν μπορείς να παίξεις Μπες ρα να σε σκίσουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Νοέμβριος 15, 2009 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Νοέμβριος 17, 2009 Author #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2009 Τελειωσε και αυτο... τελικα εχει μονο 7 μερες. Η 5η και η 6η ειναι οι καλυτερες. @ Nickl, Georgesod τι λεει το multi??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Νοέμβριος 17, 2009 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2009 uP3WAH2AVio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Νοέμβριος 17, 2009 #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2009 Τελειωσε και αυτο...τελικα εχει μονο 7 μερες. Η 5η και η 6η ειναι οι καλυτερες. @ Nickl, Georgesod τι λεει το multi??? Έχει γ@μάτες πίστες αλλά το gameplay sucks Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Νοέμβριος 19, 2009 #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2009 First Modern Warfare 2 P2P Virus:respect: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Νοέμβριος 19, 2009 #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2009 Ποιός το ξέχασε αυτό......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Νοέμβριος 27, 2009 #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2009 Από που είναι αυτό το screenshot ; Ήταν σε single player ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Νοέμβριος 27, 2009 #38 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2009 Από που είναι αυτό το screenshot ; Ήταν σε single player ;Κοιτα αν και δεν μπορώ να το αποκαλύψω έτσι δημόσια ,στην αρχη νόμιζα οτι είναι κάποιου μέλους του φόρουμ (ονόματα δεν λέμε )άλλά μετά απο τις πιεστικές ερωτήσεις μου μου έδειξε την δικιά του ,το έψαξα περισότερο και τελικά κατέληξα οτι είναι κάποιου απο τους developers του παιχνιδιού που είχε την φαϊνή ιδεά να βαλει τα λυκόσκυλα στην πίστα με την φαβέλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Νοέμβριος 28, 2009 #39 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2009 τη βαλβίδα και στο ντουλάπι γρήγορααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.