Jump to content

subtitles σε ταινία??

takismanou7

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ξέρει κανείς πως μπορώ να προσθέσω ελληνικούς υπότιτλους σε μια ξένη ταινία χωρίς υπότιτλους??? θέλω να μάθω όλη τη διαδικασία...

1)Αν μπορώ να το κάνω μόνος μου

2)Τι προγράμματα χρειάζεται...

3)Ο τρόπος προσθήκης και δημιουργίας υποτίτλων

4)Μπορώ να βρω έτοιμους ελληνικούς υπότιτλους για μια ταινία και με το ειδικό πρόγραμμα να τους τοποθετώ καπάκι πάνω στην ταινία..ή πρέπει να δημιουργήσω μόνος μου(να κάνω δηλ.τη μετάφραση)και μετά να τους βάλω??

Θέλω να μάθω,αν φυσικά ξέρει κανείς...τα πάντα πάνω σε αυτό το θέμα....!!!!! :help: :help: :help:

συνήθως πλέον δεν τους ενσωματώνεις τους υπότιτλους γιατί θέλει επανακωδικοποίση το αρχειο και χάνει σε ποιότητα είναι και χρονοβόρο. υπάρχουν οι υπότιτλοι σε ξεχωριστό αρχείο πχ *.srt και τους αναπαράγεις με τον κατάλληλο player. πχ bsplayer. αν οι υπότιλοι έχουν ίδιο όνομα με την ταινία αναπαράγονται ταυτόχρονα με την προσθήκη ενός φίλτρου χωρίς ιδιαίτερο player. ακόμα και σε φέτα να το βάλεις με αυτόν τον τρόπο βλέπεις τους υπότιτλους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.