Jump to content

Δημοσκόπηση για τους χρήστες pentium D9XX.

demizz26

Σε idle λειτουργία η θερμοκρασία του Pentium D9xx cpu μου είναι  

10 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Να δούμε τώρα που μπαίνει το καλοκαιράκι και ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες που βρίσκονται οι Πεντιουμ D 9xx μας(presler), γιατι μάλλον είμαι ψηλά και δεν ξέρω το λόγο!

Δυστυχώς δεν είναι αυτός ο λόγος... Το vcore δεν το χω πειράξει και όταν το φέρνω στο μαμίσιο fsb άντε να πέφτω 1-2 βαθμούς.

D930@3.6GHz σε 100% 24/7 λόγω fightAIDS περιπου 48 C. Σε idle έχω να τον δω κάτι μήνες.

Αρχική απάντηση από demizz26 [Σήμερα, στις 21:16]

format c με τι ψύξη είσαι?

Με Arctic cooling freezer pro. Πολύ καλή ψύκτρα, φθηνή και 4-5 βαθμούς κάτω από τη γομαρόψυκτρα της ZALMAN που είχα πριν (Αυτή που μοιάζει με τουρμπίνα, δε θυμάμαι πως τη λένε.)

Stock ολα (ψυκτρα, βολτ)

Να πηδηξω απο το παραθυρο τωρα ή να περιμενω να 200αρισει???

mobo P5WD2-e +930

post-1498-1416072618,4405_thumb.jpg

ooops τι απεγινε η asrock και ο d805?(@SLN)

Δεν σου εκανε καρδια ουτε να το δοκιμασεις πανω στην Ρ5WD2-e??

(sorry για το off-topic)

Αρχική απάντηση από SLN

Stock ολα (ψυκτρα, βολτ)

Να πηδηξω απο το παραθυρο τωρα ή να περιμενω να 200αρισει???

mobo P5WD2-e +930

το συμπερασμα ειναι οτι στη πατρα εχει πιο πολυ ζεστη απο αλλα μερη. Διορθωνεται ομως , μετακομιση :hehe:

ελα μια χαρα ειναι ρε ξεκολα

Δεν ειχα ποτε ρε παιδια εγω asrock+805. Ενος φιλου μου ητανε...

Εχω μια υποψια οτι στο speedfan η temp2 ειναι ο cpu-ς και η temp3 ειναι κατι μυστηριο...

Σε idle : Temp2=42 , Temp3=25.........

Και μολις τωρα ενω εγραφα αυτο το ποστ, η temp3 πηγε στα... 125 πολυ βαρυ αυτο το interface του Lab ρε Φανουκο... Μου το πιτσικαρε το μηχανημα... Θα το χρησιμοποιω για stabillity tester απο δω και μπρος το ποσταρισμα... :hehe: :hehe: :hehe:

WTF???

Bρε νουμπ , η 100ρα ειναι κατι ασχετο-bug του i975 -δεν ξερω - παιρνω την βοηθεια του κοινου .

η 58ρα ειναι του cpu και σε s&m ειναι πολυ καλα...

Εδω τα διπλά prescotia μου [ζωη να χουνε] με stock ψυκτρα σε 2πλο spi πανω στην αγαπημενη σου μητρικη p5wd2-e που θα παιζει και κονροWn να πουμε. <---[και γιαυτο την πήρες άλλωστε .] :hehe:

temp7rp.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.