Jump to content

Fifa 2006 VS Pro Evolution Soccer 5

Sam1983

Fifa 2006 VS Pro Evolution Soccer 5  

42 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Παιδια επεσα απο τα συννεφα, ειλικρινα σας μιλαω. Το γήπεδο ήταν σαν γηπεδο γκολφ, ενα καταπρασινο λιβαδι χωρις βάθος χρώματος, σαν βα βλεπεις 2D γραφικα. Οι παίκτες ήταν 3D και τέλειες αναλογίες μαργιονέτας.

Πλάκα μας κάνει ο φίλος μου φαίνεται γρασίδι και Pro είναι μια τσακωμένη υπόθεση όποτε παίζω Pro το γρασίδι κινείται με τέτοιο απαράδεκτο τρόπο που με πιάνει ζαλάδα στον εγκέφαλο!!! Όσο για τους παίχτες ναι μεν δεν είναι και ό,τι καλύτερο στο fifa αλλά και του Pro τα κέρινα ομοιώματα δεν πάνε πίσω Μην καμιλίζεσαι λοιπόν , κοίτα και του Pro την καμπούρα , σε σχέση με αυτά που λες για το fifa , ναι μεν , σε γενικές γραμμές , έχεις δίκιο αλλά

Αρχική απάντηση από xkandreas

και απο μένα pro 5 και με το modification γίνεται άλλο game με σωστά ονόματα, τελευταίες μεταγραφές, γύπεδα και πολλά άλλα. το fifa πέθανε όταν το pro βγήκε στα pc και έιχε απο πίσω του τους fans από τo playstation για υποστήριξη

Τα παραλές λίγο , έχε υπόψη σου ότι δε σε συμφέρει να πεθάνει το fifa , γιατί τότε δε θα υπάρχει ανταγωνισμός και το Pro θα μείνει σταθερό και προς τα κάτω. Όσο και πορωμένοι να είναι μερικοί με το Pro ή το Fifa αντίστοιχα η αλήθεια είναι πως κανένα δεν υστερεί 100% από το άλλο. Εγώ προσωπικά επειδή είμαι PC gamer είμαι της άποψης πως το Pro υποβαθμίζει λίγο το μέσω χρήστη και τον υποχρεώνει σε συνεχείς αναβαθμίσεις και αυτό γιατί η ΚΟΝΑΜΙ έχει χρησιμοποιήσει πολλαπλάσια textures στα μοντέλα των παικτών, από ότι το Fifa

FIFA δεν έχω παίξει μετά το 2001, προτιμώ το pro, αλλά οι τύποι που φτιάξανε το 2ο είμαι απόλυτα σίγουρος ότι είναι τελείως άμπαλλοι, δεν ξέρουν γρι από αυτό που λέμε εμείς ποδόσφαιρο... Εμφανέις βελτιώσεις βέβαια, αλλά σου κάνει κάτι άκυρα και λες οκ, κι εγώ είμαι αστροναύτης!!! Θέλει δουλειά ακόμη ο τομέας ποδόσφαιρο - games. Επίσης, συγαχαρητήρια στους τύπους που έφτιαξαν το patch για ελληνικές ομάδες με γήπεδα, συνθήματα τρελλά, ονόματα κλπ. Εντυπωσιακά αποτελέσματα... Όχι σαν τους άκυρους τους Γιαπωνέζους... ΕΛΕΟΣ!!! Κλασσικός σπ@ρχιδισμός που δίνεις πάσα στον παίκτη που περιμένει κοντά στη γραμμή και την αφήνει να περάσει άουτ, ανεξάρτητα παίκτη!!!! Για να μην πω για τον παράγοντα διαιτησία, δίνω ότι θέλω, και καλά αναλόγως το διαιτητή... Για να μη μιλήσω για το θέμα τερματοφύλακας... Είμαι άμπαλλος αλλά επειδή έχω καλό gk και το γαμάει το θέμα ο κομπιούτερ αφήνω τον άλλον να παιδεύεται κι εγώ βλέπω στρουμφάκια... Ας βρουν τρόπο επιτέλους να χειριζόμαστε εμείς και τον gk. Στο κατούρι πηγάδισε αυτός; Πάντως σε 1 sega worldwide soccer που γινότανε αυτό έκλανες στο γέλιο, κωμωδία καταντούσε...

Αυτά τα λίγα από μένα

ΥΓ: Ξέχασα να αναφέρω τον ιαπωνικό ορισμό του κανόνα off-side (!) καθώς και το τραγικό να σου αφήνει πλεονέκτημα σε πέναλτι, να χάνεις την μπάλλα κι ούτε γάτα ούτε ζημιά... Ε Λ Ε Ο Σ ! ! !

Αρχική απάντηση από Sam1983 [Σήμερα, στις 11:35]

Τα παραλές λίγο , έχε υπόψη σου ότι δε σε συμφέρει να πεθάνει το fifa , γιατί τότε δε θα υπάρχει ανταγωνισμός και το Pro θα μείνει σταθερό και προς τα κάτω. Όσο και πορωμένοι να είναι μερικοί με το Pro ή το Fifa αντίστοιχα η αλήθεια είναι πως κανένα δεν υστερεί 100% από το άλλο.

Εγώ ψήφισα pro5, αν και δεν μου άρεσε που δεν παίζει lan... Το βρίσκω πάντως καλύτερο απο το φιφα σε αρκετά σημεία όπως η συμπεριφορά παικτών και ο έλεγχος τους απο τον παίκτη.

έχω παίξει όλα τα fifa που έχουν βγει (άλλα περισσότερο, άλλα λιγότερο), δεν είμαι όμως φανατικός ποδοσφαιρόφιλος και πιστεύω ότι όι τελευταίες 3 εκδόσεις ήταν λίγο κοροϊδία... Σίγουρα, καλά και απλά ποδοσφαιράκια αλλά σε καμμια περίπτωση η βελτίωση που περιμένεις μετά απο τόσα χρόνια εξέλιξης.

Ίσως θα έπρεπε να πεθάνει το fifa για να αναδυθεί η ανάγκη για καλύτερα παιχνίδια. Να δοθεί η ευκαιρία και σε κάποιο άλλο software house να βγάλει κάτι καλο. Έτσι πως είναι τώρα, η ΕΑ έχει βάλει σε mass production ρυθμούς τα fifa, και απλά χρησιμοποιεί το λογότυπο για να βγάζει χρήματα με το λιγότερο δυνατό κόστος (Αντιθέτως στα NBA πιστεύω ότι γίνεται καλύτερη δουλειά). Πραγματικά πιστεύω ότι δεν αξίζει τα 45 που κάνει όταν κυκλοφορεί (και δεν είναι και παιχνίδι που θα το πάρεις μετά απο 7-8 μήνες σε προσφορά - θα τελειώνει το πρωτάθλημα, θα έχουν γίνει και μεταγραφές )

Εγω αρχισα με το Fifa 99 το οποιο κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι το καλύτερο fifa που έχει κυκλοφορίσει ποτε απο άποψη χειρισμού, gameplay κλπ. Προσφατα έβαλα να δοκιμασω το Fifa 2006. Τοση διαφημιση ειχε πεσιε βλεπετε, που μου κινησε την περίεργια. Αντε λεω, θα το εχουν βελτιωση καπως.

Συμφωνώ απόλυτα το 99 ήταν το καλύτερο . Προσωπικά το κόλλημά μου ήταν το virtua striker, πάρα πολλά κατοστάρικα φύγανε υπέρ πατρίδος.

Αρχική απάντηση από kallileo

Παρακαλω να εντοπισrουν οι χρηστες που ψηφισαν FIFA και να γινουν ban for life.

:spell: Κατάρα στο λαδέμπορα!!! Και στους samurai της konami. ’ντε :smoke: στην υγειά μας...:p

Αρχική απάντηση από Sam1983

Πλάκα μας κάνει ο φίλος μου φαίνεται γρασίδι και Pro είναι μια τσακωμένη υπόθεση όποτε παίζω Pro το γρασίδι κινείται με τέτοιο απαράδεκτο τρόπο που με πιάνει ζαλάδα στον εγκέφαλο!!! Όσο για τους παίχτες ναι μεν δεν είναι και ό,τι καλύτερο στο fifa αλλά και του Pro τα κέρινα ομοιώματα δεν πάνε πίσω Μην καμιλίζεσαι λοιπόν , κοίτα και του Pro την καμπούρα , σε σχέση με αυτά που λες για το fifa , ναι μεν , σε γενικές γραμμές , έχεις δίκιο αλλά

Φιλε Sam αυτη ειναι η γνωμη μου φιλε μου... δεν σε αναγκαζω να την ασπαστεις.

Φιλε Sam αυτη ειναι η γνωμη μου φιλε μου... δεν σε αναγκαζω να την ασπαστεις.

Μα δεν κατηγόρησα την άποψη σου , ίσα - ίσα που συμφωνούμε σε κάποια σημεία. Σεβαστή η γνώμη του καθενός όπως σεβαστό και το δικαίωμα του να σχολιάζεται από τους άλλους. Δεν είχα σκοπό να σε προσβάλω και συγγνώμη αν το έκανα. Απλά τοποθετήθηκα πάνω σε αυτά που είπες. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.