Jump to content

Fifa 2006 VS Pro Evolution Soccer 5

Sam1983

Fifa 2006 VS Pro Evolution Soccer 5  

42 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Χωρίς εμπάθειες , αντιπάθειες ή συμπάθειες και όσο αντικειμενικά μπορεί ο κάθε ένας από εμάς ας ψηφίσει ποίο είναι το καλύτερο game. Παρακαλώ πολύ αιτιολογήστε την άποψη σας.

Αρχική απάντηση από astraman [Σήμερα, στις 16:37]

Ωραία δημοσκόπηση...Μια ψήφος απο εμένα στο fifa γιατί έτσι μας αρέσει...

Ευχαριστώ Πολύ φίλε μου , αν και το " Έτσι μας αρέσει " δεν είναι αιτιολογία anyway να' σαι καλά που με τίμησες με την παρουσία σου. :banging:

εμενα γιατι και τα 2 μου φαινονται για τον φουτσο ??? το fifa 2k6 αποτι ειδα στο demo εχει εντελως μουφτικο hit detection, θυμαμαι μια αποκρουση εντελως ΑΚΥΡΗ, του τραβαω το σουτ και ετσι οπως παει να περασει η μπαλα ξυστα πανω απτο χερι του τερματοφιλακα την βλεπω να κανει γκελ πισω !!! βαζω το replay και βλεπω την μπαλα να εχει χαραξει πορεια προς το χερι του τερματοφυλακα (το οποιο στο επομενο δευτερολεπτο αλλαξε υψος αρα αμα δεν γινονται η συγκρουση "πρωωρα" δεν θα ητανε στην ιδια ευθεια το χερι με την μπαλα και θα το τρωγε :devil: ) και σχεδον μισο μετρο πριν το φτασει να αλλαζει πορεια λες και χτυπησε σε καποιον αορατο τοιχο ( λετε να εκανε ο force push ο jedi-goalkeeper ? :hehe: )

PES5 τα ιδια με το 4, αισχρο clipping(το ενα ποδι μεσα στο αλλο, αυτο παει να πει "μπλεξαμε τα μπουτια μας" :p ), σπασ@ρχιδικα φαουλ + τραγικα offside

εμενα μου ειχε κανει το αλλο κουλο....

βγηκε η μπαλα ΕΞΩ απο το γηπεδο(τη γραμμη εννοω)...

οταν λεμε εξω εκανε ΜΠΑΜ και το παιχνιδι συνεχισε ακαθεκτο....

εχω φαει τρομερη αδικια και στις δυο εκδοσεις και μου εχουν σπασει τα @ρχιδια.....

(για το pes παντα)

pro5 απο μενα...χωρις να εχω παιξει το φιφα 06 αν ειναι τοσο μουφα ο χειρισμος, η κινηση, η κυκλοφορια της μπαλας και το σουταρισμα οσο στα προηγουμενα τοτε σορρυ αλλα δεν θα παρω...

για μενα η συγκριση θυμιζει gran turismo VS nfs

Τα έχω παίξει και τα δύο... Και για υπολογιστή και για PS2... Ότι και να πεις, ότι και να κάνεις, όσες φάσεις και να δεις, το PES 5 είναι ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερο από το fifa... Δεν είναι τυχαίο ότι το Pro το ξέρει όλος ο κόσμος, για το PS2 κάθε του έκδοση γίνεται Platinum (ακα πάνω από 1,000,000 πωλήσεις παγοσμίως), ενώ το fifa πάει μέτρια.. Η ιστορία των παιχνιδιών και η αγάπη του κόσμου φαίνεται.. Αυτά...

Pro +1 απλα κλασεις ανωτερο.gameplay-διαρκεια-γραφικα... level πολλα μπροστα απο το fifa.το εκοψα απο το 2000 αν δεν κανω λαθος οπου ενσωματωσανε στην πασα εναν δεικτη δυναμης ο οποιος με ξενερωνε αφανταστα....επισης δεν ειναι λιγο μαμακια να ανεβοκατεβαινεις το γηπεδο σε 3 δευτερολεπτα? Pro POWER ΡΑ!!!!:devil: :devil: :devil: :devil:

PES5 τα μυαλα στα καγκελα :p

Εγω αρχισα με το Fifa 99 το οποιο κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι το καλύτερο fifa που έχει κυκλοφορίσει ποτε απο άποψη χειρισμού, gameplay κλπ. Προσφατα έβαλα να δοκιμασω το Fifa 2006. Τοση διαφημιση ειχε πεσιε βλεπετε, που μου κινησε την περίεργια. Αντε λεω, θα το εχουν βελτιωση καπως.

Παιδια επεσα απο τα συννεφα, ειλικρινα σας μιλαω. Το γήπεδο ήταν σαν γηπεδο γκολφ, ενα καταπρασινο λιβαδι χωρις βάθος χρώματος, σαν βα βλεπεις 2D γραφικα. Οι παίκτες ήταν 3D και τέλειες αναλογίες μαργιονέτας. Ίδιο σχήμα σας λεω με τις μαριονετες για θεατρο που έχω. Ιδια σχημα κεφαλιου, σωματος, ποδια κλπ. Οι μηχανοκίνητες κινησεις τους (τρεξιμο, πασα, σου) θύμιζαν ακομα πιο πολυ θέατρο ή κατι το ψεύτικο κι οχι το ρεαλιστικο. Ο χειρισμός απίστευτα κακώς. Μου φάνηκε πως παίζω Dungeon Siege ρε σεις. Με το κυκλακι να αναβοσβηνει κατω απο το παικτη, να κινειται με απιστευτη ευκολη μπρος πισω αριστερα χωρις καποια καθυστεριση (ανθρωπινο) λες και ηταν ο Crash :p .

Αμεσως Unistall. Το Pro5 αν και δεν εχει παριε αδεια για τα ονοματα, παραμένεις πολυ ανώτερο απο το FIFA απο άποψη Gameplay. Παιζεις FIFA ; ΟΚ, δεν μπορει να φανει πιος ειναι καλυτερος απο ποιον. Παιρνεις εναν παικτη περνας ολη την ομαδα και βαζεις γκολ. Αν αλλαξεις τακτικη, το ΙΔΙΟ και το αυτο. Ενω στο PES ολα αυτα παιζουν σημαντικο ρολο.

PES6 πότε βγαίνει ;

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Σήμερα, στις 08:32]

PES6 πότε βγαίνει ;

Για το pes6 δε ξέρω, πάντος τον απρίλιο βγήκε το we10japan για ps2 μόνο.

Βέβαια υπάρχει english patch.

Θυμίζω ότι η σειρά winning eleven είναι η αντίστοιχη pro evolution soccer

της ιαπωνίας. Μάλιστα, συνήθως τα we είναι καλύτερα από τα αντίστοιχα pes.

To we9 ήταν το ιαπωνικό pes5, οπότε αν βγει ποτέ pes6 θα είναι σαν το ιαπωνικό we10.

Πάντος, απ'ότι έχω ακούσει, δυστυχώς το we10 είναι πολυ πιο εύκολο στο goal από το we9/pes5 και έχει πιο χαζές άμυνες. Φένεται κάποιοι τα βρήκαν σκούρα απέναντι σε σοβαρή άμυνα (we9/pes5). Στα πολύ θετικά του we10 είναι τα πολύ μαμάτα νέα animations που έχει. Στα γραφικά δεν υπάρχει βελτίωση αφού το ps2 είναι στα όριά του.

Αυτά κ σόρρυ για το offtopic. Ας μιλήσει και κανένας φιφάς τώρα... θέλω μάχη

του styl amd vs intel !! :clap:

και απο μένα pro 5 και με το modification γίνεται άλλο game με σωστά ονόματα, τελευταίες μεταγραφές, γύπεδα και πολλά άλλα. το fifa πέθανε όταν το pro βγήκε στα pc και έιχε απο πίσω του τους fans από τo playstation για υποστήριξη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.